| 

|  | 

|  | Teraz jest Pt, 31 paź 2025, 14:25 
 |  

RPG - Podziemna Tajemnica . 

| Autor | Wiadomość |  
			| Z. Art Żaba 
 Naklejki: 5
   |   Re: RPG - Podziemna Tajemnica .Rozwalam gablotę ze szponem, a następnie toruję nim sobie drogę. _________________
 – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie.
 – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!

Mistrz i Małgorzata
 <3

Moderuję na pąsowo bo mogę.

|  
			| So, 8 paź 2011, 16:36 | 

|  
		|  |  
			| AdamMag Mag bezczelny 
 Naklejki: 7
   |   Re: RPG - Podziemna Tajemnica .Czekam do końca trzęsienia i oglądam miejsce w którym był sejf/schowek."Miałem w nim schowane projekty najbardziej niebezpiecznych i niezwykłych wynalazków, jakie udało mi się wynaleźć."- przypomniałem sobie
 Te rzeczy nie mogą się dostać w nieodpowiednie ręce!

|  
			| So, 8 paź 2011, 17:12 | 

|  
		|  |  
			| Kacper98 Forumowy Artysta 
 Naklejki: 6
   |   Re: RPG - Podziemna Tajemnica .Kretes -
 Wychodzisz z piwnicy . Widzisz jakie zniszczenia powstały norze poprzez trzęsienie .
 - O jejku - powiedziałeś -
 Rozejrzałeś się po norze i zauważyłeś otwartą szafkę...pustą już szafkę .
 - Ktoś musiał w niej grzebać ! - pomyślałeś -
 Co robisz ?

Kogut Wynalazca -

Trzęsienie ustało. Rozejrzałeś się po warsztacie, a raczej to co po nim zostało. Wszędzie rozwalone książki krzesła ...
 - Zaraz , zaraz - powiedziałeś gdy zauważyłeś dziwną dziurę w miejscu na którym był schowek -
 Była to mała dziura, widać głęboka.
 Co robisz ?

Kornelek -

Szybko przebiegłeś obok latających po pomieszczeniu rzeczach . Doszedłeś do wyjścia , próbowałeś zniszczyć szponem blokującą szafkę. Jednak nic z tego nie wyszło , szafka była metalowa...A trzęsienie coraz bardziej się wzmacniało.
 - Muszę znaleźć sobie tu schronienie - pomyślałeś -
 Co robisz ?

Kari Mata -

Podbiegłaś do kwiatków z których nic nie zostało. Został tylko jeden, ale też zbliżał się do ,,końca " . Postanowiłaś posadzić nowe kwiaty ...podbiegłaś do miejsca w którym trzymasz ziarna kwiatów. Jednak ich nie było ...
 - O co tu chodzi ?- zapytałaś .
 Co robisz ?
 _________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.   

|  
			| So, 8 paź 2011, 17:27 | 

|  
		|  |  
			| kari mata hari.w Roz-krecony 
 Naklejki: 3
   |   Re: RPG - Podziemna Tajemnica .musiały gdzieś spaść przez trzęsienie ziemi ... spytam koguta czy nie zaprojektowałby dla mnie maszyny która znajdzie nasiona 

|  
			| So, 8 paź 2011, 17:37 | 

|  
		|  |  
			| Z. Art Żaba 
   |   Re: RPG - Podziemna Tajemnica .Włażę do metalowej szafki. _________________

Mistrz i Małgorzata
 <3

|  
			| So, 8 paź 2011, 17:38 | 

|  
		|  |  
			| AdamMag Mag bezczelny 
 Naklejki: 7
   |   Re: RPG - Podziemna Tajemnica .Badam tę dziurę, i wysyłam w nią Dizla (chyba, że muszę go wpierw znaleźć) z przyczepioną kamerką internetową, od starego laptopa na którym uczę się programować. Oglądam na nim obraz z kamery. _________________ 

|  
			| So, 8 paź 2011, 17:48 | 

|  
		|  |  
   |   Re: RPG - Podziemna Tajemnica .Kornelek - Jesteś w szafce . Zauważyłeś tam wiele ciekawych rzeczy np: kapelusz wojskowy, dowód wstępu do ,,PA " oraz jakieś ubrania. Powoli czujesz że trzęsienie się kończy . Wyszedłeś z szafy .
 Co robisz ?

Kogut Wynalazca -
 Obserwujesz co dzieje się pod ziemią. Jednak nic większego nie widzisz oprócz odcisków opon na ziemi.
 Kari Mata pyta się ciebie czy zbudujesz jej machinę do szukania ziarnek (wytłumaczenie w jej przygodzie )

Kari Mata -
 Czekasz na odpowiedź Koguta.
 _________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.   

|  
			| So, 8 paź 2011, 17:54 | 

|  
		|  |  
			| Z. Art Żaba 
   |   Re: RPG - Podziemna Tajemnica .Walę w drzwi, żeby mnie wypuścili. _________________

Mistrz i Małgorzata
 <3

|  
			| So, 8 paź 2011, 18:03 | 

|  
		|  |  
			| kubulus Bardzo Stary Norman 
   |   Re: RPG - Podziemna Tajemnica .Kładę się pod łóżkiem, dla zachowania bezpieczeństwa._________________
 Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...

|  
			| So, 8 paź 2011, 22:53 | 

|  
		|  |  
			| kalmar Bywalec Nory 
   |   Re: RPG - Podziemna Tajemnica .Jedyna osoba, która była tutaj to KMH!!! Wściekam się! Arrrgh...!!! Ale KMH chyba nic nie zabrała, więc biorę jakąś broń, najlepiej masowego rażenia, z piwnicy, i uzbrojony w jakąś broń zaglądam do szafy.  _________________
 Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!

|  
			| N, 9 paź 2011, 09:36 | 

|  
		|  |  
   |   Re: RPG - Podziemna Tajemnica .Zanim podam dalsze przygody , chciałbym ogłosić że od tego momentu każdy może wybrać czy - - Wybieram opcje  w której wypisane są literkami opcje co dalej ( czyli a , b ,c ,d ...) - Wybieram opcję samowolnego wyboru co dalej zamierzam zrobić (czyli co robisz ?) Dlaczego postanowiłem tak zrobić ? Ponieważ chcę wprowadzić wątek detektywistyczny dlatego też postanawiam ułatwić trochę grę ale niewiele. Ponieważ literkami będzie chyba każdemu lepiej ale zobaczymy . Tą odpowiedź piszecie w starym stylu (czyli co robisz ? ) a pod nią piszecie którą opcje wybieracie .    Kretes - W szafie nic już nie było ale wziąłeś też lupę. Wpatrując się dzięki niej zauważasz odciski palców ...jednak kogo nie jesteś w stanie się domyślić .  Co robisz ? Reksio -  Jesteś pod łóżkiem . Słyszysz dziwne szmery i rozmowy...  Trochę cię to zdziwiło . Coraz bardziej czujesz trzęsienie oraz zaczynasz myśleć że pod łóżkiem nie ma dobrego schronienia . Co robisz ?  Kornelek - Nic z tego ... Szukasz innego wyjścia z kurnika. Nagle przychodzi ci pomysł o wyjściu górą ! Ale jak ? Co robisz ?_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.   

|  
			| N, 9 paź 2011, 10:07 | 

|  
		|  |  
			| kubulus Bardzo Stary Norman 
   |   Re: RPG - Podziemna Tajemnica .Wyłażę spod łóżka i wychodzę na podwórko, aby sprawdzić szmery.
 (Wybieram A, B, C, D)

|  
			| N, 9 paź 2011, 13:53 | 

|  
		|  |  
			| kalmar Bywalec Nory 
   |   Re: RPG - Podziemna Tajemnica .Z pomocą tuszu, który leży pewnie gdzieś pod gruzowiskiem odbijam odciski palców na chusteczkę, lub papier, a potem zbieram od każdego mieszkańca podwórka odciski palców. (Oj, oj KMH)
 Wybieram A, B, C, D

|  
			| N, 9 paź 2011, 13:59 | 

|  
		|  |  
   |   Re: RPG - Podziemna Tajemnica .  Kretes -  Odciski są dosyć małe ... żadna osoba z podwórka nie przypomina ich oprócz...ciebie !  - Co ? - zadałeś sobie pytanie -  Zacząłeś poważnie główkować  i szukać dalszych wskazówek. W końcu nie chciałeś wyjść na głupca ... Co robisz ? A) Przeszukuję mieszkanie, może tam będą inne zniszczone opuszczone szafki ! B) Szukam  za szafką oraz pod szafką . C ) Schodzisz do piwnicy... może tam będzie znowu coś interesującego ? D ) Wychodzę z nory i szukam również czegoś podejrzanego !  Reksio - Wychodzisz z budy ale czujesz pewne niebezpieczeństwo , bo trzęsienie trwa ... Musisz znaleźć coś co pomoże ci dojść dalej... Co robisz ? A) Wybieram na obronę przed trzęsieniem kask ! B) Wybieram na obronę przed trzęsieniem poduszkę ! C) Wybieram na obronę przed trzęsieniem skaczące buty ! D) Wybieram na obronę przed trzęsieniem buty z amortyzatorami !_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.   

|  
			| N, 9 paź 2011, 16:57 | 

|  
		|  |  
			| Z. Art Żaba 
   |   Re: RPG - Podziemna Tajemnica .Wchodzę na grzędę i robię szponem dziurę w dachu.
 PS: Wolę a) b) c) d).

Mistrz i Małgorzata
 <3

|  
			| N, 9 paź 2011, 19:04 | 

|  
		|  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach