|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 01:15
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Soundtrack RiMS:LE
Kontynuacja serii "soundtracki". Robimy ranking soundtracków z RiMS:LE. Zaliczane są: Lupa menu Piwnice Piwnice V2 Pocopane 1 Pocopane 2 Pocopane 3 Pocopane 4 Rynek farma Sortownia Wnętrze siedziby Ruch oporu Ruch oporu V2 Zaginiony ląd Wąż Gniazdo Szczurów W związku z tym że Pocopane 1 i Pocopane 3 są bardzo podobne, to można je ze sobą połączyć. To samo z Piwnica i Piwnica v2. Jeżeli macie problem z dopasowaniem OSTów to tutaj są wszystkie: https://m.youtube.com/playlist?list=PLA ... tqUtZRluNg
|
N, 24 sty 2021, 09:25 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Re: Soundtrack RiMS:LE
To mój: 13. Wąż 12. Pocopane 2 11. Sortownia 10. Piwnica/Piwnica v2 9. Rynek farma 8. Ruch oporu V2 7. Pocopane 4 6. Gniazdo Szczurów 5. Wnętrze siedziby 4. Pocopane 1/3 3. Zaginiony ląd 2. Ruch oporu 1. Lupa menu
|
N, 24 sty 2021, 09:27 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Musiałem jeszcze raz przesłuchać, bo większości nie kojarzę z nazwami. Było trudno się zdecydować, bo wiele soundtracków jest bardzo podobnych do siebie. Myślę, że jeśli jakaś lokacja ma kilka własnych (nie występujących w innych lokacjach) soundtracków w zależności od tego czy to LE, czy CoS (tak jak te w siedzibie Ruchu Oporu i w Piwnicy), w ujednoliconym RiMS za każdym razem, gdy wkraczamy do takiej lokacji, powinien odpalać się losowy z tych soundtracków. @Newt trochę się zdziwiłem jeszcze widząc tutaj Pocopane 1/3. Trochę to zmieniłem, żeby wyglądało czytelniej. 13. Piwnica/Piwnica v2 12. Ruch oporu v2 11. Pocopane 2 10. Lupa menu 9. Wąż 8. Pocopane 4 7. Sortownia 6. Gniazdo Szczurów 5. Wnętrze siedziby 4. Rynek farma 3. Pocopane 1/Pocopane 3 2. Zaginiony ląd 1. Ruch oporu
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
N, 24 sty 2021, 15:56 |
|
|
angel407
Się Odezwał
|
muzyka w tle jest bardzo dobra, jestem zainteresowany, pobrałem ją i ustawiłem jako mój dzwonek na komórkę
|
Pn, 20 cze 2022, 08:49 |
|
|
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 226 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
Czemu nigdy wcześniej nie zauważyłem tego posta? (<- to było pisane kilka miesięcy temu, więc od tych kilku miesięcy jednak widziałem) Wreszcie jakiś głos rozsądku!
No a jeśli chodzi o ranking, którego nie wiem, czemu jeszcze nie robiłem: 1. Pocopane 2 2. Pocopane 1/Pocopane 3 (ale bardzo blisko z pierwszym miejscem, no oba są... bardzo fajne) 3. Wnętrze siedziby 4. Piwnice/Piwnice V2 5. Lupa menu 6. Gniazdo Szczurów 7. Ruch oporu 8. Pocopane 4 9. Sortownia (tylko dlatego tak wysoko, że początek brzmi mega w stylu Stray, którego soundtrack bardzo pokochałem) 10. Zaginiony ląd 11. Ruch oporu V2 12. Rynek farma 13. Wąż
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny
|
Wt, 1 lis 2022, 22:09 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|