| 

|  | 

|  | Teraz jest Cz, 30 paź 2025, 09:40 
 |  

| Autor | Wiadomość |  
			| Dawid6 Bezpieczeństwo Forum 
 Naklejki: 7
   |   Re: Nowi UzytkownicyWitaj, batmanex! Miło ujrzeć na tej stronie świeżą krew, i to jeszcze jak świeżą xD Co prawda działy już jakiś czas temu zatęchły i są w dość kryzysowej sytuacji, ale myślę, że Twoja aktywność zachęci innych do wypowiedzenia się [teeeeeoretycznie nie ma się już bardzo na jaki temat wypowiadać, bo wszystko było, ale zawsze można a) założyć nowy temat, b) odgrzebać jakiś stary, ale z małą liczbą postów], proponuję również zapoznanie się z bogatą historią strony (Opowiadania, linki do różnych stron: cytaty, reksiopedia) oraz angażowanie się w rozmowy czatowe, dzięki czemu będziemy mogli lepiej się poznać   Pozdrawiam, Dawid6_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia , bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.  III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję. 

|  
			| N, 22 paź 2017, 20:51 | 

|  
		|  |  
			| nieznany Mistrz Gry 
 Naklejki: 4
   |   Re: Nowi UzytkownicyNo proszę, kolejny nowy użytkownik i to nawet taki, co pisze całkiem dobrze i rozsądnie jak na swój wiek - może jeszcze to forum nie jest w tak złej kondycji jak myśleliśmy. Witaj. Mam nadzieję, że z nami na długo zostaniesz.  _________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku ).Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem. "Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.   

|  
			| Pn, 23 paź 2017, 14:58 | 

|  
		|  |  
			| Kretes102 Poznaniak Nieszczelny 
 Naklejki: 17
   |   Re: Nowi UzytkownicyWitamy w skromnych progach, Batmanexie. Cieszę się, że pojawił się ktoś nowy na naszym forum. Jest to nam bez wątpienia potrzebne. Powtórzę zatem słowa nieznanego - mam nadzieję, że zostaniesz z nami na długo.    Pozdrawiam._________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS]  - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście   

|  
			| Pn, 23 paź 2017, 17:56 | 

|  
		|  |  
			| WicherTV Stawia Opór 
 Naklejki: 0
   |   Re: Nowi UzytkownicyWitam, nazywam się Wiktor i w roku 2019 będę obchodził 14 urodziny. Z serią przygód Reksia jestem mocno związany od wieku 5 lat     . Osobiście grałem i przeszedłem: -RiSP, RiU, RiC, RiWC, RiKN, RIKWA, RiMS (tą pierwszą edycję) Bardzo chciałbym przejść jeszcze RiKTTW jednak nie mogę znaleźć nigdzie na Internecie płyt z ową grą (wszystkie gry prócz RiMS są kupione w sklepach lub kioskach, czyli są na dysku) RiMSLE zamierzam kupić w najbliższym czasie. Posiadam jeszcze 3 inne gry od Aidem Media które są mniej istotne (Wesołe przedszkole Reksia, Zamek tydiąca pytań, Bolek i Lolek zwariowana olimpiada) Jestem ciekaw czy ktokolwiek z VNS lub AM wykupi prawa do Reksia ( w przypadku VNS jeszcze do Kretese, Koguta i innych postaci) i stworzy ciąg dalszy przygód naszego dzielnego psa. No cóż chyba to wszystko co powinniście o mnie wiedzieć.   

|  
			| So, 29 gru 2018, 17:53 | 

|  
		|  |  
			| Nika Projektantka Mostów 
 Naklejki: 3
   |   Re: Nowi UzytkownicyHej, witaj na forum!     Życzymy miłego pobytu i miłej zabawy   _________________
 To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie.
 Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!

Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...

|  
			| So, 29 gru 2018, 17:56 | 

|  
		|  |  
			| Czarnoksieznik Mistrz Administracyjnej Magii 
   |   Re: Nowi UzytkownicyWitaj na forum. Mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze bawił.   _________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku. 

|  
			| So, 29 gru 2018, 18:35 | 

|  
		|  |  
			| Kogucjusz Roz-kreca się 
   |   Re: Nowi Uzytkownicy14 I 2019 r., godz. 20:15Jam jest pułkownik Kogucjusz, były podwładny Kuratora, a obecnie przywódca tego, co zostało z Kuratorium Galaktycznego...
 Dobra, daruję sobie pseudoroleplaying. Swój pierwszy kontakt z serią Przygód Reksia nawiązałem w wieku 5 lat - dostałem wtedy od mamy gazetkę z RISP. Gra ta zainteresowała mnie tak bardzo, że zamarzyłem o skompletowaniu całej Serii. Obecnie posiadam wszystkie jej główne odsłony oraz dwie wersje demonstracyjne RiKwA. Moim najnowszym nabytkiem jest trochę wybrakowana wersja RiMS LE (gra z jakiegoś powodu jest pozbawiona cutscen). O Forum dowiedziałem się przypadkiem, nie pamiętam w jakich okolicznościach. Niemniej jednak od około trzech miesięcy zaglądałem tutaj jako gość. Zamierzałem dołączyć do grona użytkowników, jednak obawiałem się reakcji innych użytkowników. Dopiero dwa dni temu przemogłem się i założyłem konto.

|  
			| Pn, 14 sty 2019, 20:16 | 

|  
		|  |  
   |   Re: Nowi UzytkownicySerdecznie witamy na pokładzie, Kogucjuszu. Mam nadzieję, że Twoja przygoda z Forum będzie trwała bardzo długo i, że będziesz się tu świetnie bawił. W razie pytań i problemów - wal śmiało do mnie lub do innych członków Moderatorium. Jesteśmy zawsze dostępni i służymy pomocą  _________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS]  - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście   

|  
			| Pn, 14 sty 2019, 20:35 | 

|  
		|  |  
   |   Re: Nowi UzytkownicySerdecznie witam na FPR. Mam nadzieję, że się nie zawiedziesz i miło spędzisz tutaj czas   P.S. Nie bój się Arta  _________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS]  - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście   

|  
			| Śr, 26 cze 2019, 22:51 | 

|  
		|  |  
			| Kogucjusz Roz-kreca się 
   |   Re: Nowi UzytkownicyNo nie, tylko nie Ty... _________________
 "A to nam po co?!"
 - Kret Kretes o sygnaturach

|  
			| Pt, 10 lip 2020, 13:42 | 

|  
		|  |  
			| Z. Art Żaba 
 Naklejki: 5
   |   Re: Nowi Uzytkownicyno hej Doktorze _________________
 – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie.
 – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!

Mistrz i Małgorzata
 <3

Moderuję na pąsowo bo mogę.

|  
			| Pn, 3 sie 2020, 13:13 | 

|  
		|  |  
			| Don Basilio Norman 
   |   Re: Nowi UzytkownicyTo jak glina 

|  
			| Cz, 8 lip 2021, 22:15 | 

|  
		|  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach