|
|
Teraz jest Pn, 12 maja 2025, 16:20
|
Autor |
Wiadomość |
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
 Sokaris znów atakuje?
SOKARIS ZNÓW ATAKUJE?
Bez zbędnego lania wody zacytuję Wam moją rozmowę z niejakim Sokarisem. Problem został już zgłoszony Grzesiowi i on o wszystkim wie, jednak chcę, abyście i Wy, Userzy, mogli ocenić postawę Sokarisa, Grzesia, Euresandy, moją... Po wysłaniu ostatniej swojej wiadomości Sokaris zablokował mnie na GG, Eure również.
PS Dla jasności, nie "trzymam" z Sokarisem.
Sokaris (od Reksia) 16:45:16 mamy plan który wreszcie usunie grzesia wchodzisz w to JA 16:47:00 o_O? JA 16:47:12 Cześć... Sokaris (od Reksia) 16:47:28 hej JA 16:47:33 no więc? Sokaris (od Reksia) 16:47:48 plan jest prosty i genialny X_X JA 16:47:56 no? dajesz... Sokaris (od Reksia) 16:48:21 userzy pisza na maila skargę na grzesia mailto:tomek@aidemmedia.pl i mówią że sami go do porzadku doprowadzą za ten jego despotyzm Sokaris (od Reksia) 16:48:45 my kontem euresandy <nowym adminem zapasowym> usuwamy grzesia z admina i robimy wybory nowej modowni JA 16:49:43 My? Sokaris (od Reksia) 16:50:08 ja i Eure Sokaris (od Reksia) 16:50:22 albo sam ja jak eure nie bedzie miała czasu JA 16:50:38 nie, nie wchodzę w to. To jest beznadziejny plan i widzę, że Wy robicie wszystko żeby popsuć forum : ( Sokaris (od Reksia) 16:50:52 żeby naprawić raczej JA 16:51:05 chcesz zrobić ZAMACH STANU?? Sokaris (od Reksia) 16:51:15 ale dobry JA 16:51:31 ale dlaczego? ty nawet nie wchodzisz na forum! Nic nie piszesz. JA 16:51:46 a cały czas kombinujesz jak zrobić jakąś rewolucję. Sokaris (od Reksia) 16:52:05 grześ zawsze był despota a teraz jeszcze gorszym Sokaris (od Reksia) 16:52:10 i psuje forum JA 16:52:20 daj mi jakieś przykłady... muszę pomyśleć... Sokaris (od Reksia) 16:52:31 zw Sokaris (od Reksia) 16:52:34 zaraz podam Sokaris (od Reksia) 16:53:44
17:31:20 Sokaris (od Reksia) 16:53:44 Grześ [tu znajdował się tekst skopiowany z Moderatorium, który Sokaris bezprawnie upublicznił] 17:33:23 Na prawdę nie wiem jaką trudnością byłoby przedstawie Sokaris (od Reksia) 16:54:12 bardzo ważny PS nie ma żadnego regulaminu modowni więc Eure mogła to zrobic gdyż nie ma praw które tego zabraniają JA 16:55:06 skąd ta wiadomość? Sokaris (od Reksia) 16:55:34 z modowni Sokaris (od Reksia) 16:55:43 jestem w końcu mędrcem JA 16:55:53 Wiesz, że nie można przekazywać stamtąd materiałów? JA 16:55:59 To jest jakieś chore... JA 16:56:20 Przestań i daj spokój z tym wszystkim. RAZ NA ZAWSZE. Jasne? Mam dość. JA 16:58:00 nie możesz zaakceptować tego, że na forum SĄ zasady i trzeba się ich trzymać? JA 16:58:15 Grześ nie rządzi się, tylko tych zasad pilnuje. Sokaris (od Reksia) 16:58:21 tej zasady nie ma!! Sokaris (od Reksia) 16:58:32 nie ma regulaminu modowni Sokaris (od Reksia) 16:58:42 a normalny regul;amin tego nie sankcjonuje JA 16:59:24 Chociaż wiemy, że Grześ ma trochę zbyt swobodne podejście do forum i TY rządziłbyś inaczej, to po prostu ZAAKCEPTUJ TO, że to on tam rządzi a nie ty! JA 16:59:28 I nie Eure, i nie ja. Sokaris (od Reksia) 16:59:46 rządzi ponoć modownia xP JA 17:00:44 Poza tym teraz widzę że wplątywanie się w te wszystkie twoje i Euresandy tajne sprawy, rewolucje było WIELKIM błędem. Nie zamierzam go popełnić po raz kolejny. Po prostu daj spokój i przestań wymyślać TAKIE IDIOTYCZNE plany...
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń 
|
Pt, 15 sty 2010, 18:35 |
|
 |
Pawel96
Starszy Dźwigowy
Dołączył(a): N, 20 sie 2006, 14:52 Posty: 581 Lokalizacja: z Szangri-La
Naklejki: 2
|
Mam tylko jedno słowo które może to opisać:
MASAKRA !!!
|
Pt, 15 sty 2010, 18:39 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Kurcze... No, no, nie wiem co mam myśleć.
Chętnie bym wamcoś powiedział, ale niepowinienem...
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pt, 15 sty 2010, 18:51 |
|
 |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Wiesz, mam takie samo zdanie na ten temat jak ty ^^.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Pt, 15 sty 2010, 19:21 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
|
Na forum dzieje się coś złego już od jakiegoś czasu...to prawda.
Z moich analiz postów Johanny wynika że bardzo chcę być moderatorem, bardziej niż wielu innych i próbuje na to zasłużyć. Ale nie mam nic do niej.
To prawda, Grześ ma największą władzę na forum i to on teraz rządzi.
Euresanda ma rację - POLITYKA na forum bombarduje je.
Sokaris dopuścił się czegoś okropnego. Zamiast dialogu próbuje przygotować aferę i zamach.
"Będzie haja"
Trzeba jak najszybciej podjąć interwencję w sprawie forum Reksia. Jak najszybciej napisać do AidemMedia ale już teraz zacząć działać.
Jest to forum Reksia i niestety źle się tu dzieje. Trzeba znaleźć rozwiązanie aby wróciła Euresanda, Sokaris i pozostał na forum Grześ. Trzeba zrobić coś aby było wspólne dobro.
Ja wiem że Moderatorium będzie protestować ale to naprawdę dobre rozwiązanie dla wszystkich według mnie:
Trzeba poprowadzić negocjacje pomiędzy pokłóconym forum i ustalić jakie wprowadzimy reformy. Należy odwołać obecnych moderatorów i GRZESIA i wysłać ich na tymczasowe przymusowe urlopy - za umówieniem a AM. Trzeba powołać demokratycznie i z porozumieniem z AM nowych modów - jak proponowałem np. Martusię1995 i kilku jeszcze. Należy wprowadzić system bardziej demokratyczny - Za wszelkimi zmianami i wszystkim na forum głosowaliby userzy, prócz nowych userów którzy dołączyli by do starych po jakimś czasie przetestowania ich i prócz spamerów.
Jestem świadomy i pewny że Moderatorium zawetuje moje pomysły. Ale może coś się uda zrobić.
Ja będę w miarę możliwości śledził i pomagał wam w tym co tu się będzie działo i co zasądzicie z AM, ale mam ograniczony dostęp do Internetu a poza tym mam też ważne swoje problemy - nie związane z Internetem i forum.
Dziękuję za uwagę i proszę o komentarze...
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Pt, 15 sty 2010, 19:27 |
|
 |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Oj...Raczej nie ;p przekupstwo, korupcja i takie sprawy...Sami wiemy ^^Więc między innymi demokracja w tym przypadku nie jest wskazana ;d
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Pt, 15 sty 2010, 19:32 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
|
Tak źle i tak niedobrze. Ale jakie przekupstwo?
Eeee... Wymknęło mi się xD
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Pt, 15 sty 2010, 19:37 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Wiecie, mógłbym to powiedzieć, ale bylibyście:
1. Zaszokowani
2 Stracilibyście szacunek do niektórych osób.
Enjoy 
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pt, 15 sty 2010, 19:41 |
|
 |
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
Może z tego powodu Eure odeszła ... Z powodu planów Eure i Sokarisa ,, a gdy Jo to pokoazała to Eure zwiała , nie wiem trzeba zrobić dochodzenie w tej sprawie ponieważ to jest bardzo podejrzane ...
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum  Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju  Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pt, 15 sty 2010, 19:41 |
|
 |
Serapis
Pogromca Wózka Widłowego
|
Ludzie drodzy to tylko słowa napisane na gadugadu w gniewie, zdenerwowało mnie postępowanie Grzesia w stosunku do konkursu i tyle, żadnego planu nie zamierzam wdrażać w życie za dużo zachodu z tym i i tak by się nie udał xP więc niech nikt nie martwi się o swoje zagrzane stanowiska.
PS Jo powinna dostać moda za takie dbanie o interesy modowni
_________________ Nigdy nie dowiesz się kiedy uderzę xP
|
Pt, 15 sty 2010, 19:54 |
|
 |
Serapis
Pogromca Wózka Widłowego
|
A i Euresanda nie miała z tym niedoszłym planem nic wspólnego, przyzwyczaiłem się mówić i pisać my bo zawsze Eure się zgadza ale tym razem tego nie zrobiła i nie ma z tym nic wspólnego !!
_________________ Nigdy nie dowiesz się kiedy uderzę xP
|
Pt, 15 sty 2010, 20:04 |
|
 |
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum  Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju  Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pt, 15 sty 2010, 20:06 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
|
Tak to on, nie widzisz...?
Chyba że ktoś wkradł mu się na konto 
|
Pt, 15 sty 2010, 20:16 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
|
Myślałem, że go usunięto 
|
Pt, 15 sty 2010, 20:16 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
|
Nikogo nie usuwają chyba że ma mulitikonto lub sam o to prosi. Serapis jest w radzie mędrców jako były administrator.
|
Pt, 15 sty 2010, 20:18 |
|
|