|
|
Teraz jest Pt, 2 maja 2025, 20:10
|
Zadanie 1 (Pora na psychopatów)
Autor |
Wiadomość |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
 Zadanie 1 (Pora na psychopatów)
A więc (tak, wiem, że nie powinno się zaczynać zdania od "A więc") w tym temacie składamy swoje propozycje do zadania 1.
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Cz, 6 mar 2014, 19:39 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
 Re: Zadanie 1 (Pora na psychopatów)
Cieszę się, że w tym zadaniu wraz z Kaczprem możemy naprowadzić was na brutalny świat mody i czegoś tam. No więc, sądzę, że musimy czymś zaskoczyć szanowne jury, a chociażby i tym, że samiec (czegoś tam) przyjdzie na bal w sukni, no, coś takiego. W końcu to do tego odnosi się temat zadania. Właściwie to warto dodać jeszcze jakieś elementy typu skrzydła, czy też kapelusz na 1 metr, albo balony. Można też zrobić po prostu ładną i zwykłą kreacje, ale wątpię by była wysoko oceniana.
|
Cz, 6 mar 2014, 19:49 |
|
 |
Ciszu
Przystojniak Po Wylewie
Naklejki: 100
|
W zasadzie to tylko wymagania idiotów na stanowiskach, którym się wydaje że mogę układać styl pisania. Wystarczy spojrzeć na dzieła pochodzące z przeszłych epok, w których można znaleźć wręcz miliardy zdań obecnie "niepoprawnych stylistycznie". Jeśli chodzi o stroje: Może najpierw wypiszemy najbardziej psychodeliczne przedmioty, które naszym zdaniem powinien mieć każdy szanujący się psychopata. Możemy też określić ich sporadycznie dziwne zachowanie, wyróżniające ich od reszty. Myślę że to w jakimś stopniu pomoże każdemu wybrać jego własny kostium.
|
Cz, 6 mar 2014, 19:50 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
W świecie mody ostatnio bardzo popularne są takie dziwaczne połączenia kolorystyczne. Kiedy czasem przyglądam się różnym pokazom, projektanci łączą gryzące się ze sobą kolory. To niby jakieś całkowite nowe trendy i style, aczkolwiek dla mnie jest to żenada. Opis modeli czy modelek dobrze charakteryzuje słowo ''psychopaci''. Całkiem popularne jest też łączenie starych marek i trendów z nowymi. Wychodzi to całkiem przyzwoicie. Skoro strój ma być jakiś ''psycho'', można zastosować się do najnowszych trendów. Całkiem nieźle wypada nowa kolekcja wiosenna 2014. Jest tu kilka ładnych strojów na których można się wzorować, dodawać coś od siebie: http://mrvintage.pl/2014/02/trendy-wios ... eglad.html
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu. 
|
Cz, 6 mar 2014, 19:52 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
Hm. Zastanawiam się czy warto byłoby stworzyć suknię zrobioną z salcesonu plus dodać parę dziwnych przedmiotów, a chociażby i lodówkę.
|
Cz, 6 mar 2014, 19:58 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
Hmmm... lista psychopatycznych obiektów i zachowań, powiadasz, Ciszu? To będzie tak: -półmetrowy, zakrwawiony nóż (chyba, że to będzie zbyt brutalne) -półmetrowy, zakrwawiony kapelusz -makijaż -sukienki -garnitur i bokserki -order z ziemniaka/sera/pomidora -maska hokejowa + piła mechaniczna [...] Więcej na razie nie mogę wymyślić. Co do zachowań: -mówienie do samego siebie... -...skarpety nałożonej na rękę... -...nieistniejących ludzi... -schizofrenia (Autor nas pewnie zaskarży do sądu, ale co tam!) -psychopatyczny śmiech -ganianie jury z nożem/piłą [...] To na razie tyle.
@Mątek: oczywiście. Świetny pomysł.
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Cz, 6 mar 2014, 20:00 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
No dobra. Nie wiem jak wy, ale ja ubieram się w salceson i lodówkę.
|
Cz, 6 mar 2014, 20:14 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Trzeba zrobić avek, tak? Od razu mówię, że jeżeli tak, to raczej tego nie zrobię. Po pierwsze niezbyt umiem, po drugie nie mam dużo możliwości. Jedyne co mogę zrobić to rysunek, ale to zależy od czasu. Nie wiem czy się wyrobię. Opis postaram się wykonać.
Mam nadzieję, że nie będziecie oburzeni. Musicie wiedzieć, że zapisałem się do ZiNowskiego ZiNu, a nie do konkursu na rysunki. No ale zobaczymy.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu. 
|
Cz, 6 mar 2014, 20:40 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
Wygląda na to, że mam już swą salcesonową kreację, oto ona:  Piszcie co sądzicie.
|
Cz, 6 mar 2014, 20:58 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
Hmm... no niezbyt. Niby dobre, ale tak jakoś... mało psychopatycznie jakdla mnie wyszło.
|
Cz, 6 mar 2014, 21:02 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
No cóż, na takim avatarze raczej trudno jest zmieścić tyle ciekawych przedmiotów. Ale postaram się poprawić.
|
Cz, 6 mar 2014, 21:06 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
Niestety, nie chce was martwić, ale jeżeli mam robić nowy avek specjalnie majac czas do jutro to raczej nie zdaze.Mam takie same zdanie jak Kaczper.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA. Vamos!Na zawsze!
|
Cz, 6 mar 2014, 21:15 |
|
 |
Ciszu
Przystojniak Po Wylewie
Naklejki: 100
|
Wystarczy jeśli wasza postać z avatara będzie widoczna na osobnym zdjęciu, z tego też powodu będzie bardziej przestrzenny i będzie mógł zawierać w sobie więcej szczegółów. Avatar może być dopełnieniem postaci występującej na balu, ale nie musi. Chodzi o to, żeby tylko jakoś wyglądać przy wejściu na tą.. uroczystość.
|
Cz, 6 mar 2014, 21:19 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
Czyli wystarczy ze zalacze obrazek do danego posta?
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA. Vamos!Na zawsze!
|
Cz, 6 mar 2014, 21:23 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
Wiadomość, że Lobon i Kaczper nie wykonają obrazków, trochę mnie załamała. Przedstawcie chociaż swoje propozycje na kreacje, a ja postaram się zrobić je na czas.
|
Cz, 6 mar 2014, 21:55 |
|
|