|
|
Teraz jest So, 21 cze 2025, 00:20
|
Kraina Czarów 2 - Powrót.
Autor |
Wiadomość |
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
 Re: Kraina Czarów 2 - Powrót.
Opcja C, nie będę z siebie robił błazna.
Wt, 11 paź 2011, 19:36 |
|
 |
Rilana
Norman
|
Kubulus: ŁUP! BUM! POOF! Dzięki gazecie obroniłeś się przed małymi bestiami, które uciekły w popłochu, nie chcąc dostać ponownie. Co robisz teraz? A) Biegnę do tego dymu! B) A tak sobie tu... posiedzę. C) Rozglądam się, może coś zostawiły! D) Wracam do miasta.
Alfredo: Idziesz i idziesz, aż owa postać ujawnia się coraz bardziej i bardziej. Był to rudy kocur! Na imię miał Rilana, dodatkowo! Podobno takie, w przeciwieństwie do tych czarnych szczęście przynoszą? Co robisz? Wypowiedź indywidualna.
AdamMag: Pan ciemności pochwalił Cię w myślach, w końcu jesteś jego sługą i nie masz prawa niszczyć mu zdanie o nim samym. Jesteś w mieście, co dalej, co dalej? Miasto ma stałe opcje, a są to: A) Szukam pracy. B) Idę do kiosku. C) Idę do lodziarni. D) Idę do sklepu alchemicznego. E) Szukam jakiś osób, rozglądam się. F) Idę do sklepu z miotłami. G) Spoglądam na tablice ogłoszeń. H) Idę do biura turystycznego. I) Idę do Ratusza. J) Idę do sklepu z różdżkami. K) Idę do centrum Magii "Akachula", czyli wszystko o żywiołach, ulepszaniu i ich możliwościach.
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Wt, 11 paź 2011, 19:56 |
|
 |
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Biegnę, sprawdzę co się dymi.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Wt, 11 paź 2011, 20:10 |
|
 |
Alfredo
Roz-krecony
|
Mam nadzieję, że ma dobre zamiary i proszę ją o pomoc (może przyniesie mi szczęście).
_________________ Najlepsza z Reksia... To znaczy z nowej serii! xD Czekam na CoS2... ROBert01 powrócił!
|
Wt, 11 paź 2011, 20:46 |
|
 |
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
A, szukam pracy.
Wt, 11 paź 2011, 21:18 |
|
 |
Rilana
Norman
|
Kubulus: Tak, w końcu coś się opłaciło! znajdujesz opuszczoną bazę wojskową, a w środku jedzenie, pełno jedzenia! Toony jedzenia! Nie możesz narzekać teraz na niepełne życie, gdyż szybko możesz je uleczyć, przekąszając jeden ze smakołyków. Co robisz? A) 'Żrem' jedno, póki jeszcze okazja, tak na zapas. B) Odtańcowuję dziki taniec zwycięstwa. C) A szukam czegoś jeszcze, na jedzeniu skończyć nie można! D) Próbuję wrócić do miasta. [Szansę wynoszą 50%, gdyż jesteś dość daleko od niego. Oblicze to rzuceniem kostką, jeżeli wypadnie od 1 do 3, znajdziesz, a jeżeli od 4 do 6, niestety nie. Możesz być spokojny, w kości słaba jestem. |D A i wiem, że nie których, użytych słów nie ma, trzeba się zacząć przyzwyczajać do mego dziwnego języka.  ] Alfredo: - Czego chcesz? - Spytał kot niechętnie, nikt nigdy nie mówił, że ma być miły... A) Chcę pieniędzy! B) Chcę zdrowia! C) Chcę siły! D) Wycofuję się. [Uwaga, rudy kot w postach zdarza się rzadko, więc korzystajcie z okazji, a ... będzie wam dane, o! x3] AdamMag: Na razie wypatrzyłeś tylko 2 oferty, to i tak dużo. 1. Zatrudnię osobę, która wypłoszy z mego strychu nietoperze, zapłacę 200 ZM. 2. Potrzebny doświadczona osoba, do pilnowania mego dziecka. Jeżeli będzie zadowolone, dam 400 ZM!
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Śr, 12 paź 2011, 19:55 |
|
 |
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Żrem i szukam jednocześnie jeśli mogę, a jeśli nie to tylko szukam.
|
Śr, 12 paź 2011, 20:00 |
|
 |
Rilana
Norman
|
Najadałeś się już, brzuch masz pełny, szukać trudniej. Mimo to, znajdujesz jakąś mapę, warto by o nią popytać, przydać się przecie może! Wyglądała na starą i cenną, ha! Mogłeś śmiało powiedzieć, że masz szczęście. A) Biorę mapę, szukając miasta. B) Nie biorę mapy, szukając wyjścia. C) Rozglądam się jeszcze. D) Coś innego. Co?
|
Śr, 12 paź 2011, 20:03 |
|
 |
kubulus
Bardzo Stary Norman
|
Biorę mapę i szukam miasta.
|
Śr, 12 paź 2011, 20:05 |
|
 |
Rilana
Norman
|
*Rzut kostką.... 2! No cóż, nigdy nie miałam szczęścia do gie losowych.*
Jesteś w mieście, słońce wstaje powoli, jest absolutnie idealnie. Nadmieńmy jeszcze, że nadal masz żarło, a dokładniej 2 bochenki chleba, 4 steaki i 10 lizaków. [Chleb - leczy +50 HP, Steak 30, a lizak 10.] Aktualnie masz go 98, 2 odjęte zostały Ci przez kontuzję nogi.
|
Śr, 12 paź 2011, 20:21 |
|
 |
kubulus
Bardzo Stary Norman
|
No to... auć... idę do... au... poszukiwania jakichś robót związanych z magią. Lubię magiować...
|
Śr, 12 paź 2011, 20:25 |
|
 |
Rilana
Norman
|
Nic o magii niestety nie było, tylko jakieś tam nietoperze i bachory. Nuda, nuda, nuda. Miasto ma stałe opcje, a są to: A) Szukam pracy. B) Idę do kiosku. C) Idę do lodziarni. D) Idę do sklepu alchemicznego. E) Szukam jakiś osób, rozglądam się. F) Idę do sklepu z miotłami. G) Spoglądam na tablice ogłoszeń. H) Idę do biura turystycznego. I) Idę do Ratusza. J) Idę do sklepu z różdżkami. K) Idę do centrum Magii "Akachula", czyli wszystko o żywiołach, ulepszaniu i ich możliwościach.
|
Śr, 12 paź 2011, 20:28 |
|
 |
kubulus
Bardzo Stary Norman
|
Idę do sklepu z różdżkami.
|
Śr, 12 paź 2011, 20:36 |
|
 |
Rilana
Norman
|
Rozejrzałeś się, rozejrzałeś. Przyszedł do ciebie niski kret, patrząc na ciebie, znudzonym oczyma. - Czego pan sobie życzy? - Spytał, kłaniając się.
|
Śr, 12 paź 2011, 20:47 |
|
 |
kubulus
Bardzo Stary Norman
|
-No różdżki, a czego? - Pytam nieco grubiańsko.
|
Śr, 12 paź 2011, 20:50 |
|
|