Re: Wiadomość do Babci Reksia
Też się przedstawię
Nie bedę pisał co jest zaletą , a co wadą , bo nie wiem , co jest czym ...
-tępię spam niemiłosiernie
-mam zwyczaj upierdliwego zwracania błędów
-moja ortografia nie powala , ale jako tako na zasadach się znam , czesto zdarzają mi się literówki z powodu ścinajacej się klawiatury
-szybko się uczę , na informatycę jako tako się znam , ( przeszedłem z konkursu z infy do rejonu z największą ilością punktów , ale bardziej specjalizuję sie w modelowaniu 3d i projektowaniu grafiki , niż na programowaniu
-Jestem na forum codziennie , staram sie być przynajmniej przez 0.5 h
-staram sie być aktywny w życiu forum , biorę udział w prawie każdym konkursie
- mam zazwyczaj swoje zdanie na każdy temat
- staram się pomagać w ulepszeniu forum jak tylko mogę
-lubię się kłócić ---> patrz Rewolucja
Jest pewnie jeszcze dużo innych wad , ale nie pamiętam ich ( o kolejna wada skleroza )
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum
Chaos niszczę
zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.