|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 01:03
|
Wiadomość od Aidem Miasto Sekretów 2 oficjalnie rozpoczęte !
Autor |
Wiadomość |
smokos
Roz-krecony
Naklejki: 0
|
Re: Wiadomość od Aidem Miasto Sekretów 2 oficjalnie rozpoczę
wątpię w to żeby Aidem było zainteresowane pomysłami na fabułę podawanymi przez userów jeżeli już to możecie podawać pomysły na jakiś fragment i kto wie może Aidem umieści ten fragment w grze.
|
So, 2 kwi 2011, 15:31 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
So, 2 kwi 2011, 15:52 |
|
|
MarcinO
Bywalec Nory
|
City of Secrets [Wersja iPad] Top Paid USA 20 pozycja - może rozpoczniemy od razu Cos 3 ?
|
So, 2 kwi 2011, 18:24 |
|
|
smokos
Roz-krecony
|
czyli cała nowa seria ma się składać z wielu części Cos??
|
So, 2 kwi 2011, 20:09 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Przecież to tylko "może". Skorzystacie z propozycji userów z "Pomysły-Rims2"?
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
So, 2 kwi 2011, 20:13 |
|
|
MarcinO
Bywalec Nory
|
Pomysły jak najbardziej, musimy tylko wymyślić sposób jak to przeprowadzić.
Nowa seria Cos - Tak będziemy musieli używać tej nazwy ( będzie rozpoznawalna ) ale przygody mogą się rozgrywać wszędzie. Pokopane będzie tylko nowym podwórkiem.
|
So, 2 kwi 2011, 20:40 |
|
|
Rilana
Norman
|
aaa czyli pokopane będzie nowym podwórkiem....będzie....inaczej
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
So, 2 kwi 2011, 20:51 |
|
|
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 14:26 Posty: 958 Lokalizacja: z Gdyni
|
No ja myślę, że skoro sam MarcinO się nagle tak roz-krecił na forum, to coś w tym wszystkim musi być. A propos, sięgnąłem pamięcią wstecz do chyba pierwszej zapowiedzi RiMS (zwanej dziś CoS). Wydaje mi się, że to była pierwsza... ale może się mylę? http://gry.onet.pl/artykuly/jak-hartowa ... tykul.html
_________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
|
So, 2 kwi 2011, 21:05 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
a będzie konkurs na zrobienia fabuly czy postaci. bo bardzo bym chciał
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
So, 2 kwi 2011, 21:26 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
Ale lepiej by było, żeby były tylko trzy CoS-y. RiMS, RiMS:LE i RiMS 2. Sam nie lubię kontynuacji (jedynie w grach).
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
|
N, 3 kwi 2011, 10:47 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Tak, to była pierwsza, pamiętam jak się o tym dowiedziałem w swoje urodziny Mimo wszystko byłby pan zainteresowany napisaniem scenariusza?
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
N, 3 kwi 2011, 11:53 |
|
|
Euresanda
Jeździec betoniarki
Dołączył(a): So, 16 sty 2010, 20:58 Posty: 308 Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)
|
Mam nadzieję, że postacie w stylu Kornelek, Kogut Wynalazca, Molly i Kari Mata Hari odegrają w nowej części większą rolę Okropnie się cieszę, że powstanie druga część P.S. Jeżeli też chcecie jak ja to napiszcie tutaj może wtedy ta prośba zostanie wysłuchana
_________________ Moderuję fioletowym. Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
|
N, 3 kwi 2011, 15:58 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
W 100% popieram przedmówczynie. Mimo że jet to nowa seria, powinny się w niej znaleźć pewnie elementy z pierwszej serii (postacie i miejsca). Nie ograniczajcie się tylko i wyłącznie do Miasta Sekretów i jego mieszkańców.
I mam jeszcze jedno pytanie. Grafika w nowej grze będzie podobna bardziej do tej z RiMS czy do tej z RiMS:LE? Jestem bardzo ciekawy choć zdaję sobie sprawę, że pewnie nie myśleliście jeszcze o tym.
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
N, 3 kwi 2011, 17:37 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
|
Będzie taka sama jak w City of Secrets HD. Mają już gotowy silnik, postacie, lokacje itd. Więc prace pójdą szybciej.
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
N, 3 kwi 2011, 17:40 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
Czy możecie (spoiler) uchylić maciupciusi rąbeczek tajemnicy SeKretnej o nazwie fabuła?
Mistrz i Małgorzata <3
|
N, 3 kwi 2011, 17:51 |
|
|