|
|
Teraz jest So, 21 cze 2025, 00:20
|
RPG Reksio i zbuntowany Kuran
RPG Reksio i zbuntowany Kuran
Autor |
Wiadomość |
Hopper
Bywalec Nory
|
 Re: RPG Reksio i zbuntowany Kuran
C.zachód
_________________Madness?This is Sparta!
|
Pn, 4 lip 2011, 16:18 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Pukam i czekam bo kto wie jakie niespodzianki nas tam czekają. Walczę za Kurakis.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu. 
|
Pn, 4 lip 2011, 16:31 |
|
 |
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Idę do Yenona i pytam jak mogę pomóc w walce.
_________________ Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Pn, 4 lip 2011, 16:44 |
|
 |
Rilana
Norman
|
c. :3
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Pn, 4 lip 2011, 17:27 |
|
 |
kalmar
Bywalec Nory
|
lobon: Dajesz Diesel' owi lebiodkę. Najpierw nic specjalnego- wyglądał na najedzonego. Ale to, co się stało było bardzo dziwne! Dieasel urósł i to bardzo. Postanowiłeś czekać na plantacji aż Dieasel znów będzie normalny. Mijają 2 godziny, 3 godziny, 4 i nic. Dieasel był ogromny. Co robisz? ~sam zdecyduj. Pamiętaj, że zawsze możesz iść do Żabby i nawtykać mu za lebiodkę.
Hopper: Była tam kupa metalu. Taka kupa odpowiednio się nada. Podłączasz rurę, która leży obok i wszystko działa sprawnie. Twoja misja na tej planecie została wypełniona. Kot-policjant zostawi was w spokoju. Pamiętasz ciężkie obrażenia, które odniosłeś w walce z UFOkurami. Już ich nie ma! Co dalej robisz? ~sam zdecyduj.
Kacper98: Czego tu chcesz. - odezwał się strażnik. Co odpowiesz? a)Chcę wejść do środka i pozwiedzać. b)Chcę porozmawiać z Żabbą c)Nie wiem co powiedzieć. Improwizuję!
Dadi: Przyszedłeś do Yenona. -O, witaj mój żołnierzu! - powiedział Yenon -Witam! - powiedziałeś - czy mógłbym jakoś pomóc w jutrzejszej wojnie.? -Tak. Proszę, oto japoński miecz no-dachi i również japońska włócznia naginata. No-dachi ćwiczy walkę, a naginata podstęp. Chciałbym, żebyś potrenował. Którą broń wybierasz do treningu? a)no-dachi b)naginata
Rilana: Dobrze. Co zostanie kabiną główną? a)Kuchenka, której system ogrzewania przymocuję do spodu i dzięki temu będę miała silnik. b)Coś innego. ~napisz, co.
DO WSZYSTKICH: WIĘCEJ O JUTRZEJSZEJ WOJNIE: BARDZO DUŻY WPŁYW MAJĄ ODWAGA, STRATEGIA, WIEDZA, WALKA I PODSTĘP.
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
Pn, 4 lip 2011, 18:43 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
Idę do żabby i daje mu lebiodke żeby ją zjadł.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA. Vamos!Na zawsze!
|
Pn, 4 lip 2011, 18:49 |
|
 |
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Ćwiczę naginatą podstęp.
PS: Nie będzie mnie przez 9 dni więc przepraszam za nieobecność.
_________________ Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Pn, 4 lip 2011, 21:07 |
|
 |
Rilana
Norman
|
A. :3
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Pn, 4 lip 2011, 23:30 |
|
 |
Hopper
Bywalec Nory
|
Idę do Żabby.
|
Wt, 5 lip 2011, 08:19 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
b)Chcę porozmawiać z Żabbą
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu. 
|
Wt, 5 lip 2011, 09:48 |
|
 |
kalmar
Bywalec Nory
|
lobon: Zdenerwowany idziesz do Żabby. Wchodzisz bez namysłu. Na szczęście strażnik cię nie zatrzymuje, gdyż jest zajęty rozmową z Kacprem98 przy innym wejściu. Wchodzisz do sali tronowej i dajesz Żabbie lebiodkę. Chętnie ją zjadł, bo znowu przytył. Ale zamiast zmniejszenia się jego brzucha powiększył się on tak, że Żabba nie mógł się ruszyć. Mimo wszystko wybaczył ci, bo przecież walczysz po stronie Kurakisu. Co dalej? a)Uciekam zanim Żabba zorientuje się, że efekt jest trwały b)Czekam aż coś się stanie c)Walczę z Żabbą
Dadi: Po ćwiczeniu z naginatą twój podstęp wynosi 5. Co dalej? ~sam zdecyduj
Hopper: Jesteś przed zamkiem. Co robisz? a)Pukasz b)Wchodzisz bez zastanowienia c)Idziesz z tond
Kacper98: Strażnik cię przepuścił. Jesteś w sali tronowej. Przez wcześniejszą interwencję lobona Żabba jest niewiarygodnie gruby. Co powiesz? ~sam zdecyduj.
Rilana: Pojazd gotowy.
Na jaką planetę lecisz? a)Kurakis b)Indor c)Lepiej odkryć nowe planety! -------------------------------------------------- Do jakiej planety przyłączasz się w dzisiejszej wojnie? a)Indor b)Kurakis
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
Wt, 5 lip 2011, 14:08 |
|
 |
Rilana
Norman
|
C. :3 Przyłączam się do Kurakisa. :3
|
Wt, 5 lip 2011, 14:22 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
Uciekam z zamku żabby, przygotowuję się z dieselem do bitwy, jakby co diesel też walczy za kurakis xD i diesel jest jakby moim obrońcom xD 
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA. Vamos!Na zawsze!
|
Wt, 5 lip 2011, 14:32 |
|
 |
Hopper
Bywalec Nory
|
A.Pukam.Walczę z Idorem. 
|
Wt, 5 lip 2011, 15:50 |
|
 |
kalmar
Bywalec Nory
|
Spóźniłem się z wojną... Trudno. Wojna się rozpoczęła!
Kurakis Żołnierze: 1500 Ogólnie współczynniki: Wiedza: 580 Strategia: 450 Podstęp: 598 Walka: 1001 Odwaga: 598 Razem: 3227 Żołnierze z tego RPG: lobon; Kacper98; Rilana; Hopper
Indor Żołnierze: 1410 Ogólne współczynniki: Wiedza: 500 Strategia: 692 Podstęp: 1081 Walka: 720 Odwaga: 197 Razem: 3190 Żołnierze z tego RPG: Dadi Frog98
Wygrywa Kurakis!!! Każdy, kto walczył po jego stronie dostaje zwiększenie wszystkich współczynników o 3, 1 scyzoryk, 3 wytrychy i tarczę oraz pazur podobny do tego, który ma Kornelek.
Nie był to koniec wojny. Wręcz przeciwnie, był to dopiero początek serii mniejszych bitew. Jeszcze dzisiaj, ale nie teraz Frog98 będzie dowodził taką bitwą.
|
Wt, 5 lip 2011, 16:47 |
|
|