|
|
Teraz jest Pn, 9 cze 2025, 16:18
|
Autor |
Wiadomość |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
 Re: Plan ataku na Lechistan.
Wojna powoli dobiega końca, także nie musicie się przejmować. Wy męczycie się dwoma-trzema tygodniami wojny, a co mieli powiedzieć ludzie, którzy walczyli 5 i pół roku, dodatkowo działo się to na żywo? xD Macie okręty podwodne. Każdy z Was ma chyba 10... tak, 10.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Pn, 11 lip 2016, 20:34 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
|
Oficjalnie Lechistan w rękach Sojuszu, jedynie stolica się broni. Nie wiadomo też, gdzie znajduje się przywódca. Od wschodu prze Tysteria, od zachodu DiK. Jednak przywódca nie próżnuje i wysłał bombę w stronę stolicy Rapii. Jednak mamy problem. Przedtem udało mu się usunąć zabezpieczenia i zneutralizować hakerów, którzy się tym zajmują, także bomba może swobodnie spaść na Rapię. - 10 punktów dla wszystkich. Czas, kiedy uderzy w Rapię: 18:45. Mapa: + 5 dla wszystkich
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Śr, 13 lip 2016, 14:23 |
|
 |
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1642 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Czy hakerzy mogą jeszcze coś zdziałać? Dałoby się to zestrzelić w powietrzu?
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Śr, 13 lip 2016, 14:41 |
|
 |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
|
Wait, wait, wait. Chcesz mi powiedzieć, że w ciągu trzech dni zdołał znaleźć i zabić każdego, kto zna się na komputerach, w czterech państwach, WROGICH WOBEC NIEGO, PRAKTYCZNIE NIE MAJĄC ARMII? Dobra. Skoro tak... oczywistym rozwiązaniem jest zestrzelenie rakiety. Art, celuj w silniki. Nieco wcześniej mówiłem już, dlaczego.
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Śr, 13 lip 2016, 14:55 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
Nie czterech państw, tylko Rapii, a po drugie dziad ma hakerów xD
|
Śr, 13 lip 2016, 15:07 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
To co mówisz, że wszystkich? W dalszym ciągu jestem ja, jest Aw, jest Dove. Moi i Awa mają już niejakie doświadczenie, możemy więc spróbować. Nie zaszkodzi, pomóc może.
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Śr, 13 lip 2016, 15:14 |
|
 |
Z. Art
Żaba
|
W międzyczasie stworzyłem plakat propagandowy. Przedstawia przywódcę Rapii nawołującego obywateli do zaciągania się do Armii Żółtej w ostatnich dniach wojny. Znaczenie napisów: "A czy ty zapisałeś się już na ochotnika?" A także, napis na piersi Przywódcy: "Bij Lechitę!"
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
|
Śr, 13 lip 2016, 15:44 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
Stolica zdobyta, ale... nie ma tam przywódcy, ha! Ukrywa się gdzieś w Lechistanie, który nie do końca został zdobyty. Po drugie przeoczyliście jeden ważny szczegół. Nie powiem Wam, łapcie mapę. A oto co przywódca zrzucił, nie wiem jak (chyba ma jeszcze jeden samolot): Mapa:
|
Śr, 13 lip 2016, 20:47 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
Oh well... dalej mają dwie malutkie wysepki na południu. Wysyłamy tam całą flotę i piechotę morską. A przynajmniej większość. Zresztą chrzanić, MAMY WODORÓWKI. Jak kończyć, to z fajerwerkami. Art, Aw, lepsi jesteście ode mnie w językach. Rozumiecie coś z tego? Bo mi to na jakiś słoweński czy czeski wygląda... myślę, że najlepiej będzie jak najszybciej to załadować na bombowce, najlepiej takie najtańsze i z najmniejszą ilością załogi, i zrzucić z powrotem na tamte dwie wysepki.
|
Śr, 13 lip 2016, 20:51 |
|
 |
Z. Art
Żaba
|
Nie, to już nie ma sensu. Wojna nie polega na zajęciu całego kraju do ostatniego hektara. Niech się podda, inaczej wysadzimy stolicę.
Mistrz i Małgorzata <3
|
Śr, 13 lip 2016, 21:10 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
A wyślijmy już tam wodorówki, wcześniej jednak przedstawić mu naszą propozycję pokojową. Jeśli podpiszę, to koniec wojny. A jak nie, no to te wodorówki. Ten tekst to zapewne z Chorwacji, bo tam jest teraz PKD10 na wakacjach. Jest tam napisane mniej więcej to, że jest zakaz wyrzucania innych śmieci niż papier toaletowy. To białe na dole to toaleta czyż nie?
|
Cz, 14 lip 2016, 05:31 |
|
 |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2175 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Też sądzę, że nie można już dłużej tego ciągnąć. Bomb wodorowych o polu rażenia większym niż jedna połowa promienia Radomia lepiej tam nie zrzucać, bo skażenie wód i wgl. Najlepiej wysłać tam informatora, który poda nam lokalizację jełoPKD, a wtedy polecimy tam i go wyumrielwowoow
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Cz, 14 lip 2016, 07:59 |
|
 |
Z. Art
Żaba
|
Dobrze, fajnie, idę zająć ten mały teren u dołu, PO DRODZE WYRZYNAJĄC LUDNOŚĆ CYWILNĄ
Mistrz i Małgorzata <3
|
Cz, 14 lip 2016, 14:09 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
Lechistan oficjalnie upadł. +50 PKT DLA WSZYSTKICH Jego stan to: 0. Okazało się, że ani w podbitym przez Rapię, ani na wyspach nie ma przywódcy Lechistanu. Zatem gdzie on jest? Ta mapa powinna Wam pomóc: Oto kilka punktów, gdzie potencjalnie powinien znajdować się przywódca. Z jednej strony może to być chwyt, a krzyżyki oznaczają coś innego. Tylko co? Oczywiście musi zostać podjęta decyzja ostatecznego podziału Lechistanu. Jak to robicie? Tak jak zaproponował Dawid? A co z Ser i Herz? Mapa:
|
Cz, 14 lip 2016, 15:03 |
|
 |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2175 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Pisałem - Ser i Herz będzie miało kolonię dokładnie taką, jaką chciało.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Cz, 14 lip 2016, 15:08 |
|
|