| 

|  | 

|  | Teraz jest Pt, 31 paź 2025, 11:51 
 |  

Gra Planszowa z Reksiem!!!! 

| Autor | Wiadomość |  
			| Lobon Bardzo Stary Norman 
 Naklejki: 0
   |   Re: Gra Planszowa z Reksiem!!!!Nie grałem w nią ale wiem że jest fajna. _________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.  Vamos!Na zawsze! 

|  
			| Wt, 26 kwi 2011, 11:23 | 

|  
		|  |  
			| Rdusiu25 Bardzo Stary Norman 
   |   Re: Gra Planszowa z Reksiem!!!!Wczoraj gdy na http://allegro.pl/  szukałem gier z Reksiem to tą grę znalazłem.

|  
			| Wt, 26 kwi 2011, 13:50 | 

|  
		|  |  
			| Patra Działacz Podziemia 
   |   Re: Gra Planszowa z Reksiem!!!!Na dzien dziecka dostane.   _________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł    ) 

|  
			| Wt, 26 kwi 2011, 13:54 | 

|  
		|  |  
			| AdamMag Mag bezczelny 
 Naklejki: 7
   |   Re: Gra Planszowa z Reksiem!!!!Ja ją dostałem na gwiazdkę. Najbardziej lubię grać Kuratorem, ten niebieski kolor...   _________________ 

|  
			| Pt, 6 maja 2011, 20:30 | 

|  
		|  |  
			| Kretes102 Poznaniak Nieszczelny 
 Naklejki: 17
   |   Re: Gra Planszowa z Reksiem!!!!To jest fajna gra.Ja lubię zawsze być Reksiem i Kretesem. _________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS]  - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście   

|  
			| Pn, 6 sie 2012, 09:31 | 

|  
		|  |  
			| molly24 Bywalec Nory 
   |   Re: Gra Planszowa z Reksiem!!!!Kiedyś kiedy w nią grałam lubiłam być tak jak Kretes102 Reksiem i Kretonami, a teraz wolę Reksia i Kuratora. Baronem Żabbą jeszcze nigdy nie byłam, a kiedy gram i jestem Reksiem on zawsze wygrywa.  _________________Polecam mojego bloga o kucykach Pony http://my-little-pony-przyjazn-to-magia2.bloog.pl     <3 

|  
			| Pn, 6 sie 2012, 18:47 | 

|  
		|  |  
			| kretonpodziemny Bardzo Stary Norman 
   |   Re: Gra Planszowa z Reksiem!!!!Odkop Bardzo fajna gra. Ciekawi mnie jakie są zasady i w ogóle... Chciałbym tylko wiedzieć gdzie kupić... PS.Bocian to dopiero śmieszne  _________________
 Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli!
 Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.

|  
			| Pt, 21 cze 2013, 19:35 | 

|  
		|  |  
			| takijeden Norman 
   |   Re: Gra Planszowa z Reksiem!!!!Czy jest tu jakiś Poznaniak, który wie gdzie kupić? _________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922 

|  
			| Pt, 21 cze 2013, 21:03 | 

|  
		|  |  
			| Kretes102 Poznaniak Nieszczelny 
 Naklejki: 17
   |   Re: Gra Planszowa z Reksiem!!!!Ty jesteś z Poznania? Składa się, że ja też. Otóż ja kupowałem tą grę w sklepie Miki na Os.Przyjaźni (chyba wiesz gdzie to jest?) Mam nadzieję, że tak._________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS]  - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście   

|  
			| So, 22 cze 2013, 19:00 | 

|  
		|  |  
			| Lobon Bardzo Stary Norman 
   |   Re: Gra Planszowa z Reksiem!!!!Chciałbym ją sobie kupić ale nie wiem czy nie jestem na nią za stary. _________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.  Vamos!Na zawsze! 

|  
			| Cz, 11 lip 2013, 18:54 | 

|  
		|  |  
			| mysliwy112 Roz-krecony 
   |   Re: Gra Planszowa z Reksiem!!!!Sięgam do tego tematu gdyż wystąpił u mnie wcześniej już w nim opisany problem. Ostatnio kupiłem na Allegro grę na "Na Kury!", ale strona 2 i 7 instrukcji nie była nadrukowana czy ktoś by może posiadał pełną instrukcję i mógł wysłać zdjęcia brakujących stron.Próbowałem się skontaktować z AM w tej sprawie na trzy sposoby. Jak na razie nie uzyskałem odpowiedzi.
 _________________Jejku zapraszam https://github.com/mysliwy112 

|  
			| Pt, 11 sie 2017, 16:48 | 

|  
		|  |  
			| mysliwy112 Roz-krecony 
   |   Re: Gra Planszowa z Reksiem!!!!Dobrze skan instrukcji już dostałem od kari maty hari.w. Więc problem został rozwiązany. _________________Jejku zapraszam https://github.com/mysliwy112 

|  
			| Śr, 16 sie 2017, 17:47 | 

|  
		|  |  
			| kret2 Bywalec Nory 
   |   Re: Gra Planszowa z Reksiem!!!!Czy ktoś może wie gzie można by kupić grę planszową City Skyline Reinera Knizia , na podstawie której została stworzona gra City of Secrets Skyline? 

|  
			| Wt, 1 maja 2018, 09:16 | 

|  
		|  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach