|
|
Teraz jest Cz, 1 maja 2025, 19:49
|
Autor |
Wiadomość |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
 Re: To co na gwiazdkę?
Właśnie dzisiaj dostałem prezent gwiazdkowy. Moi rodzice nie chcieli z nim czekać. Dostałem laptopa :p.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu. 
|
So, 15 gru 2012, 19:36 |
|
 |
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Świetny interes Kacper  Ja też bym tak zrobił... Komu by się chciało czekać na coś tak niezbędnego jak komputer! Wiecie, co... w ogóle to zauważyłem, że wiele osób które skończyły podstawówkę zaopatrują się w nowe sprzęty multimedialne typu komputer-laptop-notebook-itp... to jakaś nowa moda??? (W sumie to ja też nie dawno dostałem nowego notebooka). Jaki masz systemik Kacper?
N, 16 gru 2012, 14:27 |
|
 |
Guard
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 6 mar 2011, 13:08 Posty: 175 Lokalizacja: Planeta Reach
Naklejki: 0
|
Chyba nigdy się nie zdecyduję...
Samochód na pilota (ciekawe czy wytrzymały :D, schody i okno :P) Gamepad LEGO
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360 .jpg)
|
Pn, 17 gru 2012, 10:41 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Według mnie po prostu takie rzeczy multimedialne to wspaniały prezent dla osób po podstawówce. No bo co innego można by kupić? Sam nie wiem. @AdamMag: Mam Windows 8. Pisząc poprzedniego posta pomyliłem się bo to nie jest laptop( na razie nie do końca przyzwyczaiłem się że inaczej się mówi  ) tylko notebook.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu. 
|
Pn, 17 gru 2012, 18:11 |
|
 |
Guard
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 6 mar 2011, 13:08 Posty: 175 Lokalizacja: Planeta Reach
Naklejki: 0
|
To samo co w ostatnim poście, ale mam jeszcze nadzieje na PoP The Two Thrones.
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360 .jpg)
|
Wt, 18 gru 2012, 11:31 |
|
|