Poczekajcie do końcówki tej nowej wersji trailera...
Premiera?
Cz, 18 kwi 2013, 15:18
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
Re: Przecieki z produkcji...
nieznany napisał(a):
Poczekajcie do końcówki tej nowej wersji trailera... Premiera?
"Available on the App Store"? To znaczy, że może już w następnym miesiącu posiadacze Ipadów będą mogli zagrać w I epizod... W końcu... Ciekawe, kiedy wyjdzie na Androida? Ciekawe, kiedy wyjdzie na Windowsa????
Cz, 18 kwi 2013, 15:27
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
No cóż...premiera. Szkoda tylko że nie na wszystkie urządzenia...Szczerze to wyobrażałem sobie ten dzień inaczej. Opis gry w porządku, scenki również bardzo ładne ale jakieś to wszystko nie sprawia mi teraz entuzjazmu.
_________________ Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
So, 20 kwi 2013, 15:28
Autor8
Lord Protektor
Inaczej wyobrażałem sobie ten dzień. Jak?
Spoiler:
1. Tydzień przed wydaniem Aidem robi demo na wszystkie platformy 2. Informuje nas o tym uroczyście 3. Dziś oficjalna premiera na IOSy i uroczyste otwarcie. 4. Później premiera na Androida. Następnie na PC/Mac.
A... Aidem... No w sumie fajnie, że gra wyszła. Zastanawia mnie jednak pewna scena. Nie mieliśmy jej wcześniej....
So, 20 kwi 2013, 17:07
MarcinO
Bywalec Nory
Kilka odpowiedzi i informacji.
1. Demo - nie ma i nie będzie. 2. Android - około tygodnia. 3. Mac - około tygodnia - gra czeka na review. 4. Windows - 2-4 tygodnie. Tylko wersja download.
Polska wersja - tylko napisy dodamy przy następnym updacie.
Epizod 2 - 4-6 tygodni.
So, 20 kwi 2013, 17:21
Autor8
Lord Protektor
MarcinO napisał(a):
Kilka odpowiedzi i informacji.
1. Demo - nie ma i nie będzie. 2. Android - około tygodnia. 3. Mac - około tygodnia - gra czeka na review. 4. Windows - 2-4 tygodnie. Tylko wersja download.
Polska wersja - tylko napisy dodamy przy następnym updacie.
Epizod 2 - 4-6 tygodni.
1. Aha Troszkę szkoda. 2. Fajnie. 3. Czy wersja Mac i Windows to nie to samo? Dlaczego nie będzie na płytce/ 4. Polskie napisy? Nie będzie dubbingu?
Że gra wyjdzie niedługo, fajnie, że na Windowsa w ciągu 2-3 tyg. też fajnie, ale jeżeli to gra polska, to czemu AidemMedia nie zrobi dubbingu polskiego pierwszego? Ja rozumiem, że gra będzie również w Ameryce, i rozumiem też to, że pan Hrynkiewicz nie napisał scenariusza, ale zamiany/dodania najpierw polskich napisów, zamiast dubbingu i to w POLSKIEJ grze? I przy POLSKICH bohaterach, jakimi są Reksio i Kretes? Może gra będzie całkiem fajna, ale nie podoba mi się jedna rzecz - AM zapomina o polskich fanach Ja natomiast mam kilka pytań: -czy gra będzie również w wersji pudełkowej? -czy humor (czyli to co kochamy w PR najbardziej) pozostanie niezmienny, czy będą już to zupełnie inne klimaty?
I mam jeszcze jedno pytanie, ale to trochę offtopic: jeśli seria będzie kontynuowana, strona główna Przygód Reksia ulegnie zmianie, podobnie jak forum, czy (oby) pozostanie taka sama?
_________________ Avatar został wykonany przeze mnie.
Że gra wyjdzie niedługo, fajnie, że na Windowsa w ciągu 2-3 tyg. też fajnie, ale jeżeli to gra polska, to czemu AidemMedia nie zrobi dubbingu polskiego pierwszego? Ja rozumiem, że gra będzie również w Ameryce, i rozumiem też to, że pan Hrynkiewicz nie napisał scenariusza, ale zamiany/dodania najpierw polskich napisów, zamiast dubbingu i to w POLSKIEJ grze? I przy POLSKICH bohaterach, jakimi są Reksio i Kretes?
Wiedźmin też jest polski, z tą różnicą, że w kraju ojczystym jest sporo ludzi, których on obchodzi. A Reksio nie obchodzi w naszym kraju nikogo.
Cytuj:
nie podoba mi się jedna rzecz - AM zapomina o polskich fanach
Ile jest polskich fanów? Czy da się z nich wyciągnąć pieniądze?
Cytuj:
-czy humor (czyli to co kochamy w PR najbardziej) pozostanie niezmienny, czy będą już to zupełnie inne klimaty?
spytałbym się raczej czy monty python wpłynął jakkolwiek na grę
Cytuj:
I mam jeszcze jedno pytanie, ale to trochę offtopic: jeśli seria będzie kontynuowana, strona główna Przygód Reksia ulegnie zmianie, podobnie jak forum, czy (oby) pozostanie taka sama?
jaller98 napisał(a):
Że gra wyjdzie niedługo, fajnie, że na Windowsa w ciągu 2-3 tyg. też fajnie, ale jeżeli to gra polska, to czemu AidemMedia nie zrobi dubbingu polskiego pierwszego? Ja rozumiem, że gra będzie również w Ameryce, i rozumiem też to, że pan Hrynkiewicz nie napisał scenariusza, ale zamiany/dodania najpierw polskich napisów, zamiast dubbingu i to w POLSKIEJ grze? I przy POLSKICH bohaterach, jakimi są Reksio i Kretes? Może gra będzie całkiem fajna, ale nie podoba mi się jedna rzecz - AM zapomina o polskich fanach Ja natomiast mam kilka pytań: -czy gra będzie również w wersji pudełkowej? -czy humor (czyli to co kochamy w PR najbardziej) pozostanie niezmienny, czy będą już to zupełnie inne klimaty?
1. Polska ich już nie obchodzi. Ilu jest fanów PR w Polsce? 2. Teraz to tylko Polska kupuje gry w płytach. W Ameryce panuje IPad i sprzedaż cyfrowa (bezpłytowa) 3. BĘDZIE TYLKO WERSJA CYFROWA (BEZPŁYTOWA) 4. Obawiam się, że humor się zmieni. 5. Wątpie. Forum PR stało się reklamą.
Chyba są tu odpowiedzi na niektóre, pomniejsze pytania.
N, 21 kwi 2013, 08:27
Autor8
Lord Protektor
Chociaż na razie jakieś pocieszenie . Ciekawe, czy to wszystko się będzie działo w I epizodzie, czy też są to momenty wyrwane z różnych epizodów... Humor-zostaję Bądźmy optymistami. Albo będziemy mieli fajną grę/gry; albo też skończy się na CoS2 i Reksio wróci do korzeni
Spoiler:
A to takie amatorskie tłumaczenie: Ramon: Kret Kretes! Co tam słychać? Kretes: Całkiem dobrze, nie narzekam. ********************* Kretes: Och, widzi ktoś tu cytrynę? ************************* Kretes: Znalazłem! Całkiem sam! Bez żadnej wskazówki lub pomocy z zewnątrz! ************************************** Kretes: Żaden śmieszny komentarz o krysztale nie przychodzi mi do głowy.... *************************************** Kretes: Widziałaś tego, który zrobił ten bałagan? Lucinda: Jak nie mogłam? Siedzę tu cały czas. Jesteś niemądry, czy co? Kretes: Udam, że tego nie słyszałem. Kto to zrobił? ********************************** Kretes: Mroczny lordzie, jeśli sprzedaż mi rybę, będę bardzo szczęśliwy. "Mroczny Ctuluhulu": Zobaczymy. Kretes: Bo ja chciałbym kupić węgorza. Takiego prądnego(?), to znaczy elektrycznego. "Mroczny Ctuluhulu": Węgorza? ABY OLŚNIĆ NIELOJALNYCH PIORUNEM ZEMSTY?(piorun!) Oh, ups... ******************************************* Kretes: Czas na mnie! Teraz ja tu rządze! Komandor Kret Kretes(czyżby Kretes miał zostać władcom?) ****************************** "Mroczny Ctuluhulu": Niech zgadnę...(piorun!) Oh, przepraszam. Nie władam tym. Kretes: Nie szkodzi. Zaczynam to lubić.
Szczerze mówiąc po tym jak okazało się że będą tylko napisy polskie na początku zwątpiłem w tą grę. To chyba najgorsza rzecz jaką można po prostu zrobić... Myślałem że AM zadba jednak o polskich graczy (były takie chwile), ale teraz to już brak mi słów. Miała być polska wersja na 100%. I co? Będzie ale po nie wiadomo jakim czasie... Takie właśnie są pogadanki AM które robią nam nadzieję. I co z tego wychodzi? Jest mi smutno z tego powodu i mam nadzieję, że AM pomyśli jeszcze o polskich graczach... Którzy od początku im towarzyszyli i to oni sprawili że te gry są popularne. Nie Amerykanie! Ale Amerykanie są ważniejsi... Filmik interesujący, ale również widać po nim, że MS a MS2 mają do siebie daleko...
_________________ Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości