Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
Re: czy podoba wam się RIU?
Bardzo mi się podoba.Ale za krótkie.
So, 17 wrz 2011, 20:07
Modnisia
Roz-krecony
No ta gra może się nie podobać tylko temu kto nie lubi tych gier co nie, a ja uważam jak zawsze że ta gra jest genialna Coś się za bardzo rozpisuję
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Naklejki: 100
Podoba mi się. To była moja pierwsza gra z Reksiem i gdyby nie pewien zbieg okoliczności to bym nigdy nie napisał tego postu. Mogli jednak zrobić grę trochę dłuższą, bo zostało parę spraw nie wyjaśnionych, np.: "Jak UFO mogło porwać Kornelka", "Co robiło Jajo Śmierdzi", etc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości