W związku z tym, że Staszek uszył sobie za małą sukienkę i w nią nie wejdzie zaprosił na bal Kari Matę, to ona zaprezentuje przed jury jego ekskluzywną i mięsną kreacje. Coś od Staszka: Na głowie postanowiłem umieścić kiełbasę z grila oraz charakterystyczne mięso. Kiedy paczadłami zjedziemy na dół zobaczymy połowę sukienki z salcesonu. Postanowiłem również umieścić na niej mięsio. Kari Mata w łapie trzyma kość, nie wiem z jakiego powodu, ale no dobra. Na dolę widzimy pasek, również zrobiony z kiełbasy i mięsa. Buty są zrobione z szynki. Oto piękna i wieczorowa suknia, o której marzy każda psychiczna kobieta: Staszek chciał jeszcze dodać, że bielizna jest z szynki, ale niestety jej nie widać.
Jeśli ma to być postać z mojego avka,to propunuje dorobić mu wampirze zęby,tło mroczne,zamiast turbana można dać....batat(jako że pierwsza konkurencja na tym polegała).
_________________ Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Pozdrawiam bota i wszystkich zasłużonych gości na tym forum.
Hm. Eris mówiła, że nie musi to być postać z avka. Właściwie twoja postać w screenach występuje tylko do połowy, a mi zależy na tym żeby kreacja była pokazana w całej okazałości. Chyba mogę sobie pozwolić na wybranie jakiejś innej postaci dla ciebie?
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
Re: Zadanie 1 (Pora na psychopatów)
Skończyłem. Mój pomysł jest prosty: będę udawał schizofrenika, przy czym każda jaźń będzie miała swoją własną chorobę psychiczną. Czarny piroman... Zaburzenia osobowości związane z płcią...Autor mnie pewnie spali na stosie za szerzenie złej i. gender... Czarny psychopata... Czarny - Napoleon.
Podawajcie swoje pomysły i oceńcie.
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ! Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Spoiler:
Pt, 7 mar 2014, 16:58
AdamZet27
Norman
Naklejki: 0
Mam dwóch Bardzo podobnych:
Spoiler:
nietrudno się domyślić kto to
I drugi:
Spoiler:
Mam napisaną literę g jak gnomy gazownia. Tak jestem...Gazowniakiem!
Ostatnio edytowano Pt, 7 mar 2014, 18:45 przez AdamZet27, łącznie edytowano 2 razy
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/796 ... 899e7.html Myślicie, że pośród egipskich ciemności łatwo się w coś ubrać? Jeżeli tak, musicie wiedzieć, że jesteście w błędzie! Nie dość, że szlafroki szanownych panów faraonów zgniły już dawno ze starości, to żadna mumia nie chciała mi użyczyć swojego bandaża! Trzeba było skorzystać z jedynego wyjścia - papieru toaletowego w łazience na piętrze drugim. A ile zachodu było z przyklejeniem tego! Stary wosk ze świec nie jest łatwym materiałem! Ale jestem. Jestem mumią. Urojenia psychiczne? Phi! Radzę nie zadawał tak śmiałych pytań, bo klątwa faraona nad wami wisi! Władam mocą potężniejszą niż najpotężniejsza magia! Jestem najpotężniejszy! Nie, nie mam urojeń! Wcale! Kto wie, może zostanę sekretarzem w służbie faraona? Glamour!
Dzięki Matek.
_________________ Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
Pt, 7 mar 2014, 18:53
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2175 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
Zaraz prześlę GIFa, na razie taki obrazek: Urojony psychopata. Nie rozstaje się nigdy ze swoją ulubioną piłą łańcuchową. Zabiera ją wszędzie, WSZĘDZIE. Używa jej podczas każdej czynność, np. podczas zbierania grzybów lub otwierania ketchupu/dżemu. Stąd też czerwone plamy na jego płaszczu. Kiedyś próbował również umyć zęby... Nie, koguty nie mają zębów... Próbował umyć jamę ustną za pomocą piły... Skończyło się to niezbyt miło. Raną poszerzającą jego psycho-uśmieszek próbuje zamaskowywać makijażem (czytaj: tapetą). Niech jury się nie zdziwi, gdy użyje piły do tańca lub przywita się nią z oceniającymi.
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości