|
|
Teraz jest Wt, 13 maja 2025, 00:27
|
Autor |
Wiadomość |
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
No właśnie, uważam że to niesprawiedliwe.
Niech inni też mają prawo głosu - każdy z przynajmniej 1-miesięcznym stażem...
Każdy pisałby, kogo widzi na jakim miejscu i uzasadniał.
PS Na razie mam taki dowód, rozmowa na GG:
Sz.K. 17:18:50 hej, tak to ja pisałem Sz.K. 17:19:20 mogę to potwierdzić na forum, ale nie będę się zajmował organizacją wyborów
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń 
|
So, 16 sty 2010, 19:01 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Chociaż...
Jak myślicie, dlaczego niepełnoletni nie mogą głosować?
Nieznany - Do rady byłaby możliwość przystąpienia bez wyborów za zgodą moderatorium.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
So, 16 sty 2010, 19:01 |
|
 |
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Ta... znowu ta sama bajka..
To mi przypomina Euresande..
Zwariować można.
Grzesiu: Nikt do tej pory nie czepiał się Eure i nic do niej nie miał bo po prostu nic nie robiła.. a jak już coś to ulegała wpływom to Sokarisa [ale nic się na szczęście nie stało] to Johanny
nie dajmy się zwariować
co do tego modownia jest w trakcie planowania powołania nowych modów więc wyników powinniście się spodziewać wkrótce
obiło mi się o uszy także, że Euresanda mówiła [?] że po odejściu odda mi admina..
jest to całkowitą nieprawdą bo
1 wcale się ze mną nie kontaktowała
2 nic nie wiedziałem o tym
3 teraz gdy odeszła kto niby miałby dać mi admina
jeśli chodzi o Grzesia wypowiem się jako praktycznie jedyna osoba z moderatorium która z nim współpracuje
wypełnia on swoje obowiązki naprawdę sumiennie i działa zgodnie z literą prawa [przynajmniej moralnego] i stara się pomóc forum tylko trzeba go przekonywać jeśi chodzi o innowacje
nie rozumiem co macie do niego jedynaego admina bo gdyby go tu nie było to byście byli niezadowoleni jeszcze bardziej
jeśli chodzi o bagno jakim jest parlament mam taki pomysł:
użydszkodniki robią głosowanie w którym wybierają kilka osób do zgromadzenia Reksiowego które wybiera modów i adminów i w razie co większością głosów może moderatorium rozwiązać
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
So, 16 sty 2010, 19:05 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Czyli praktycznie to samo coja mówiłem 
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
So, 16 sty 2010, 19:07 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
|
To o tym banowaniu to naprawdę było prostackie, przepraszam za to...
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
So, 16 sty 2010, 19:08 |
|
 |
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
... co na pewno zrobi.
Nie, wiedziałam że Wam się nie spodoba pomysł Szalonego.
Nikt jednak nie mówi, że kilku modów nie zostanie, jeżeli z głosowania
tak wyniknie, to przecież tak będzie.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
|
So, 16 sty 2010, 19:08 |
|
 |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Nie ma mowy  .
Najpierw musimy przedyskutować wszystko w moderatorium!
Nie ma tak ,,hop siup''. Jeśli w ogóle uda ci się. Opcja nr.1 odpada.
To juz przekracza ludzkie pojęcie...
,, 2 adminów''
Za przeproszeniem WTF???
Admin to osoba, wybrana z moderatora na wyższe stanowisko. To jest niezgodne z wszelkimi prawami.
Powiem szczerze:
Jest to jeden wielki spisek, który ma na celu, ,,zniszczeniu'' starych moderatorów i Grzesia!.
Otwarcie!
Nad wszystkim czuwa Sokaris, osoba planująca ogromny zamach stanu!
Euresanda jest jego wspólnikiem... Wiedząc że Grześ zareaguje w taki sposób, postanowiła ona, usunąć się ze względu, że jest zły i okrutny.
Sokaris poprosił Johannę o zrobienie ,,bajeczki'' na forum, co przekonało większość użytkowników.
Jak myślicie? Czy taki ,,cwany lis'' jak on sam wpadł w taką pułapkę?
Nie. To jest część ich perfidnego planu!
Gdy wybory zakończyłyby się, władzę objęliby:
Sokaris, Euresanda, Johanna, a wszyscy modzi wyrzuceni w błoto.
Sami nie wierzycie, że chyba najlepsza przyjaźń na forum się tak nagle rozpadła? Nie dajcie się oszukać!
Swoją drogą Sokaris w moderatorium cały czas powtarzał ,,demokratyczne wybory''. A kto rozpoczął to w o stronie? - Johanna!
Do Johanny : Mów sobie co chcesz ;p. I tak moderatorzy i większa część starych i oddanych forum użytkowników trzymają się tej opini ;p.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
So, 16 sty 2010, 19:11 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
|
To może zrobimy tak:
To samo tylko nie wybieramy nowych adminów, adminem pozostaje Grześ, reszta na urlop. Wtedy nie będziecie się bali o Sokarisa.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
So, 16 sty 2010, 19:13 |
|
 |
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
To, co piszesz, jest wierutnym kłamstwem, wszystko jest wyssane z palca.
Żal mi to czytać, jak możesz wymyślać takie bzdury?
Chyba, że nie Ty to wymyśliłeś? Opowiadasz o tym tak, jakbyś to wiedział z pierwszej ręki. Żadnego "podejrzewam", żadnego "uważam"? Tylko: Po prostu na pewno tak jest! ?
Skoro to ma być spisek mój, Sokarisa i Eure, to co tu robi Sz.K?
Poza tym, jak już powiedziałam, NIE TRZYMAM Z SOKARISEM.
Kto tu zmyśla wszystko ;p? Kto wymyśla bezsensowne argumenty wg. mnie w celu obalenia Grzesia? TY ;p. Nie obwiniaj mnie proszę o kłamstwo... Wszyscy dobrze wiemy, kto kłamie.
|
So, 16 sty 2010, 19:15 |
|
 |
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Mi odpowiada opcja Przybysza.
Powołujemy tylko nowych modów.
|
So, 16 sty 2010, 19:16 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
|
Tak, tylko po jaką ******* mamy wysyłać modów na urlop?!?
Najlepiej po ich rządami zrobić wszystko, a potem coś z nimi zrobić.
Zresztą wyobrażacie sobie jaki chaos by zapanował?!?
|
So, 16 sty 2010, 19:17 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
|
Coś z nimi zrobić, czyli wysłać na urlop.
|
So, 16 sty 2010, 19:19 |
|
 |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
No,ba ;p Przynajmniej jedna osoba dobrze mówi ;p
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
So, 16 sty 2010, 19:19 |
|
 |
Izzy
Głodomorek
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 20:13 Posty: 2995 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 1
|
Odszedłem z forum, ale co tutaj się dzieje... to masakra. Nie mam zamiaru patrzeć, jak przebijacie sami siebie w oczernianiu Euresandy. Jeżeli chcecie już znać prawdę to było tak, że napisałem do Eure w sprawie tych konków i ja ją do tego wszystkiego namówiłem, tzn. zrobienie ich. Nagrody sami wymyślaliśmy, a potem się zgodziliśmy ze sobą, że takie mogą być. Więc, jeżeli chcecie ją oczerniać to zacznijcie uwzględniać, że to wszystko jest moją winą. Teoretycznie, częściowo dzięki mnie też odeszła - gdyby nie ja, to by tu siedziała.
_________________ Mahna mahna...
Whovian.
Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
|
So, 16 sty 2010, 19:20 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
|
Aha, właśnie. Co by wam dało wysłanie modów na urlop?
Chyba wywalenie ;p Tylko do tego zmierza ;p
|
So, 16 sty 2010, 19:21 |
|
|