|
|
Teraz jest Pt, 2 maja 2025, 19:43
|
Wieści z obozu przeciwnego.
Autor |
Wiadomość |
Eris
Bogini Zemsty
Dołączył(a): Pt, 31 maja 2013, 20:16 Posty: 124 Lokalizacja: Nora Pana Potwora
Naklejki: 0
|
A więc po kolei:
Kłamczuch dostał listę ulubionych motywów kostiumowych jury. Tak więc zastanówcie się dobrze, kto ewentualnie w drużynie przeciwnej może nim być. Weźcie też pod uwagę, że równie dobrze kłamczuch może być pośród was.
Autor: Próby organizacji, przyjacielski stosunek do innych, w miarę możliwości konkretność w swoim działaniu i poleconych zadaniach. Przede wszystkim zgodność. Pytanie więc: Czy Autor kłamie?
Ż. Art: Zdolny do poświęceń, podał propozycje ewentualnych strojów, które według niego mogą być dobre, zaproponował motyw Jigsawa, który też zastosował w swojej kreacji. Oprócz tego podał propozycję co do nazwy grupy, jednakże nie została ona uwzględniona przez większość. Czy Ż. Art kłamie?
Olexo2: Stosunkowa bierność i brak zaangażowania, sporadyczne odzywanie się. A co jeśli to taki kamuflaż? Czy Olexo kłamie?
Api: Jak zwykle, narzekanie na swój talent, chęć pomocy, propozycje, listy najlepszych według niej motywów. Choć za dużo nie wniosła, mimo wszystko była na swój sposób aktywna. Czy Api kłamie?
AdamMag: Praktycznie lider grupy. To on załatwił praktycznie wszystko, nawet rozpoczął główny temat. Zdobył największą średnią jeśli chodzi o kreacje i sam zrobił obrazek obozu. Często proponował własne motywy, pomagał przyjaciołom z obozu i wspierał ich. Czy AdamMag kłamie?
Kretes102: Niby lider, jednakże nie popisał się zbytnio. Mimo wszystko został wybrany przez większość, wykazywał częstą aktywność, ambicje, często dzielił się z innymi własnymi propozycjami. Jego rolę w obozie praktycznie przejął Adam, jednakże cały czas formalnie Kretes jest na stanowisku szefa. A może to jakaś konspiracja na większą skalę? Jak myślicie? Czy Kretes kłamie?
Jimmi Strona: Największy pechowiec konkurencji. Zrobił herb, wymyślił nazwę, często dzielił się swoimi refleksjami, pomysłami i proponował wiele rzeczy. Ogólnie był bardzo pomocny, ale w ostateczności zawalił i nie pojawił się na balu. A co jeśli... to nie przypadek? Czy Jimmi Kłamie?
Jeszcze raz gratuluję i życzę dobrego wyboru.
_________________ Prędzej czy później los się odwróci. Wyrówna bilans poniesionych strat. ; )
|
Pt, 7 mar 2014, 21:21 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
 Re: Wieści z obozu przeciwnego.
Ja sądzę, że to AdamMag, podczas pierwszego pytania widziałem, że patrzył do PW, dawno po tym jak Eris wysłała wiadomość. Zaraz po tym odpowiedział w temacie i zdobył 0 pkt. No i jeszcze jest najsilniejszą osobą w ich grupie, pozbycie się go byłoby dobrym pomysłem.
|
Pt, 7 mar 2014, 21:29 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
Myślę,że ta edycja ZIN2 polega głównie na strategii.Tak jak powiedział Matek pozbycie się AdamMaga jest dobrym pomysłem. Tak więc uważam,że kłamczuch to AdamMag.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA. Vamos!Na zawsze!
|
Pt, 7 mar 2014, 21:32 |
|
 |
Ciszu
Przystojniak Po Wylewie
Naklejki: 100
|
A ja tam jestem za Olexem. Wydaje mi się zbyt cichy. Jeśli chodzi o Ciszę, może być tu jedna taka Osoba.
|
Pt, 7 mar 2014, 21:34 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
Hm. Tylko, że Olexo jest najsłabszą osobą w grupie, nie przeszkadza nam jakoś szczególnie w zdobywaniu punktów.
|
Pt, 7 mar 2014, 21:36 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Większość członków przeciwnego obozu robiła niezbyt precyzyjne obrazki, nie charakteryzujące się żadnym konkretnym motywem. Owszem, było kilku takich, które były konkretne i zdobywały masę punktów. Mój wybór opiera się bardziej na zaufaniu, więc... Głos pada na Ż.Arta. Jego praca była konkretna i zdobyła całką niezłą liczbę punktów.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu. 
|
Pt, 7 mar 2014, 21:37 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
Ja tam was będę przekonywał do AdamaMaga. Lepiej pozbyć się go na początku, bo nie wiem czy taka sytuacja z naszym kolejnym zwycięstwem szybko się zdarzy. No i właściwie to najprawdopodobniej on jest kłamczuchem.
|
Pt, 7 mar 2014, 21:40 |
|
 |
Ciszu
Przystojniak Po Wylewie
|
Mimo wszystko, głos na Olexa. Jest zbyt cichy, a to jest niepokojące!
|
Pt, 7 mar 2014, 21:42 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
Ciszu, zrób nam tu ankietę. Tak będzie najłatwiej.
|
Pt, 7 mar 2014, 21:44 |
|
 |
Ciszu
Przystojniak Po Wylewie
|
Porsze bardzo.
|
Pt, 7 mar 2014, 21:47 |
|
 |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2175 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Nie no, to oczywiste, że Pan Premier kłamie. Ale co do innych... To głos postawiłem na Adama, zgodnie z niecnymi planami Mątka.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pt, 7 mar 2014, 21:56 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
Dobra, mamy 6 głosów, ktoś zagłosował na Pana Premiera. Głos AdamaZet tu raczej nic nie zmieni jeśli chodzi o ostateczny wynik.
|
Pt, 7 mar 2014, 22:11 |
|
 |
Ciszu
Przystojniak Po Wylewie
|
No cóż, w obecnej sytuacji może być remis.
|
Pt, 7 mar 2014, 22:13 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
Ciszu! Weź mnie nie denerwuj. Usuń tego Pana Premiera z ankiety.
|
Pt, 7 mar 2014, 22:16 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
Żarty żartami ale z tym panem premierem noe róbcie se jaj...
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA. Vamos!Na zawsze!
|
Pt, 7 mar 2014, 23:24 |
|
|