|
|
Teraz jest Pn, 7 lip 2025, 18:42
|
Autor |
Wiadomość |
KubaLdo
Bywalec Nory
Dołączył(a): Cz, 12 lut 2009, 13:53 Posty: 67 Lokalizacja: się wzieła piłka nożna?
|
A klepsydra ci się dalej nie świeci? Jeśli masz prawidłową wersje to po prostu jeszcze raz poćwiczyłeś czar i dalej możesz uczyć się nowych.
_________________The West
Gladiatus-Jak się nie zalogujecie to chociaż kliknijcie.
Byłem Kuba Mistrz 10.
|
So, 7 lis 2009, 15:25 |
|
 |
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Właśnie nie mogę, Snejk mówi,że nie jestem jeszcze gotowy, a klepsydra przesypała się tylko w jednej czwartej. Na miotle nie mogę latać, wszystkie platformy już zniknęły.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
So, 7 lis 2009, 15:31 |
|
 |
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
Mam problem  . Nie wiem, jak otworzyć sukiennice w piwnicy Al Chomika. Najlepiej bym prosił o screena. A nie chce mi się godzinami szukać składników.
_________________ Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
So, 14 lis 2009, 20:00 |
|
 |
Dominik
Bardzo Stary Norman
|
Chodzi Ci o okiennice? Są na zewnątrz piwnicy.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
N, 15 lis 2009, 10:33 |
|
 |
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
|
Strasznie się śmiałem, jak to zobaczyłem.  Zdążyłem się skapnąć, zanim to powiedziałeś, ale dzięki  .
|
N, 15 lis 2009, 13:55 |
|
 |
KubaLdo
Bywalec Nory
Dołączył(a): Cz, 12 lut 2009, 13:53 Posty: 67 Lokalizacja: się wzieła piłka nożna?
|
To znaczy że masz jakiś zły egzemplasz.
_________________The West
Gladiatus-Jak się nie zalogujecie to chociaż kliknijcie.
Byłem Kuba Mistrz 10.
|
N, 15 lis 2009, 14:04 |
|
 |
Dominik
Bardzo Stary Norman
|
Nie mam złego. Zacząłęm grać od nowa i już przeszedłem całą grę.
|
N, 15 lis 2009, 14:12 |
|
 |
marcel
Roz-kreca się
|
Nie wiem jak pokonać drób haosu żeby uzbierać na miotłe.
|
Śr, 25 lis 2009, 17:54 |
|
 |
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
|
Po pierwsze chaosu, a po drugie wystarczy ściągnąć łatkę  .
|
Śr, 25 lis 2009, 19:31 |
|
 |
adu;)
Roz-kreca się
Naklejki: 0
|
Widzę, że wszyscy tutaj idą na łatwiznę. Moim zdaniem lepiej jest się trochę pomęczyć i potem być z siebie zadowolonym, że się w końcu dało radę sprostać zadaniu 
_________________ Zauważ, że znajdzie się ktoś od ciebie lepszy pomimo tego masz być sobą i iść swoją drogą ty - to twój wróg i to najbardziej niebezpieczny trzeba przejść w przód, ufać swoim czynom a nie słowom
|
Śr, 25 lis 2009, 20:26 |
|
 |
AleksandriusII
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 10 paź 2009, 06:35 Posty: 134 Lokalizacja: Z odległej przyszłości
|
zgadzam się, ze jest to pójście na łatwiznę, ale jak już nikt koniecznie nie umie przejść to można nawet zmniejszyć ilość przeciwników do pokonania nawet do jednego 
N, 27 gru 2009, 16:37 |
|
 |
Dominik
Bardzo Stary Norman
|
Zależy na jakim kompie...
U mnie np. po grzebaniu w plikach wyskakuje błąd.
|
N, 27 gru 2009, 18:57 |
|
 |
AleksandriusII
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 10 paź 2009, 06:35 Posty: 134 Lokalizacja: Z odległej przyszłości
|
to prawdopodobnie robisz coś źle, wątpię, aby była to kwestia kompa 
Pn, 28 gru 2009, 22:24 |
|
 |
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Jest to spowodowane błędem gry. Nigdy nie ćwicz czaru z migającą klepsydrą, bo klepsydra to zapisuje jako naukę nowego czaru. Wtedy tracisz jeden czar. Ale możesz skorzystać z bugu, opisanego przeze mnie w temacie pod tym linkiem: http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kret ... php?t=2485 .
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
So, 2 sty 2010, 09:09 |
|
 |
Dominik
Bardzo Stary Norman
|
Dzięki za zainteresowanie, ale już dawno sobie sam poradziłem (zaczynając grę od nowa  )
|
So, 2 sty 2010, 21:41 |
|
|