|
|
Teraz jest Wt, 13 maja 2025, 09:47
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
 GRZESIU! ZROZUM!
Ehhh jak widzicie dwójka bardzo ważnych użytkowników odeszła, a jeden nawet usunął konto.
Wszystko przez biurokrację.
Grześ rozrósł ją do granic czerwoności. Że niby aby zorganizować konkursy moderatorium miało wydać zgodę. Nie wydało jak mniemam i miało pretensje do nagród.
TYLKO CO WAM SZKODZĄ TE NAGRODY?!?
Dobra może i niepoinformowali szan. Moderatorium, ale co takiego strasznego się stało?!?
Grzesiu, czy nie możesz zrozumieć, że popełniłeś błąd? Każdy je popełnia, nawet admin, lecz szlachetniej byłoby się przyznać, niż ciągle zaprzeczać.
GRZESIU, NIE MAM CI NIC ZA ZŁE.
A tak na marginesie co widzisz dobrego w takiej biurokracji?
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Cz, 14 sty 2010, 23:15 |
|
 |
Grzes
Kierownik łopaty
Naklejki: 3
|
Nie zrozumiałeś dobrze.  Moderatorium w ogóle o niczym nie wiedziało, więc nawet nie mogło nie wyrazić/wyrazić zgodę. Nie można mieć mi tego za złe. Mogli dać wszystko Moderatorium, które po krótkim czasie wydałoby decyzję. Nic by się nie stało gdyby opublikowali w pełni zezwolony, z uregulowaniami i poprawkami konkurs kilka dni później, prawda? Drew zrobił go w bardzo szybkim czasie, wszystko zostało zaplanowane w 30 - 60 min. Jak na takie konkursy to bardzo mało. Euresanda wszystko przyjęła, taka jest, zapomniała o tym, że tak po prostu się nie robi.
Mam wrażenie, że odeszli na pokaz w histeryczny sposób, jak niezadowolony 5-latek. Zapewne aby mnie oczernić... przed Wami.
A co do biurokracji, wyjaśniłem w czym jest dobra w temacie w "nowym" dziale.
Przepraszam za wszystkie błędy, które popełniłem, ale akurat w tej sytuacji miałem racje. Zobaczncie tylko, Euresanda odeszła na pokaz tak jak kiedyś Sokaris robił to wiele razy. Historia się powtarza, zobaczcie.
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
Cz, 14 sty 2010, 23:30 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
OK Może źle zrozumiałem, ale trzeba pamiętać, że Euresanda miała taką samą władzę, jak ty.
Aha, moderatorzy, hmmm... Miałyby zezwolić następujące osoby:
Artur, Dizel, Grześ, Stryj Maćko.
4 osoby
Chociaż również nie pochwalam odejścia Eure.
W pewnym sensie miała władzę nad modami, a więc mogła to zrobić bez ich wiedzy, bynajmniej byłoby to trochę nie fer.
Poza tym proponowałbym:
UTWORZENIE ---> CZEKANIE NA ZGODĘ MODÓW ---> ZOSTAWIENIE ALBO USUNIĘCIE
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pt, 15 sty 2010, 13:58 |
|
 |
Pawel96
Starszy Dźwigowy
Dołączył(a): N, 20 sie 2006, 14:52 Posty: 581 Lokalizacja: z Szangri-La
Naklejki: 2
|
A powiedz mi w takim razie skoro Euresanda mogła to zrobić bez jakiej kolwiek zgody, to czy spodobało by ci się gdyby np. jakiś nauczyciel w szkole postawił ci 1 i nawet by ci nic nie powiedział. Powiedz mi czy to było by fair ?
Raczej nie. Więc taka decyzja napewno nie była fair.
Właśnie taka decyzja jest przejawem może i nie biurokracji ale rządzeniem się. Na forum po pierwsze nie ma tylko jedego Admina, tylko są dwoje, którzy powinni ze sobą najpierw dyskutować a potem pokazać propozycje rzeszcie moderatorium.
To co zrobiła Euresanda jest rozbojem i tyle, zrobiła to w 100% bezprawnie, szkoda że nie ma regulaminu dla Adminów i Modów ...
Był by napewno większy spokój ...
A co do tego że ona odeszła z Forum też nie rozumiem, powinna spokojnie i normalnie przedyskutować a nie od razu rezygnować ...
Ten konkurs dobrze że powstał ale powinien zostać napisany od nowa, przez całe Moderatorium
Mam tylko jedno zastrzeżenie do całego Moderatorium, powinniście napisać jasne i porządne zasady jeśli chodzi o to co może a czego nie może Admin i Mod, bo inaczej jest właśnie taki chaos jak widać.
Powinien być w Moderatorium taki pod dział, albo odzielny dział widoczny dla Adminów, Moderatorów i najlepiej(przez to co zrobił Sokaris) dla Rady Mędrców. I on powinien zostać napisany nie tylko przez całe moderatorium, ale też przez każdego zwykłego użytkownika, który nie życzy sobie takiego zamieszania. Naprawdę w takiej sytuacji to było by najlepsze rozwiązanie
Widząc co zrobiła Euresanda i Sokaris taki Regulamin lub jak kto woli zbiór praw i obowiązków powinien powstać, ale bez sporów i dobrze przemyślany, tak jak jest napisany każdy pożądny np. statut szkolny(choć wiem że czasami nawet taki statut szkolny potrafi być naprzykład nie jednoznaczny) 
|
Pt, 15 sty 2010, 15:00 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|