|
|
Teraz jest Pt, 2 maja 2025, 20:07
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
 Bardzo ważne!
No cóż, Adam odpadł z gry i niestety jako lider grupy jestem zmuszony wzmocnić grupę i nie ma mowy o rezygnacji, itp. Nie możemy się poddawać, mimo iż jesteśmy w pewnym stopniu osłabieni, ale to nadrobimy. Jak na razie świat się nie zawalił. Nie ma mowy o mówieniu: ja się do niczego nie przypadam, tylko wam przeszkadzam. Trzeba działać. Kolejna konkurencja jest o 19:00 i tym sposobem musimy ustalić nasz plan działań. Jako, że często przychodzę po południu chciałbym wyznaczyć mojego zastępce, który by działał w imieniu naszej grupy. Dotychczas był to AdamMag, ale niestety odpadł. Tak więc głosujemy. Ja osobiście muszę się zastanowić kto może być tym zastępcą. Mam dylemat pomiędzy trzema osobami. Autor, Ż. Art, Jimmi, kto tu najlepiej by się wykazał w razie mojej nieobecności? Hmm...
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Ostatnio edytowano So, 8 mar 2014, 19:15 przez Kretes102, łącznie edytowano 1 raz
|
So, 8 mar 2014, 13:17 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
 Re: Bardzo ważne!
Osobiście uważam, że zastępca powinien być często na forum, mieć dobre pomysły i dobrze przewodzić. Ja osobiście głosuję na Arta. Choć i tak wiem, że Art jest czasem na forum, ale np. ogląda seriale (przez co ledwo byśmy nie zyskali jego posta w pierwszej konkurencji, wtedy Adam nam na szczęście pomógł.).
|
So, 8 mar 2014, 13:25 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
|
Oto wyniki naszego głosowania:  Mimo tego, że jedna osoba nie zagłosowała to i tak nic nie zmienia faktu, że wiceszefem zostaje.... Ż. Art! Gratuluję i życzę owocnej pracy oraz współpracy  .
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 8 mar 2014, 20:01 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
Przepraszam, za post pod postem, ale z powodu tego, że to Ż. Art kłamał i opuścił naszą grupę, jestem zmuszony wyznać nowego wicelidera grupy, a mianowicie Autora8. Życzę Tobie, Autorze owocnej współpracy i pracy w grupie. Abyśmy jak najdalej zaszli. Jeszcze raz gratuluje, Autorze.
|
Wt, 18 mar 2014, 17:25 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|