|
|
Teraz jest Pt, 9 maja 2025, 14:03
|
Autor |
Wiadomość |
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
 Re: ZANIM ZROBISZ POSTAĆ PRZECZYTAJ...
Mam wrażenie, że sformułowanie "kreator tworzenia postaci" jest niepoprawne, bo przecież jak kreator, to wiadomo, że tworzenia to coś jak "wracam z powrotem". "Kreator postaci" by wystarczyło.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Cz, 26 lip 2012, 13:11 |
|
 |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Oj tam, było tak od początku xD Fakt faktem muszę przyznać rację - wieje pleonazmem [masłem maślanym]. Jeśli bardzo razi wam to oczy, zawsze mogę zmienić... Ale to jeśli znajdę czas. Ostatnimi czasy mam go bardzo mało 
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Cz, 26 lip 2012, 13:17 |
|
 |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2175 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Ale czegoś nie rozumiem... Czyli jak mam teraz 20 HP, to to się nie zmieni do końca gry? A jak się kopnie w kalendarz z kur-obrotu, to będzie odrodzenie? xD
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Cz, 26 lip 2012, 13:40 |
|
 |
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Rpg jest prowadzone stosunkowo wolno - jak wiadomo - jest jedna osoba która się tym zajmuje... No i kolejne to nowe elementy są dodawane po kilku godzinach. Chcąc nie chcąc, dziwnie by wyglądało gdybyś chciał się regenerować jakimś tam pasztetem przez 5-6 godzin xD. Więc ustalmy, że czas na napisanie kolejnego posta przeze mnie jest czasem regeneracji hp na max.
Co do kopania w kalendarz... Trzeba będzie wykonać jakieś tam zadania by wrócić tam skąd się przyszło, nie zastanawiałem się do końca nad tym, bo w sumie dopiero początek rpg.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Cz, 26 lip 2012, 13:50 |
|
 |
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Czy jak wbiję level dostanę jakąś premię (Reksiony, broń, przedmiot, punkty umiejętności) czy nagrodą za wbicie levelu będzie tylko odblokowanie nowych rzeczy?
|
Pt, 27 lip 2012, 08:54 |
|
 |
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Na początkowych poziomach, nagrodą jaką trzeba będzie się zadowolić będą nietety same statystyki i mozliwość kupna nowych to rzeczy i umiejętności, zależnie od wymaganego ich poziomu.
|
Pt, 27 lip 2012, 09:54 |
|
 |
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Hej! Mam takie coś w temacie postaci i zastanawia mnie jak mogę to rozwinąć... Bo nie ma szkoły w stylu "Nauka Zaklęć Do Grzebania W Ziemi", a przynajmniej ja takiego działu nie zauważyłem...  Dlatego się pytam, bo kto pyta <nie> błądzi, a ja chciałbym wiedzieć. 
Wt, 14 sie 2012, 11:05 |
|
 |
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Kret raczej nie będzie miał możliwości rozwoju tej umiejętności. Chyba że komuś nawinie się pomysł, jak ewentualnie mogłyby wyglądać dalsze poziomy przekopywania się i drążenia tuneli...
|
Wt, 14 sie 2012, 11:52 |
|
 |
Reksio Najlepszy
Bywalec Nory
Dołączył(a): Śr, 16 lis 2011, 15:58 Posty: 51 Lokalizacja: Dróżka papużka
Naklejki: 0
|
Teraz może ja zadam pytanie: Gdzie zrobić tą postać? Trzeba zrobić wątek czy co? Gdzie są awatary do wyboru?
_________________ Reksio rządzi, Reksio radzi, Reksio nigdy Cię nie zdradzi!Avek wykonany przeze mnie. Pozdrawiam fanów Fineasza i Ferba, oraz Reksia i Kretesa!
|
Cz, 23 sie 2012, 21:22 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Można dalej robić postacie?
|
So, 3 lis 2012, 18:45 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
Mogę zrobić rasę Żaba?
|
So, 3 lis 2012, 19:27 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
A i mam jeszcze jedno pytanie: Jak mogę otrzymać np. poziom 2?
|
So, 3 lis 2012, 20:00 |
|
|