|
|
Teraz jest N, 10 lis 2024, 20:49
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|
Kto pisze najlepsze opowiadania/komiksy.
Autor |
Wiadomość |
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Powiedzcie kto jest najlepszy w pisaniu opowiadań/komiksów o Reksiu.Jeżeli chcecie kogoś dodać do ankiety to piszcie , co raczej nie ma zbyt wiele sensu bo z tego co pamiętam bd. to resetować wyniki, więc niech każdy pisze lepiej komentarz w którym argumentuje swój wybór( wypowiedzi pozbawione argumentacji bd. usuwane a ich autorzy otrzymają ode mnie piękny podarunek)
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Pt, 3 sie 2012, 13:38 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Re: Kto pisze najlepsze opowiadania/komiksy.
A gdzie są te komiksy?
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 4 sie 2012, 13:16 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Komiksy są w dziale. Nie wiem, czy trzy posty pod rząd to dobry pomysł xD @topic: Zagłosowałem na nieznanego. Jego opowiadania i komiksy są extra. Można w nich znaleźć nawiązania do Doktora Who, a nie można znaleźć (raczej) literówek. A ja... Po co było umieszczać mnie w ankiecie? Opowiadanie słabe, komiks jedynie pierwsza część, druga gotowa, ale na razie nie mogę jej wstawić, pierwsza się już nie wyświetla... Należało poczekać, może bym się kiedyś trochę rozkręcił...
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
So, 4 sie 2012, 15:19 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Gdybym był wielkim samolubem zagłosowałbym na siebie ;P Chociaż, jak dawid, nie rozumiem, czemu umieściłeś mnie w ankiecie? 3/4 moich opowiadań (i jednego komiksu) są niedokończone.
Dałem głos oczywiście na nieznanego, autora, przypominam wspaniałej sagi - sześć opowiadań i jeden komiks.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
So, 4 sie 2012, 16:08 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
A ja uważam że najlepsze opowiadania pisze Luk. Jego styl jest prosty, fajnie się czyta itp. Szkoda tylko że nie kontynuuje ostatniego opowiadania . Co do komiksów do sam nie wiem...
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
So, 4 sie 2012, 16:54 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
[quote="donat98"]Gdybym był wielkim samolubem zagłosowałbym na siebie ;P Ja oddałem głos na bota , bo mój ulubiony komiks to reksi i weterynarz coś.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
N, 5 sie 2012, 06:04 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
eidit...
Ostatnio edytowano So, 5 lip 2014, 15:46 przez Matek, łącznie edytowano 1 raz
|
Cz, 9 sie 2012, 12:49 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
| | | | Mątek napisał(a): Przekonacie się już wkrótce kto pisze najlepsze komiksy! Szukajcie postu Reksio i zamieszki w krainie BAJEK [KOMIKS] Może nawet dzisiaj dodam powiększony komiks! PS. Proszę nie pisać nić złego o moim komiksie ponieważ, to mój pierwszy! (Początkujący) | | | | |
Nie mów hop, póki nie przeskoczysz... Moim zdaniem powinna być opcja ,,brak zdania", ale co tam. Co do opowiadań to chyba ja jestem najlepszy (tak, skromny jestem, wiem ), ale mój komiks zdecydowanie ustępuje ,,Weterynarzowi Coś". //Prosiłbym o to by zamiast wychwalać swoje dzieła, reagować na spam który tu był Spidi
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Cz, 9 sie 2012, 13:19 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Mnie się podobał komiks dawida6. Mimo iż jest tylko jedna część jest ciekawy... i w ogóle. Oczywiście na piedestale stawiam komiksy bota i nieznanego.
Cz, 9 sie 2012, 15:46 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
| | | | Mątek napisał(a): Przekonacie się już wkrótce kto pisze najlepsze komiksy! Szukajcie postu Reksio i zamieszki w krainie BAJEK [KOMIKS] Może nawet dzisiaj dodam powiększony komiks! PS. Proszę nie pisać nić złego o moim komiksie ponieważ, to mój pierwszy! (Początkujący) | | | | |
Wycofuje to! Praca nad komiksem zakończona!
|
Cz, 9 sie 2012, 16:18 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
AdamMag, zgłoszenie zaakceptowane. Zostałeś usunięty z opcji ankiety.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Cz, 9 sie 2012, 17:00 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Spamerski temat , moim zdaniem powinien polecieć do O różnych innych rzeczach, lub też kanałach. Wiele postów pod rząd , Nieznany jak zwykle powalasz swoją skromnością . Co do mnie uważam że przydałaby się opcja " nie mam zdania" gdyż takowego zdania właśnie nie posiadam gdyż uważam, że jest wielu dobrych pisarzy , każdy ma plusy i minusy , dlatego żaden mym skromnym zdaniem nie zasługuje na bycie najlepszym.
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pn, 27 sie 2012, 14:36 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
A odkopię sobie.
Uważam, że najlepsze opowiadania piszą: Nieznany, Luk, Czarnoksiężnik i Ż. Art. Są ciekawe, łatwo się je czyta, chociaż niektóre są niedokończone i to oczywiście minus.
Najlepsze komiksy zaś narysowała oczywiście Nika, chociaż jego nie dokończyła. Graficznie nie ma sobie równych. Następny na liście jest bot i jego komiks pt.: "Reksio i Weterynarz Coś". Kretes102 i Mątek robią właściwie równe komiksy, z tym, że Mątek ma przykre przyzwyczajenie do nie dokończania swoich dzieł. Ładne są też komiksy AdamaMaga.
|
So, 28 cze 2014, 19:55 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Moim zdaniem najlepsze opowiadania piszą, tak jak w przypadku Autora, Nieznany, Luk, Czarnoksiężnik oraz Ż.Art. Ale do tej grupki dodałbym też Api, której nie ma w ankiecie z wiadomych względów (zarejestrowała się dużo później). Opowiadania są bardzo dobre, mają w sobie to coś co przyciąga potencjalnego czytelnika do przeczytania opowiadania oraz są bardzo ciekawe i bogate w zasób słownictwa. Jeśli chodzi o komiksy to najlepiej sobie radzą z nimi Nika, Bot oraz Nieznany. A i AdamMag też robi fajne komiksy, a teraz właśnie robi następny, z tym, że szkoda, iż jego główny komiks nie został dokończony (Reksio i Różdżka Wybrańców). Mątek ma szansę się wybić, ale niestety zawsze po dwóch, trzech częściach przestaje robić i nie kończy nigdy swoich dzieł. Ale może kiedyś najdzie go ochota na dokończenie swoich komiksów i będziemy mieli kolejnego dobrego grafika komiksowego oraz robiącego komiksy z dobrą fabułą, kto wie? Zobaczymy, co czas pokaże.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Śr, 2 lip 2014, 20:17 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|