|
Zarejestruj •
FAQ•
Chat
• Plejada Gwiazd
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest N, 10 lis 2024, 20:42
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Pytanie odnośnie RIWC w Reksiu i Kretesie w Akcji...
Autor |
Wiadomość |
ElectroPea15
Roz-kreca się
Naklejki: 0
|
Pytanie odnośnie RIWC w Reksiu i Kretesie w Akcji...
Czy mi się zdaje, czy Kretes wolniej chodzi w tej minigrze od Reksia? Przy okazji, jak przejść SHIKN na poziomie 15 bez używania kodów/cheatów?
_________________ Ten, który stara się nie mącić...Ogólnie TKSSNM Zapłacicie za zachęcanie mnie do chińskich bajek. NIE UJDZIE WAM TO PŁAZEM (i Kretesem)! Szczególnie Dawidowi6...
|
Wt, 27 lut 2018, 16:05 |
|
|
WicherTV
Stawia Opór
Dołączył(a): Pt, 21 gru 2018, 14:52 Posty: 5 Lokalizacja: Bochnia
Naklejki: 0
|
Re: Pytanie odnośnie RIWC w Reksiu i Kretesie w Akcji...
Wydaje mi się że tak. Praktycznie w każdym labiryncie (poza RiU na planszy z czerwieni) Kretes choodzi wolniej od Reksia. Nie tylko w labiryntach bo w samej grze zawsze musimy poczekać aż Kretes podejdzie. Ahhh pamietam te nerwy gdy w Magixie z uniwersytetu szło się na płaskowyż żeby poleciec gdzieś na miotle i trzeba było czekać na Kreta...
|
N, 13 sty 2019, 01:48 |
|
|
Burak Chrumburak
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 paź 2020, 15:57 Posty: 406 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
Szybkość postaci może być takim zrównoważeniem "przydatności". Mimo wszystko zdolność Kretesa jest częściej przydatna, bo z czasem nie ma już tak wiele przedmiotów do zebrania Nie mówiąc już o najszybszych postaciach, którymi są Kogut Wynalazca i Nostadamus, które są tylko epizodyczne i nie mają więcej zdolności
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
Pn, 26 paź 2020, 21:36 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
@Burak Chrumburak Właśnie też mi się wydawało że Kogut i Nostradamus są szybsi od Reksia. Trzeba by było usadowić trójkę w jednym miejscu i żeby wszyscy poszli ileś tam pół do przodu.
|
Wt, 27 paź 2020, 06:32 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|