|
|
Teraz jest Wt, 17 cze 2025, 17:12
|
Land Of Immortals - Rozgrywka
Autor |
Wiadomość |
Podwórkowiec 46
Roz-krecony
Dołączył(a): Śr, 15 maja 2013, 21:22 Posty: 129 Lokalizacja: Blisko i daleko w tym całym Wieloświecie
Naklejki: 1
|
 Re: Odjechane RPG - Rozgrywka
b) Czekam na dalszy rozwój sytuacji.( Przecież jak ucieknę, to nikt się tym nie zajmie.  )
_________________ Pozytywny forumowicz wita. Forum Przygód Reksia jest super! Płonna nadzieja na to, że Reksio i Kretes jeszcze powrócą.
|
N, 30 cze 2013, 11:01 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
b) Autor postanowił się gdzieś ukryć... Tylko gdzie? Do jakiegoś pałacu? Do jakieś fosy? Gdziekolwiek? Nie miał pojęcia gdzie... Tak więc, Autor szuka miejsce, gdzie może się ukryć..
|
N, 30 cze 2013, 11:17 |
|
 |
Paki
Starszy Norman
Naklejki: 0
|
a) Pytam go o cel i chowam się.
N, 30 cze 2013, 11:50 |
|
 |
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 663 Lokalizacja: Międzysieć
|
d) mimo, że jest ryzyko wracam do domu.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
N, 30 cze 2013, 12:52 |
|
 |
Shlafrok Holmes
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
|
b. A więc zrozumiałem ale co ja mam do tej sprawy.
_________________ polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny
|
N, 30 cze 2013, 17:44 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
b) Decyduję się na ucieczkę. Uciekam gdzie pieprz rośnie. Może to pomoże. Raz kretu śmierć. Uciekam.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
N, 30 cze 2013, 17:44 |
|
 |
Quatrina
Bywalec Nory
Dołączył(a): Cz, 23 maja 2013, 19:17 Posty: 87 Lokalizacja: Tam gdzie Człowiek z Gitarą..
|
a) Próbuję jakoś powstrzymać wszechogarniającą mieszkańców panikę. Mówię, żeby nie uciekali i żeby zostali tutaj. Niech nie krzyczą i się nie ruszają. Paniką nic nie zdziałamy. Panika nie, pomysł tak.
_________________ Kocham <3
|
N, 30 cze 2013, 20:31 |
|
 |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Rosja: Autor: Zacząłeś poważnie zastanawiać się nad drogą ucieczki. Myślałeś najpierw nad pałacem, potem o fosie, aż w końcu twoje rozmyślenia zostały przerwane przez potężną deskę, która zupełnym przypadkiem zmierzała w twoim kierunku, sterowana siłą olbrzymiego wiatru. Próbowałeś uciekać, ale ona była szybsza. Po chwili też poczułeś silne uderzenie w tył głowy i padłeś na ziemię.
Game Over. Pojawiasz się w ciemnym tunelu zakończonym światłem. Wokół ciebie paradują dziesiątki cienistych istot, które raczej nie wyglądają zbyt towarzysko, aniżeli przyjacielsko. Myślisz że najlepszym możliwym wyjściem będzie opuszczenie tego miejsca jak najszybciej tylko się da.
Co by tu zrobić?
a) Idę w stronę światła b) Nie idę w stronę światła c) Krzyczę że nie chcę umierać. d) Robię coś nieco innego. Napisz co robisz. Agarin Jewgienij Krietow:
+20 Exp. Uciekasz, uciekasz, uciekasz i uciekasz aż w końcu przestajesz uciekać, gdyż wygląda na to, że zgubiłeś swoich przeciwników. Jedno jest jednak pewne: to jeszcze niczego nie oznacza. Biorąc pod uwagę ich tempo poruszania się jak i rozmiar, z pewnością wrócą tu za kilka chwil. Teraz jedynie masz szansę na jakiegoś rodzaju ukrycie się. Twoją uwagę przykuła dziwna, trójkątna wieża, na której zewnętrznej stronie znajdowało się duże oko. Prawdopodobnie był to jakiś znak, ale nie wiedziałeś jeszcze jaki.
Co by tu zrobić?
a) Wchodzę do środka. b) Nadal przyglądam się wieży. c) Czekam na dalszy rozwój sytuacji. d) Robię coś innego. Napisz co dokładnie.Macedonia: Patryk780c: - Jeśli możesz to wstrzymaj też oddech. Oni tu są i nie mogą nas wywęszyć. Zaraz pewnie wejdą do środka, więc siedź cicho i staraj się nawet nie oddychać. Reagują na każdy twój ruch, niezależnie od tego czy jest on automatyczny czy nie. Niezależnie od tego co zobaczysz, co usłyszysz i co poczujesz, nie wykazuj emocji. Jeśli to zrobisz, będzie po nas. W tym też momencie drzwi runęły na ziemię.
Co by tu zrobić?
a) Dostosowuję się do jego porad. Napisz co robisz. b) Wychodzę spod stołu i atakuję!! Napisz jak. c) Decyduję się na ucieczkę. d) Robię coś innego, napisz co.Chiny: Molefee: +25 Exp. Zdecydowałeś się opuścić swoją kryjówkę i biec ile sił w nogach do swojego domu. Miałeś tym razem szczęście, że nigdzie nie spotkałeś żadnego monstrum z wyłupiastymi oczami, ani żadnej dzikiej zwierzyny. Po prostu.. udało ci się wrócić do domu. Było więc prawie idealnie.. Prawie, bo zawsze musi być coś nie tak. Przyzwyczaiłeś się do tego i do nieustępujących cię na każdym kroku, przeciwności losu. Drzwi do twojego mieszkania były wręcz w małych ćwiartkach. Zacząłeś się zastanawiać kto z taką precyzją mógł dokonać tego typu rzeczy. Po chwili też uzyskałeś odpowiedź. Z wyższego piętra zaczęły dobiegać już znajome ci odgłosy czegoś, co raczyło cię gonić po całym lesie.
Co by tu zrobić?
a) Przygotowuję plan ucieczki i uciekam. Napisz co dokładnie robisz. b) Ponownie decyduję się na ucieczkę. c) Dzwonię na policję. Napisz co mówisz. d) Robię coś innego. Napisz co.Francja: Shlafrok Holmes: Generał roześmiał się.. - Co masz do tej sprawy? A na przykład to, że przydzieliłem ci jej rozwiązanie. Musisz w miarę swoich możliwości zniszczyć potencjalne produkty, które odpowiadają za wirusa oraz w miarę swoich możliwości, niszczyć ich na każdym swoim kroku. Zrozumiano?
Co by tu zrobić?
a) Proponuję coś. Napisz co mówisz. b) Zgadzam się wykonać zadanie. c) Odmawiam dalszej rozmowy i trzaskam słuchawką. d) Robię coś innego, napisz co.WaterDeep: Zalmar Ognisty:+10 Exp. Postanowiłeś mimo wszystko zostać. Nie wiedziałeś jednak, jakie będzie miało to konsekwencje. Otóż do wyspy zaczynała się zbliżać dosyć hmm... wysoka i szeroka fala. Prawdopodobnie była ona częścią trzeciego życzenia miejscowego dziwaka.
Co by tu zrobić?
a) Próbuję się stąd jakoś ulotnić. Napisz jak. b) Czekam na dalszy rozwój sytuacji. c) Dzwonię na policję i mówię, że jakiś dziwak narusza ciszę nocną. d) Robię coś innego. Napisz co.Bobror:
 Tomek:
+40 Exp.
Wynalazek wyglądał na solidny. Teraz jeszcze kwestia tego co chcesz nim zrobić.
Co by tu zrobić?
a) Używam jakoś wynalazku. Napisz jak. b) Decyduję się na dokładne przeszukanie jaskini. c) Czekam na dalszy rozwój sytuacji. d) Robię coś innego. Napisz co.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Cz, 4 lip 2013, 10:25 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Idę w stronę światła.
|
Cz, 4 lip 2013, 10:27 |
|
 |
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
Naklejki: 3
|
Dobra, dobra! Kontynuuje! Gram dalej! Idę dalej od tego momentu Szukam informacji o tym symbolu w internecie, encyklopediach.
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
|
Cz, 4 lip 2013, 11:40 |
|
 |
reksio30
Bywalec Nory
|
b) Wykopuję osoby tego się domagające
_________________http://halloween-w-domu.bloog.pl/ polecam ten blog o przygotowaniach do halowenn. Sibuna ! Sibuna ! TDA ządzi. http://reksioland.jimdo.com/ extra strona o reksiu.
|
Cz, 4 lip 2013, 11:53 |
|
 |
Paki
Starszy Norman
|
a) Patryk780c jest pod stołem i stoi jak skamieniały.
Cz, 4 lip 2013, 17:56 |
|
 |
Paki
Starszy Norman
|
a) Patryk780c jest pod stołem i stoi jak skamieniały.
Cz, 4 lip 2013, 17:56 |
|
 |
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 663 Lokalizacja: Międzysieć
|
d) Idę na górę, by ocenić sytuację.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Cz, 4 lip 2013, 18:13 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
a) Wchodzę do środka. Raz się żyje, a co tam.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Cz, 4 lip 2013, 19:57 |
|
|