|
|
Teraz jest Pn, 12 maja 2025, 16:40
|
Autor |
Wiadomość |
Izzy
Głodomorek
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 20:13 Posty: 2995 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 1
|
Słuchajcie... ja się wczoraj już wypowiedziałem. Nie będę stawał ani po stronie Johanny, ani Dizla. Choć dałem już wczoraj nową szansę Jo, bo mnie tak nauczyło życie. Może skończymy temat "Johanna - Serapis", bo znowu wynikną nie miłe problemy...
_________________ Mahna mahna...
Whovian.
Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
|
N, 17 sty 2010, 14:14 |
|
 |
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
Niestety, większość mi nie wierzy :'-( . Sądząc po twojej buźce na końcu, chyba też masz problem i nikt Ci nie wierzy. Zgadłem ;p ?
Drew, masz rację, jeszcze będzie kłótnia :p.
_________________ Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
N, 17 sty 2010, 14:34 |
|
 |
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
To jak robimy?
Zostawiamy wszystko w spokuju, czy powojujemy nowych moderatorów.
_________________ Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
N, 17 sty 2010, 15:12 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Chwila, trzeba wszystko po kolei.
Z obecnym moderatorium sobie zbyt długo sobie nie poradzimy, do tego Stryj potwierdził nabór, więc jest pewne, że będą nowi.
Teraz musimy obgadać formę wyboru.
1. Jak zwykle (moderatorium samo wybiera)
2. Każdy po 1 miesiącu może głosować
3. Zrobi się głosowanie do rady użyszkodników, która by wybrała.
Ja jestem za 3, takie pośrednie 
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
N, 17 sty 2010, 15:19 |
|
 |
Grzes
Kierownik łopaty
Naklejki: 3
|
Dla sprostowania:
Admini:
ja
Moderatorzy:
Stryj Maćko, Dizel, xDominik, Artur
Nie jestem też aż tak niechętny zmianom.
Sejm może być dobrym rozwiązaniem. Wybieranie kadencyjnych moderatorów też, ale ci moderatorzy nie mieliby dostępu do Moderatorium, ale zajmowaliby ważne miejsca w Sejmie. Wyobrażacie sobie jakby to wyglądało gdyby co chwila ktoś wchodził, a ktoś wychodził z Moderatorium i zdradzałby kto co tam pisze?
Najpierw jednak trzebaby było napisać wyraźne zasady na których wszystko funkcjonowałoby.
Aczkolwiek osobiście mam prostrze rozwiązanie, które nie będzie potrzebowało kolejnych wielu zawiłowań prawnych.  Użytkownicy, jeśli nie są zadowoleni z pracy moderatora, zbierają się(wszyscy) i zdejmują go z tego stanowiska dużą większością głosów[powiedzmy 3/5]. [Moderator trafia do Rady Mędrców] A następnie wybierają kilku kandydatów na moderatorów i Moderatorium decyduje kogo "weźmie".
Co o tym sądzicie?
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
N, 17 sty 2010, 15:20 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Właśnie takie rozwiązanie chciałem dać do rady użyszkodników. 
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
N, 17 sty 2010, 15:26 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
|
 |  |  |  | Grześ napisał(a): Dla sprostowania: Admini: ja Moderatorzy: Stryj Maćko, Dizel, xDominik, Artur Nie jestem też aż tak niechętny zmianom.  Sejm może być dobrym rozwiązaniem. Wybieranie kadencyjnych moderatorów też, ale ci moderatorzy nie mieliby dostępu do Moderatorium, ale zajmowaliby ważne miejsca w Sejmie. Wyobrażacie sobie jakby to wyglądało gdyby co chwila ktoś wchodził, a ktoś wychodził z Moderatorium i zdradzałby kto co tam pisze? Najpierw jednak trzebaby było napisać wyraźne zasady na których wszystko funkcjonowałoby. Aczkolwiek osobiście mam prostrze rozwiązanie, które nie będzie potrzebowało kolejnych wielu zawiłowań prawnych.  Użytkownicy, jeśli nie są zadowoleni z pracy moderatora, zbierają się(wszyscy) i zdejmują go z tego stanowiska dużą większością głosów[powiedzmy 3/5]. [Moderator trafia do Rady Mędrców] A następnie wybierają kilku kandydatów na moderatorów i Moderatorium decyduje kogo "weźmie".  Co o tym sądzicie? |  |  |  |  |
Bardzo mądrze, popieram
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
N, 17 sty 2010, 15:34 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Zgadzam się.
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. 
|
N, 17 sty 2010, 15:34 |
|
 |
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Też jestem za.
Będzie najmniej chaosu i przede wszystkim sprawiedliwie 
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
N, 17 sty 2010, 15:38 |
|
 |
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Jeżeli mój głos ma jakieś znaczenie - popieram 
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń 
|
N, 17 sty 2010, 15:40 |
|
 |
Grzes
Kierownik łopaty
|
Czyli podoba Wam się pomysł odnośnie odwołania i powołania moderatorów przez użytkowników?
Bardzo się cieszę, że mój pomysł przypadł Wam do gustu. 
|
N, 17 sty 2010, 15:41 |
|
 |
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Też jestem za. Taka opcja napewno pomoże forum.
|
N, 17 sty 2010, 15:42 |
|
 |
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Mimo, że zawiodłeś mnie tym twoim "Przykro mi że mnie oszukiwałaś" na GG bez żadnych argumentów i bez możliwości wyjaśnienia, wciąż uważam cię za najrozsądniejszą osobę na tym forum... Jednak po dłuższym analizowaniu stwierdzam, że się nie "rządzisz". Przepraszam.
Raz jeszcze oświadzczam, że czy mi wierzycie, czy nie, nie kłamię.
A ten pomysł jest great.
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń 
|
N, 17 sty 2010, 15:43 |
|
 |
Grzes
Kierownik łopaty
|
Na prawdę musicie uwieżyć, że nie działam dla siebie, ale dla Was.
Może czasami niepochwalanymi przez Was metodami, ale dla dobra forum. 
|
N, 17 sty 2010, 15:46 |
|
 |
Izzy
Głodomorek
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 20:13 Posty: 2995 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 1
|
Bim baam... jestem za, jednym słowem. 
_________________ Mahna mahna...
Whovian.