|
|
Teraz jest So, 3 maja 2025, 17:29
|
Centrum Pomocy: Jak prześć RiKTTW?
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Kolejny problem komnata windowa chyba ostatni level bo nie było podglądu następnego, jak mam uwolnić Reksia i Kretesa ??? tych pak nie da się pchnąć na przyciski

|
N, 15 mar 2009, 17:44 |
|
 |
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
..,.banał.... 2 skrzyniki w tym górnym rogu (te co są na górze i na prawo)spychamy w środek... a tą no.. po lewej spychamy na nizsze piętro...
...dopychamy ostatnią skrzynke na właściwy przycisk (metodą prób i błędów) tak by spadł na ten co uwalnia reksia... potem kogutem pchamy tą co jest nad więzieniem reksia i kretesa.. tak żeby utworxył sie most.. reksiem wchodzimy... zabieramy skrzynke i spuszczamy na 2 przycisk uwalniający kretesa.. 
_________________ Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
N, 15 mar 2009, 17:52 |
|
 |
Gulguldryk gryfindyk
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 14 mar 2009, 16:28 Posty: 308 Lokalizacja: Uniwersytet magji
|
No a jakp czeba Kretesem dojść do komory?
_________________ Oglądajcie Hole in the wall!!!
|
Cz, 26 mar 2009, 19:03 |
|
 |
Gulguldryk gryfindyk
Starszy Norman
|
Wiecie jak przejść czerwoną lub niebieską komnatę ta 6 piętrze
Czerwona 2 generatory Reksio Kretes Kogut
Niebieska 3 generatory Reksio Kogut roi się od robotów!! 
|
Wt, 31 mar 2009, 18:44 |
|
 |
oliwier 2000
Bywalec Nory
Dołączył(a): Wt, 21 kwi 2009, 16:07 Posty: 54 Lokalizacja: z Kowal Oleckich
|
błagam powiedzcie mi jak przejśćpoziom na drugim piętrze z reksiem bym wrzucił obracek ale nie umiem
|
Śr, 22 kwi 2009, 13:32 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
|
Jest tam dużo emiterów?9?
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. 
|
Śr, 22 kwi 2009, 17:28 |
|
 |
oliwier 2000
Bywalec Nory
|
mnie pytasz
|
Śr, 22 kwi 2009, 18:51 |
|
 |
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
A kogo?
Nie masz gdzie sobie nabijać?
Ja jestem na 5. piętrze i nic tam nie umiem.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Śr, 22 kwi 2009, 19:03 |
|
 |
oliwier 2000
Bywalec Nory
|
emiterów nie ma wcale za to wcale niwiem co mam robić.
|
Śr, 22 kwi 2009, 19:13 |
|
 |
Gulguldryk gryfindyk
Starszy Norman
|
Piętro 3
Kolor komnaty Zielona
Z Reksiem
3 generatory
Taka dziwna komnata z wieloma robotami.
Jak ją przejść kurcze nia umiem dawać obrazków.
Ile można... "O stronie Reksia" -" Jak dodawac zdjęcia do postów"/Stryj
|
Cz, 30 kwi 2009, 21:20 |
|
 |
Bakcyl
Roz-kreca się
Dołączył(a): Wt, 19 maja 2009, 17:18 Posty: 18 Lokalizacja: Z nieba spadłem
|
Ja jestem na 7 piętrze do wyboru 2 komnaty
1 czerwona z reksiem dwa generatory
2 niebieska z wszystkimi jeden generator
proszę o pomoc!
_________________ Ludzie! zbamujcie mnie!
|
Wt, 19 maja 2009, 18:07 |
|
 |
Bakcyl
Roz-kreca się
|
Jak przejść tą komnatę zieloną z trzema generatorami co pokazał gość...
Proszę...
Kogut toczy na dół kule i pcha pake w prawo i staje na zatkanej dziurze i zatrzymuje kule.Następnie kretes uruchamia 2 windy i nimi zatyka dziury.Po zatkaniu kogut idzie w prawo i skacze w dół idziemi dalej i spawdzamy jak będzie jechała kula i zatykamy dziury tam na prawo skrzynkami.
Reksio bierze pake która tam jest (dopiero jak kogut zatka pakami na górze)Reksio skacze na prawo o zatyka dziure paką którą wziął do kieszeni.
Następnie znów sprawdzamy jak będzie jechała kula którą (Pózniej) popchniemy.Jeśli zatkałeś wszystkie dziury to czas na Kretesa skacze on tam gdzie są Reksio i Kogut i skacze na winde tam na lewo.Staje z prawej strony windy koło przycisku uruchamiającym windę.Kogut wraca na górę yyyyy a tak naprawdę na pozycję startową gdzie jest kula i pcha ją do góry.Kiedy już kula ominie windę na której stoi Kretes Kretes szybko uruchamia windę czekają go 2 przystanki.Na drugim musimy być przed kulą.Jeśli zdążysz kula poleci w lewo i spadnie uruchamiając generatory.Kretes wraca windą bierze Reksia i Koguta i wracamy na 2 przystanek windy.Kretes idzie w lewo i blokuje emiter żeby Reksio i kogut mogli wejść do komory z Kretesem.
TO DLA WSZYSTKICH! 
|
Śr, 20 maja 2009, 13:05 |
|
 |
Bakcyl
Roz-kreca się
|
Proszę a tu piszę jak przejść niebieską komnatę 1 generator wszyscy 6 piętro.
Kretes Idzie do góry [uważa na robota] blokuje emitery tak żeby Reksio i Kogut mogli przejść.Reksio i Kogut wchodzą na dolną windę Kretes ją uruchamia i jedziemy do góry.Reksio i Kogut chodzą do góry stają przed drzwiamy na dole.Kretes wraca windą na dół idzie do góry w lewo na emitery i do góry wciska Przycisk.
Po otwarciu drzwi Reksio i Kogut skaczą otwartrymi drzwiamy na dół.Kretes idzie na windę tam na dole idzie na przycisk na windzie.Kogut pcha kule w lewo.Kretes uruchamia widnę jak kula będzie na windzie.Po uruchomieniu kula toczy się dalej po barierkach i w końcu spadnie do przepaści i zapali generator.Kretes wraca windą na dół bierze ze sobą Reksia i Koguta.Wracamy do góry i dziemy drogą na dół i włazimy do komory. 
|
Cz, 21 maja 2009, 17:48 |
|
 |
sinrus
Stawia Opór
Dołączył(a): Śr, 25 lut 2009, 12:35 Posty: 5 Lokalizacja: z miasta sekretów
|
pomocy jestem na 4 piętrze etap zielony z kogutem 1 generator
|
N, 14 cze 2009, 07:40 |
|
 |
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
|
Nic mi to nie mówi.
Apeluje o umieszczenia screena etapu jeśli mamy z nim problem ! ! !
Albo poszukać etapu w pliku: rex3d
_________________ Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
N, 14 cze 2009, 12:16 |
|
|