Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
Re: Land Of Immortals - Rozgrywka
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ! Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Dagetysh miał bardzo skomplikowane zadanie. Która broń może być przydatna w pokonaniu Mrocznego Grabarza? Hmm... Flaga to chyba niezbyt dobra broń, bo na Mrocznego Grabarza by nie zadziałała. Podobnie może być z czajnikiem. Przecież wcześniej, nie znając zasad, Kibhar walnął jeszcze cięższym przedmiotem i nic się mu nie stało. No tak... nie znał zasad. Ale wolał jednak nie używać czajnika w tej chwili. Koran! Tak, to najlepsza broń. Przecież ta święta księga muzułmańska może zniszczyć każdego. Tylko trzeba ją jakoś zinterpretować. No, ale znając umysł koguta jakoś można. Dagetysh wybrał Koran i rzucił się z nią na Mrocznego Grabarza i zaczął czytać, licząc na to, że księga doszczętnie zniszczy Grabarza.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
A) -To już? - zdziwił się Ridlak. - Kurczę, załatwiłem go jak Spike timberwolfa... zawiodłem się, liczyłem na coś trudniejszego. Może chociaż ten Dziad stawi porządny opór, muszę jednak powiedzieć, że nieładnie pan pogrywa, panie Lucjanie, po co niby miałem wybierać swój pierwszy cel, jak i tak muszę po kolei rozwalić obu... Ale co tam. Ja patrzę na świat poprzez czerwone od krwi okulary, nie narzekam. Ridlak podszedł do Toilet Monstera i dosłownie odkręcił mu głowę. Nie było to tak szokujące jeśli weźmie się pod uwagę, że jako była to muszla klozetowa, była jedynie przyśrubowana. Ridlak podniósł klapę. -O fuuuj, ktoś zostawił... No cóż, może będą dodatkowe obrażenia od wstrętu lub jaj tasiemca. Kret przyjął możliwie jak najbardziej majestatyczną pozę superbohatera dzierżącego porcelanowy tron i zastosował najstarszą technikę w dziejach wszelkiej cywilizacji: dziką szarżę.
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem. "Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
a) Wchodzę do góry. b) Nie wchodzę do góry. c) Nadal zajadam się pozostałymi ogórkami. d) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
a) Wchodzę do góry. b) Nie wchodzę do góry. c) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
a) Wybieram dziurawe gacie b) Wybieram łyżkę. c) Robię coś innego.
Co by tu zrobić?
a) Wchodzę do góry. b) Nie wchodzę do góry. c) Czytam koran schodom. d) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
a) Wybieram Demona i parówki. b) Wybieram Demona i poduszkę. c) Wybieram Demona i globus. d) Wybieram Abernathy'ego i parówki e) Wybieram Abernathy'ego i poduszkę. f) Wybieram Abernathy'ego i globus. g) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
a) Dowcipniś i skarpeta. b) Dowcipniś i kwiaty c) Dowcipniś i żarówka d) Marchewka i skarpeta e) Marchewka i żarówka f) Marchewka i kwiaty g) Robię coś innego. Napisz co.
Co by tu zrobić?
a) Zgłaszam jakiś protest. Napisz jaki. b) Powołuję świadka. Napisz jakiego. c) Czekam na dalszy rozwój sytuacji. d) Robię coś innego, napisz co.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
Z uwagi na Potworiadę, nie będzie jutrzejszej rozgrywki. PS: Pamiętajcie, że w każdej chwili możecie otworzyć prezenty. Można to zrobić w temacie o postaci.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
_________________ Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
Wt, 15 lip 2014, 22:11
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ! Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Spoiler:
Śr, 16 lip 2014, 06:45
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2175 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
b) "Wysoki sądzie, chciałbym wezwać na świadka Dadiego a.k.a. Arivalda." - lekka muzyka grozy.
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
a) oraz c) Bohater wcina ogórki idąc schodami do góry.
Śr, 16 lip 2014, 07:49
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
Stefan stwierdził, że tylko raz się żyje. Postanowił, że zabawi mrocznego kosiarza znaną i lubianą grą, w której gracz musi uderzyć młotkiem wyskakujące głowy krety/bobra. Zaczął więc dziurawić podłogę białego pomieszczenia i rozpraszać swojego wroga. Spróbuje nakierować go na dziurę, która jest najbliższa lawy. Miał nadzieję, że uda mu się... usmażyć kosowca i przeżyć.
a) Dagetysh zobaczywszy schody, był bardzo zaintrygowany tym, jakie przygody niesie za sobą to, co znajduje się na końcu tych schodów. Tak... widać, że schody prowadzą donikąd, ale umysł koguta jednak podpowiadał co innego. - Może tak naprawdę, to tylko złudzenie i coś się tam znajduje? - zapytał siebie Kibhar, po czym wstrzymał oddech i zaciekawieniem poszedł do góry.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
g) i w pewnym sensie również a) Po otworzeniu
Ż. Art nałożył szatę druida i wyjął kostur. Wolę się ubezpieczyć... A teraz, ponieważ wybrałem skarpetę... Giń, Dowcipnisiu!
Ridlak, teraz w końskiej masce na głowie (bo powody) wzruszył ramionami, wziął jedną z szafek i również założył sobie na głowę, bo nie ma to jak piramida z nakryć głowy. Wówczas to, czując, jak mu gwałtownie wzrasta atrybut stylu i szacunku na dzielnicy, zabrał się za obmyślanie taktyki. Czarów nie znał, ataki fizyczne nie skutkują, a nawet Piekielna Szarlotka Apokalipsy była dla jego przeciwnika normalnym deserem. Skoro zmysł smaku nie wspierał go w tej walce, Ridlak postanowił wypróbować atak na inny. Zaczął śpiewać piosenkę Justina Beavera, jednocześnie próbując wygrzebać się ze stosu.
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem. "Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
Co by tu zrobić? *Pamiętaj, że musisz wybrać trzecią broń.
Co by tu zrobić?
a) Tak. b) Nie. c) Robię coś innego.
Co by tu zrobić?
a) Decyduję się na ucieczkę. Napisz jak. b) Krzyczę, żeby tancerze przestali śpiewać i tańczyć. Napisz jak. c) Pytam o coś tutaj zgromadzonych. d) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
a) ATAAAAK! Napisz jak. b) Pytam zgromadzonych o sens ich nietypowej i tak zabawy. c) Czekam na dalszy rozwój sytuacji d) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
Co by tu zrobić?
a) Próbuję przestać tańczyć. b) Tańczę dalej i czekam na rozwój sytuacji. c) Plątam tekst piosenki i staram się utrudnić życie moim kompanom od tańca. d) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
Co by tu zrobić?
Co by tu zrobić?
a) Otwieram. b) Nie otwieram! c) Otwieram, ale nie otwieram! Cokolwiek to znaczy. d) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
a) Wybieram Kasę. b) Wybieram Schabowego. c) Decyduję się na ucieczkę. Napisz jak. d) Robię coś innego, napisz co.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość