|
|
Teraz jest Pn, 12 maja 2025, 20:22
|
Autor |
Wiadomość |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Ta grupa jest dla byłych moderatorów, ale mi chodzi o TWÓRCÓW!
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
So, 26 gru 2009, 19:16 |
|
 |
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Wg mnie każdy z moderatorów oprócz Stryja , Grzesia , Euresandy i Dizela powinni pojśc do rady .
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum  Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju  Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
So, 26 gru 2009, 19:17 |
|
 |
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
<sarkazm*>
Wpadłem na świetny pomysł. Usuńmy Grzesia z administratora, przemianujmy nazwę GR na Gwardia Johanny, dajmy admina Arturrosowi i będzie spokój. Bierzmy przykład z Jo i działajmy w imię Świętego Sokarisa :*
W ogóle Ci moderatorzy to nudne eleganciki, nie chcemy ich! Konkursy jak i skrypt forum są passé - już nam się znudziły, to nic że ktoś się nad tym napracował. ZMIEŃMY WSZYSTKO!!!!111ononoen AVE REWOLUCJA!!!!!!111oneoneoneone
</sarkazm>
* - "sarkazm -spotęgowana ironia, używana zazwyczaj jako sposób wyrażenia negatywnego nastawienia do czegoś lub kogoś"
PS. Ten post nie miał być wyrażeniem pogardy, lub złośliwości, ale zwykłą humorystyczną reakcją, na te Wasze rewolucje i odbudowy.
_________________Pozdrawiam, Lone Star 
|
So, 26 gru 2009, 19:19 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Dobra Dizel może cóś tam skrobnie, a Euresanda jest bardzo ważna dla forum. Jak widzicie, tylko CZTERECH modów aktywnych, ot co!
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
So, 26 gru 2009, 19:19 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
|
I zachowaj tu powagę człowieku.
|
So, 26 gru 2009, 19:20 |
|
 |
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Czy ty, Lone, nie możesz na to popatrzeć poważnie? My chcemy pomóc! Po co usuwać Grzesia i Stryja, skoro dobrze pełnią swoje funkcje? Myślałam że osoba tak ważna, jak ty, napisze tu coś sensownego. Myliłam się?...
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń 
|
So, 26 gru 2009, 19:21 |
|
 |
Lone Star
Lider Podziemia
|
Ale mi dojechałeś ;P Powtarzam jeszcze raz, to był SARKAZM, mający wyrazić humorystyczne nastawienie i politowanie dla tych Waszych wymysłów i rewolucji. Pamiętacie tą wspaniałą "Rewolucje 2.0" by Johanna i Euresanda? I jak to się skończyło? Nijak.
|
So, 26 gru 2009, 19:22 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
|
|
So, 26 gru 2009, 19:22 |
|
 |
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Kurde, czy dla ciebie ZMIANY NA LEPSZE to to samo co REWOLUCJA? Skończyło się nijak, bo was to guzik obchodziło. Dziwisz się?
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
|
So, 26 gru 2009, 19:23 |
|
 |
Lone Star
Lider Podziemia
|
Tak, dlatego że ktoś chce wnieść trochę humoru, w te Wasze "poważne" rozważania musi być głupi. Może przy okazji nowej rewolucji zniesiecie moje "rządy" w GR, co? 
|
So, 26 gru 2009, 19:24 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
|
Nikt nie powiedział że chcemy cię znieść z władzy, zresztą gdyby cię ludzie chcieli, to by mnie zwalczali 
|
So, 26 gru 2009, 19:25 |
|
 |
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
No przestań. My chcemy pomóc, a Ty dobrze rządzisz Gwardią. Żeby nie było, że każdego oceniamy - po prostu chcemy lepiej dla forum.
|
So, 26 gru 2009, 19:26 |
|
 |
spidi
|
Po pierwsze nikt nie zamierza z rzucić z Administratorstwa Grzesia . Po drugie wyjasniłem , że zmiana nazwy gwardi nic nie pomoże , nikt nie ma zamiaru naboru do adminów tylko na modów .
Ty się znowu przyczepiasz do Jo , jesteś irytujący i denerwujący . Kto mówi tu o jakiś elegancikach , ciebie chyba (pip) wiesz co . Ty chyba chcesz , żeby to forum zeszło na psy . Połowa moderatorstwa nie czyni swoich obowiązków , nie widzisz tego , czy nie chcesz tego widzieć ? Co ty znowu przywołujesz Sokarisa , co było , a nie jest nie liczy się w rejestr więc po co znowu to przywołujesz . Mówisz , że to twoje wyrażenie pogardy do rebeli i Jo . Ta rebelia przynajmniej chce ulepszyć forum . My staramy się coś zrobić w przeciwieństwie do ciebie i taka jest prawda .
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum  Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju  Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
So, 26 gru 2009, 19:27 |
|
 |
Lone Star
Lider Podziemia
|
Czyli nikt mnie nie chce? Chyba się potnę i powieszę, jak to ktoś chciał zrobić przy okazji kolejnego z kolei 'odejscia' Jo  Poza tym myślisz, że z tym znoszeniem "władzy" to na poważnie? Bo ja trwającą tu konwersacje pomiędzy nami traktuję cały czas humorystycznie 
|
So, 26 gru 2009, 19:28 |
|
 |
spidi
|
Po co jesteś taka miła dla osoby ,która tego nie odwzajemnia ? I obraża cie ?
|
So, 26 gru 2009, 19:28 |
|
|