|
|
Teraz jest N, 10 lis 2024, 20:47
|
Autor |
Wiadomość |
reksio2
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 15 paź 2010, 18:43 Posty: 658 Lokalizacja: warszawa(POLSKA)
|
polecieć do kretesa? przecie on mieszka u reksia! Reksio i sylwester(na podstawie opowiadania) Czy Reksio będzie miał przygody w sylwestra? Proszę Cię, nie pisz kilku postów pod rząd, bo będzie ost. Łączę, drugi usuwam. /Marta
_________________ wróciłem
|
Pn, 15 lis 2010, 19:18 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Re: Wymażona Gra z Reksiem
Też bym chciał takie RiC-LE.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Pt, 7 sty 2011, 17:05 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Najlepiej byłoby zrobić wszystkie części od nowa :P
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pt, 7 sty 2011, 17:36 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
Re:
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
So, 8 sty 2011, 12:23 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
Czytając temat "Dzieci Reksia i Kretesa" wpadłem na taki pomysł: Dzieci naszych bohaterów wspólnie się bawiąc znajdują plany wehikułu czasu i próbują go zbudować (może być o tym poziom), w końcu udaje im się to i dla zabawy sofają się w czasie do czasu w którym wehikuł zostaje zniszczony jedno (najmądrzejsze) z nich pisze list który zakopuje w miejscu gdzie Kretes ma zamiar rozbudować norę z nadzieją że to znajdzie (w sensie że tą nadzieje ma to dziecko). I na szcenście Kretes to znajduje mówi o tym Reksiowi i nasi bohaterowie ich ratują. ps.: scenariusz napiszę w norze kretesa pt. "Reksio i Kretes: Rodzinny ratunek"dodam to też do pokoju relaksacyjnego
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
So, 8 sty 2011, 13:56 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Reksio i porwanie
fabuła: KMH i Mooly giną w tajemniczych okolicznościach. Kogut podejrzewa, że ktoś je porwał. Tak więc Reksio i Kretes wyruszają z odsieczą.
minigry: labirynt w lochach-Reksio i Kretes muszą przejść labirynt, żeby dostać się do lochów oblężenie zamku-TKTPM (bo on porwał żony głównych bohaterów) obiecuje poddać się, jeżeli odeprzemy atak na jego zamek. Musimy niszczyć maszyny oblężnicze i strącać przeciwników z drabin. pojedynki magiczne-nawiązanie do RIC. magiczne puzzle-musimy odpowiednio przesuwać klocki.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 31 sty 2011, 18:18 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
Ja mam komplet 2 serii -
1. Reksio and city secrets - Wiadomo..... 2. Reksio and city secrets Limited Edition - Wiadomo 3. Reksio and chandelier Revolution - Z całej Polski zaczynają znikać żyrandole. Okazuje się że to sprawka złego doktora z Meksyku który za pomocą ogromnej ilości błyskotek chcę podbić świat. 4. Reksio and first worlds for maps - Z podwórka znikają KariMata Molly i Kornelek. By ich uratować reszta bohaterów z podwórka musi okrążyć świat(na podstawie mojego dawnego opowiadania) 5. Reksio and virus - Reksio i Kretes próbują naprawić komputer wchodząc do niego. 6. Reksio in and out of the world for us - Reksio pomniejsza się by zdobyć swój klucz do piwnicy który ukradła mysz i ma go w norze. Mysz porywa Reksia i więzi w krainie szczurów. Na ratunek przybywa Kretes. Okazuje się że Republika Batatowa i Szambo maja wojnę. 7. Reksio and Kretes in Action 2 - Wydana na dziesięciolecie Reksio i Kretes w Akcji. Nowe minigry. Gra jeszcze trudniejsza od pierwsze części. 8. Reksio and virtual mine - Gra na konsolę Wii i NDS. Gra w piłkę nożną z bohaterami. 9. Reksio and competition in the water! - Gra na konsolę PS3 i PC. Olimpiada ze śmiesznymi zawodami. Uczestnikami są główni bohaterowie.
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
Wt, 22 lut 2011, 21:32 |
|
|
Rilana
Norman
|
Kolo976544321: Bardzo dużo fajnych pomysłów tylko czemu po angielsku?Przecież Reksio to polska produkcja Mój pomysł to: Kogut wynalazca przeszukuje swoje stare projekty.Znajduje w nim plan "Kogutera" i planuje go wybudować.Gdy koguter jest już wybudowany nastaje noc i wszyscy idą spać.Ktoś się wtedy zakrada i przeprogramuje komputer.Następnego dnia Reksio grając z Kresem zostają wciągnięci do otchłani komputera. Kto porwał Reksia i Kretesa? Czy uda im się wydostać? Czy bohaterowie zagrają w swoją własną grę? Czy Reksio znów będzie musiał czarować? Tego wszystkiego i jeszcze więcej dowiecie się z gry "Reksio i Wirtualny świat"
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Wt, 22 lut 2011, 21:46 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
|
Nie wiem. Jakoś mi przypadło do gustu.
|
Śr, 23 lut 2011, 10:45 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Kolo987654321: Jak już mają być angielskie nazwy, to nie "Reksio and Kretes", tylko "Rex and Moler" (z ang. mole-kret). No a co do gry, o której maże: LEGO Rex and Moler adventures. Gra w stylu "LEGO Indiana Jones 2". Podobny panel sterowania, ale w menu zamiast skrzynek były by budy. Byłoby ich osiem:"Rex and pirates treasure", "Rex and UFO", "Rex and wizards", "Rex and time machine", "Rex and captain Nemo", "Rex and city of secrets", poziomy specjalne i edytor. Kto grał w "LEGO Indiana Jones 2", ten wie resztę.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
So, 26 lut 2011, 16:03 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
a ja chciałbym że reksio musiał uratować kretesa z komputera i reksio grał by w fife i zobaczył by nasze forum i inne rzeczy w internecie
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
So, 26 lut 2011, 16:06 |
|
|
Garmon
Bywalec Nory
|
Reksio i dom strachu.
|
Wt, 8 mar 2011, 16:36 |
|
|
Garmon
Bywalec Nory
|
Albo Reksio i Kraina Snu
|
Wt, 15 mar 2011, 20:41 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
|
Reksio GTA by było fajne.
|
Wt, 15 mar 2011, 20:52 |
|
|
Garmon
Bywalec Nory
|
|
Wt, 15 mar 2011, 21:27 |
|