|
|
Teraz jest Pt, 20 cze 2025, 19:08
|
Land Of Immortals - Rozgrywka
Autor |
Wiadomość |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
 Re: Odjechane RPG - Rozgrywka
A. Idę do maszynowni i wrzeszczę na maszynistę / kogoś, kto się bawi w maszynistę: -PANIE! POZABIJAĆ NAS PAN CHCESZ!? po czym chwytam hamulec i hamuję.
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Wt, 21 sie 2012, 13:52 |
|
 |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Tymczasem w Polsce: Brixen:Maszynista na twoje pretensje reaguje spokojnie pytaniem " A widział pan mój bagaż? " Zatrzymujesz pociąg i postanawiasz czym prędzej opuścić to wariatkowo na kółkach. Przy wejściu zatrzymuje cię pewien dziwnie wyglądający kret, który pyta: " A pan to gdzie wychodzi!? Bilet pan ma !?". W sumie cieszysz się, że nie zapytał o bagaż bądź nie miał fartucha i warczącej piły mechanicznej...
Co by tu zrobić?
a) Uciekam przed kontrolerem biletów. Napisz jak. b) Tłumaczę kontrolerowi biletów co i jak. Napisz co mówisz. c) Atakuję! Szkoła przetrwania przede wszystkim. d) Robię coś innego, napisz co. Saimon:- Yyyy więc jeśli jesteś moim szefem, to dlaczego paradujesz w przebraniu jakiegoś brązowego koguta? Coś mi tu śmierdzi... Jestem w 99% przekonany, że kłamiesz.
Co by tu zrobić?
a) Decyduję się na ucieczkę, przed policjantem i facetem z psem na smyczy. b) Atakuję, napisz jak. c) Dodaję coś, napisz co. d) Robię coś innego, napisz co. Australia: Patryk: Decydujesz się udać do wyznaczonego miejsca.. Miejsca, w którym co drugą noc przesiaduje władca bractwa kangurów... Droga jest długa i przejście niej zajmie ci dobre kilkanaście godzin... Jedynym plusem jest to, że możesz między czasie podziwiać niesamowicie piękne krajobrazy swojej ojczyzny... Mijasz w końcu most. Na wprost siebie zauważasz leżącą osobę. Prawdopodobnie miała jakiś wypadek...
Co by tu zrobić?
a) Próbuję pomóc leżącej osobie, napisz jak. b) Nie pomagam, idę dalej. c) Znając wiele filmów o zomie, postanawiam znaleźć inną drogę. d) Robię coś innego, napisz co. Magix: Ridlak Ununhex: Bierzesz gazetę do ręki. Mroczny dostawca uśmiecha się delikatnie, wystawiając na wierzch swoje żółtawe zęby i w dziwny sposób znika. Decydujesz się zapoznać z treścią tajemnczego podarunku. To co zobaczyłeś niezmiernie cię zszokowało. Na pierwszej stronie widnieje artykuł " Tragiczna śmierć Ridlaka Ununhexa w pokoju 1408 około godziny 15" Spoglądasz na zegar. Wygląda na to, że według przepowiedni z gazety, zostały ci niecałe 2 godziny życia.
Co by tu zrobić?
a) Idę spać, przecież 2 godziny to jeszcze dużo czasu. b) Próbuję uciec z pokoju. c) Panikuję i chowam się w szafie z myślą o przeczekaniu mojej potencjalnej śmierci. d) Robię coś innego, napisz co. Francja: Clara Loft: - A więc powiadasz, że też to słyszałaś? No nieźle... Przynajmniej mam pewność, że nic nie trąbi mi w głowie... Kierowcy nie widziałem, jedynie słyszałem jak zatrąbił. No chyba sam tutaj nie przyjechał. Samochody same z reguły nie jeżdżą... Rozmowę przerywa głośny huk w domu właściciela. - Zostań tu, sprawdzę co się się stało.
Co by tu zrobić?
a) Decyduję się "zostać tu" i czekać aż właściciel "sprawdzi co się stało" b) Podążam z właścicielem do źródła hałasów w domu. c) Robię coś innego, napisz co. Moonlight Falls: Adam Landgraab: - Oj, też byłem kiedyś tak waleczny jak ty i myślałem że jednym ruchem różdżki zwojuję świat... Ciągle sobie powtarzałem, że znajdę płonący dom, w którego wnętrzu znajduje się jakiś kalendarz, ale ani razu nie odważyłem się tego zrobić... Choć chciałem. Piątego dnia klątwy w moim domu pojawiły się inne dziwadła. To, które teraz widziałeś to jedynie miniaturka tego co przyszło później... Zaskoczyło mnie, gdy spałem i stąd efekt taki jaki jest. Błąkam się po świecie i pomagam osobom, które przechodzą przez to co ja... Nikomu się jeszcze nie udało wyjść z niej żywym, więc musisz być ostrożny...
Co by tu zrobić?
a) Pytam zabandażowanego pana o coś, napisz o co. b) Decyduję się znaleźć palący się właśnie dom, w którym jest jakiś kalendarz. c) Wracam na powierzchnię. d) Robię coś innego, napisz co.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Wt, 21 sie 2012, 14:42 |
|
 |
kari mata hari.w
Roz-krecony
Naklejki: 3
|
Idę z właścicielem.
|
Wt, 21 sie 2012, 14:47 |
|
 |
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
A tak w ogóle to pan jest żywy?
Wt, 21 sie 2012, 14:50 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
|
D. ,,Hah... Ale jaja. Jakbym dostał kopertę z datą swojej śmierci... tylko nie muszę się zastanawiać nad tym, czy ją otwierać. So sweet and tasty... " - pomyślał Ridlak. ,,Miło, że napiszą o tym w gazecie". Nie dziwił go fakt, że trzyma gazetę, która jeszcze nie została zredagowana. Był magiem i to dość szurniętym, widział już dziwniejsze rzeczy od zakłócenia biegu czasu. Te z piętra 666 wylądowały w pierwszej dziesiątce, może nawet na podium, ale zdecydowanie ustępowały temu nieszczęsnemu wypadkowi, kiedy to jego wujek rozbił przez nieuwagę czwartą ścianę fizyki i wywołał wewnętrzny kolaps chronologiczny połączony z zazębieniem się dwóch rzeczywistości. Przez dwa dni sypali do szczeliny w piwnicy każdy możliwy przedmiot, by nie zmiotło połowy miasta. No i jeszcze była ta samobójcza próba stryja zagrania z Mrocznym Kosiarzem w scrabble - staruszek nie radził sobie z szachami. Kłócili się chyba pół dnia o to, czy można uznać za słowo niemiecki wyraz, który oznaczał wdowę po kapitanie żeglugi śródlądowej na rzece Dunaj, a zawierał co najmniej czterdzieści liter. Ridlak otrząsnął się z zamyślenia. Miał około dwie godziny i musiał je dobrze wykorzystać. Postanowił przeczytać artykuł, by poznać szczegóły swego przyszłego, negocjowalnego zgonu.
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. 
|
Wt, 21 sie 2012, 15:01 |
|
 |
reksio30
Bywalec Nory
|
C -Nie źle mnie zrozumiałeś! Ja jestem kogutem a w pracy przebieram się za kreta.A teraz zajmij się tym pożarem! Do pracy !
_________________http://halloween-w-domu.bloog.pl/ polecam ten blog o przygotowaniach do halowenn. Sibuna ! Sibuna ! TDA ządzi. http://reksioland.jimdo.com/ extra strona o reksiu.
|
Wt, 21 sie 2012, 15:02 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
B. -Czy mógłby mi pan wyjaśnić, o co tu chodzi? Ja tu się do piwnicy sąsiada włamuję jak przystało na normalnego człowieka, a tu co? Jakaś stacja kolejowa, co chwila jakieś zombiaki mnie o swoje bagaże pytają, i jeszcze po tym wszystkim gania mnie psychopatyczny szef kuchni z czymś, co nie wygląda na elektryczny nóż do warzyw... no o co tu chodzi? O co? O co? O co?
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Wt, 21 sie 2012, 16:16 |
|
 |
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1642 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
B.
Idę szukać na składnicy złomu.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Wt, 21 sie 2012, 16:51 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Próbuję pomóc, pytam co się stało.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu. 
|
Wt, 21 sie 2012, 19:03 |
|
 |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
|
Tymczasem w Polsce: Brixen:- O czym pan znowu mówi? Jakie zombie? Jaki szef kuchni z nożem elektrycznym? Weź się pan lecz... Nagle do pociągu wsiadł pewien blady a zarazem grubawy pasażer. - Eeeeej, a pan gdzie? Ma pan bilet? - Widziałeś mój bagaż? - Nie, nie widziałem. - Widziałeś mój bagaż? - Nie, nie widziałem. Mówiłem już panu. - Widziałeś mój bagaż? - Chyba wyraziłem się jasno... Nie! NIE WIDZIAŁEM! - Widziałeś mój bagaż? - Człowieku, doprowadzasz mnie do sza.... Kontroler nie dokończył, pasażer miał dość niedomówień i ugryzł go w szyję. Kret padł na ziemię i zaczął robić się blady i bladszy... - A ty widziałeś mój bagaż? - zwrócił się do ciebie.
Co by tu zrobić?
a) Próbuję atakować, napisz jak. b) Pomagam kontolerowi i uciekam z pociągu. Napisz co. c) Odpowiadam panowi, który pyta o bagaż. Napisz jak. d) Robię coś innego, napisz co. Saimon:- Pfff...Skoro pan taki cwany, to proszę mi podać imię i nazwisko mojego szefa!
Co by tu zrobić?
a) Decyduję się na ucieczkę, przed policjantem i facetem z psem na smyczy. b) Atakuję, napisz jak. c) Opowiadam, napisz jak. d) Robię coś innego, napisz co.Tymczasem w Państwie Podziemnym: Ż. Art:Po kilkudziesięciu minutach poszukiwań, wreszcie znajdujesz miejsce zwane przez niektórych składnicą złomu. Znajdujesz też pewnego pana, który ma chyba żałobę. Jest ubrany na czarno, ma zimową czapkę i jest lekko zarośnięty. Siedzi on kilka centymetrów przed ławką i dziwnie na nią patrzy... Co by tu zrobić?a) Szukam robotów b) Pytam pana, który dziwnie patrzy na ławkę o coś, napisz o co. c) Pytam pana, który dziwnie patrzy na ławkę czy widział roboty. d) Robię coś innego, napisz co. Magix: Ridlak Ununhex:" Według biegłych śmierć nastąpiła około godziny 15. Ofiara miała ślady duszenia i lekkie ślady gryzienia na całym ciele. Mało tego, całe mieszkanie było zalane wodą... Nie wiemy dokładnie co zmarły chciał uczynić, ale udało mu się to zdecydowanie dobrze. Definitywną przyczyną zgonu było zamarznięcie... Śledczy wszczęli dochodzenie w tej sprawie."
Co by tu zrobić?
a) Twierdząc, że media kłamią wyrzucam gazetę przez okno i idę do recepcji zapytać o co chodziło temu dziwakowi. b) Przejmuję się przepowiednią z brudnej gazety i chowam się w szafie, by nikt mnie nie zauważył. c) Czytam dalej, może będą równie ciekawe rzeczy. d) Robię coś innego, napisz co. Francja: Clara Loft: Decydujesz się pójść z właścicielem domu, by sprawdzić co się stało. W końcu docieracie na miejsce potencjalnych pohukiwań. W pewnym momencie podłoga zapada się. Właściciel domu znika od razu z twoich oczu, a ty ostatkiem sił łapiesz się jednej z szafek.
Co by tu zrobić?
a) Sprawdzam czy nic mu się nie stało, napisz jak. b) Bagatelizuję to, że właściciel domu spadł pod ziemię i sama szukam źródła pohukiwań. c) Schodzę delikatnie pod podłogę, mając nadzieję, że dziura nie jest głęboka. d) Robię coś innego, napisz co. Moonlight Falls: Adam Landgraab: - Brawo Einsteinie! Przecież rzucałeś we mnie czym popadnie i nawet mnie nie drasnąłeś. Błąkam się po ziemi przez karę nałożoną mi przez Tego Tam Wyżej. Skoro pierwszy rozpocząłem klątwę i dałem się jej rozprzestrzenić, muszę to teraz jakoś naprawić, by inni niewinni ludzie nie ginęli przeze mnie. Co prawda nie mogę nic zrobić żadnemu potworowi, bo jestem tylko duchem i jedynie co mogę robić to się przenosić z miejsca na miejsce.
Co by tu zrobić?
a) Pytam zabandażowanego pana o coś, napisz o co. b) Decyduję się znaleźć palący się właśnie dom, w którym jest jakiś kalendarz. c) Wracam na powierzchnię. d) Robię coś innego, napisz co.Australia:
Patryk: Osoba ta wygląda na nieprzytomną. Sprawdzasz więc puls i jak zauważasz - jeszcze jakiś jest. Prawdopodobnie więc jeszcze żyje.
Co by tu zrobić?
a) Zostawiam ją i idę dalej. b) Próbuję jakoś pomóc, napisz jak. c) Dzwonię na pogotowie. Napisz co mówisz. d) Robię coś innego, napisz co.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Śr, 22 sie 2012, 12:25 |
|
 |
kari mata hari.w
Roz-krecony
Naklejki: 3
|
C) Staram się zejść.
|
Śr, 22 sie 2012, 12:49 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
B. Próbuję ugryźć kontrolera, po czym popycham zombie na ścianę i uciekam, mając nadzieję, że "szefunio" nie próbował biec za pociągiem.
|
Śr, 22 sie 2012, 13:12 |
|
 |
reksio30
Bywalec Nory
|
C. A co cie to obchodzi!!! Zachwile cię zwolnie!!!!
_________________http://halloween-w-domu.bloog.pl/ polecam ten blog o przygotowaniach do halowenn. Sibuna ! Sibuna ! TDA ządzi. http://reksioland.jimdo.com/ extra strona o reksiu.
|
Śr, 22 sie 2012, 13:25 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
|
C i D. Ridlak wydawał się nie tyle zaniepokojony, co zawiedziony. ,,Śmierć z odmrożenia? No chyba sobie w kuli lecicie. Tu nawet jest ogrzewanie." - pomyślał Ciacher Macher. W tym momencie Kajtek trochę zaskomlał, wiercąc się trochę. Pewnie musiał wyjść na stronę. A może da radę wytresować go tak, by się załatwiał do kibla? Hm... Sedes raczej nie wytrzymałby takiego nacisku. Po czym pan Ununhex, zupełnie się nie przejmując groźbą naruszenia kontinuum czasoprzestrzennego, po prostu postanowił pójść z pupilem na spacer. Zabrał jednak ze sobą gazetę, by ją przy okazji poczytać.
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. 
|
Śr, 22 sie 2012, 13:34 |
|
 |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2175 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
c), jeśli nie ma, to a).
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Śr, 22 sie 2012, 17:43 |
|
|