|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 00:54
|
Reksio i Kretes przygoda tajemniczej płatki
Autor |
Wiadomość |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
OMG...Błędy rzucają się w oczy.Zupełnie zmieniłeś charakter Kretesa.Akcja za szybka...Na razie bez oceny.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
N, 5 gru 2010, 14:01 |
|
|
Paratroopa
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 6 lis 2010, 15:27 Posty: 362 Lokalizacja: Warszawa
|
Re: Reksio i Kretes przygoda tajemniczej płatki
OK spróbuje pisać lepsze
_________________Sygnatura wykonana u MrF11 polecam robienie u niengo sygnatur
|
N, 19 gru 2010, 15:42 |
|
|
reksio2
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 15 paź 2010, 18:43 Posty: 658 Lokalizacja: warszawa(POLSKA)
|
Re:
miałeś problemy z interpunkcją. Ta piramidka nie wyglądała atrakcyjnie.
_________________ wróciłem
|
N, 19 gru 2010, 16:08 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Co to za piramidka . O matku czemu żaden mod nie reaguje na spam . Opo pełne błędów , źle się czyta , zbyt szybka akcja , nic prawie nie zrozumiałem 2/10
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
N, 19 gru 2010, 16:52 |
|
|
Paratroopa
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 6 lis 2010, 15:27 Posty: 362 Lokalizacja: Warszawa
|
Jaki spam?Nie chcecie żebym się starał dla was to mogę na prawdę spamować nie wiecie co to znaczy? Jak bym napisał xcgbfhchbf to by był spam,a nie kurcze staram się napisać.
_________________Sygnatura wykonana u MrF11 polecam robienie u niengo sygnatur
|
Pn, 20 gru 2010, 15:56 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Nie twój spam tylko Reksia2!
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Pn, 20 gru 2010, 17:23 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Dokładnie , piramidka też robi spam na forum . Chyba już pisałem na ten temat . Dodam jeszcze parę słów : " Praktyka czyni mistrza " . Więc pisz i próbuj
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Wt, 21 gru 2010, 17:14 |
|
|