|
Zarejestruj •
FAQ•
Chat
• Plejada Gwiazd
• Zaloguj
|
 |
|
Teraz jest Pt, 2 maja 2025, 19:54
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
 Zagadki
Witajcie. Tutaj będziemy dyskutować o zagadkach. Ja nie mam żadnego pomysłu. Mówcie, co myślicie.
Ostatnio edytowano N, 16 mar 2014, 08:06 przez Autor8, łącznie edytowano 1 raz
|
So, 15 mar 2014, 15:30 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
 Re: Zagadki
Oto odpowiedzi:
1. Dziewczynka widziała swoje odbicie w telewizorze i wskazywała na nie palcem. Gdyż była w szoku. 2. Bohater jest zabójcą, gdyż przekonywał, że rodzinie nic nie grozi. Prawdobodnie zabił kogoś nocą. 3. Bohater był rozkojarzony i zasnął. Pomylił kobietę z synem i dokończył swoje krwawe dzieło. 4. Kobieta myślała, że to mąż i chciała go zabić. Naprawdę gdyby złodziej się rzucił na nią to by tak nie zaaregowała. 5. Napisy zostały odwrócone miejscami. Gdy wchodził napis "W TYM KLOPIE STRASZY" był po lewej, a po wyjściu z toalety też byłej po lewej, a rzecz biorąc po prawej i na odwrót (chodzi o napis: COŚ ULEGŁO ZMIANIE). 6. Student zdał egzamin, gdyż jego kolega był obiektem doświadczeń, dlatego kolega się "do tego przyczynił". 7. Dziewczynka miała miesiąc i nie mogła jeść, gdyż nie miała zębów. Prawdopodobnie się udławiła ciasteczkiem. 8. Gdyby ta kobieta przed czymś uciekała, raczej nie korzystałaby z windy, raczej pobiegłaby schodami. 9. Staruszka pomyliła siekierę z balonem, gdyż mogła nie widzieć za dobrze tego co trzymał w ręku. 10. Facet zorientował sie, ze ktoś, kto dał temu bezdomnemu pieniądze, zjadł człowieka.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 15 mar 2014, 17:36 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|