Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
Ja mam całkiem nowego od 23 czerwca 2010 r.
_________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku "Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
Trzymajcie się krzeseł...
1998!
Forumowy rekord pobity! Tra ta ta ta ta!
Nikt nie dostał palpitacji? Uff, już się bałem. Tego roku dziadunio odejdzie na emeryturę, co nie znaczy, że grat wreszcie trafi na wysypisko. Po prostu przestanie być w centrum wydarzeń przy nowym laptopiku.
Pt, 25 cze 2010, 21:28
Kretes007
Stawia Opór
Dołączył(a): Wt, 18 sie 2009, 10:38 Posty: 7 Lokalizacja: Z polski
Ja mam kompa od urodzenia, a neta od roku.
_________________ ,,Wystarczy Kretes oraz pies i przygoda jest, taki to Reksia los
Ja odkąd się urodziłem!
A oto historia moich komputerów:
1999 - Komputer który był w domu kiedy się urodziłem,mój tata miał wcześniej jeszcze inne komputery ale mnie nie było jeszcze w tedy na świecie
2001 - Niebieski komputer niewiele lepszy od poprzedniego
2003 - Bardzo dobry jak na tamte czasy komputer
2005 - Jak na tamte czasy to było marzenie każdego polaka
2005 - Pierwszy laptop,czarny i jak na te czasy słaby
2008 - Nowy laptop w białej obudowie i nawet niezły
2009 -Ulepszenia do kompa z 2005 i nowa obudowa
2009 -Jeśli można dodać to konsola WII
2010 - Jeśli dodałem WII to dodaje że w tym roku kupiłem też PSP
Fajna historia nie ?
_________________ Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
Re: Od którego roku macie kompa?
Heh, czas naaaaaaaa ODKOOOOOP xD
Co prawda pisałem już tu, ale sytuacja się zmieniła. Pierwszy komputer oczywiście wciąż jest od 2004 r. (czy też 4002, jak kto woli), ale w 2013 r. został wyparty z biurka przez nowy. Nie został wyrzucony, broń, zboże!, ale nie jest zbyt często używany i zaległy na nim cienie kurze. A w 2012 r. wszedłem w posiadanie laptopa (na którym niedawno zmieniłem system, ale to już off-top).
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Ja pierwszego kompa dostałem od 2006 roku, na Komunię. Staruszek służył dość długo, bo do lutego 2013 roku, aż w końcu go czart trafił i się popsuł. Później był taki moment, że nie używałem komputera przez dwa tygodnie, aż w marcu 2013 dostałem nowy komputer i dodatkowo z nowym systemem operacyjnym, jakim był Win7 (wcześniej miałem komputer z WinXP). Oprócz kompa w domu jeszcze mamy laptopa.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
N, 10 sie 2014, 19:23
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
Re: Od którego roku macie kompa?
Siostra dostała na komunię komputer przed urodzeniem (Windows 98, potem ten dziadowski XP), na nim często w Reksia grałem. Gdzieś w 2013 pozbyliśmy się zdziadziałego sprzętu. Swojego laptopa dostałem mniej więcej w 2009 (Windows Vista). W październiku 2012 kupiłem nowy z Windowsem8, teraz Windowsem8.1.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość