| 

|  | 

|  | Teraz jest Pt, 31 paź 2025, 01:39 
 |  

|   | Strona 1 z 1 
 | [ Posty: 5 ] |  |  
	Magiczna Niszczarka Zdjęć Powraca. 

| Autor | Wiadomość |  
			| Czarnoksieznik Mistrz Administracyjnej Magii 
 Naklejki: 17
   |   Magiczna Niszczarka Zdjęć Powraca.No powraca, powraca.Dobra, przechodząc do sedna: przez ostatnie parę lat na forum wiele było tkz. egg huntów - konkursów polegających na szukaniu obrazków poukrywanych w działach. Nikt po takich konkursach nie czyści tychże, bo nikomu się nie chce, w związku z czym trochę się ich nagromadziło.
 Zasady konkursu są proste: jeżeli rzuci wam się w oczy jakiś obraz pozostały po takim konkursie, w tym temacie wstawiacie do niego linka, dzięki czemu administracja będzie mogła go usunąć. Za każdy podany link otrzymacie 10 punktów. Konkurs będzie trwał do końca wakacji - po tym czasie osoba z największą ilością punktów wygrywa.
 No cóż - zaczynamy!
 _________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku. 

|  
			| So, 9 cze 2018, 18:54 |  |  
		|  |  
			| Pan Kreton Dykta 10 Bardzo Stary Norman 
 Naklejki: 5
   |   Re: Magiczna Niszczarka Zdjęć Powraca._________________

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58

|  
			| Pt, 20 lip 2018, 18:51 |   |  
		|  |  
			| Pan Kreton Dykta 10 Bardzo Stary Norman 
 Naklejki: 5

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58

|  
			| Pt, 20 lip 2018, 19:20 |   |  
		|  |  
			| olexo2 DZIKI WCIONSZ 
 Naklejki: 3
 Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2
 pondering drzwi stalowe
 Moderuje kolorem takim jak jest normalnie tekst w postach pisany

|  
			| So, 21 lip 2018, 11:24 |  |  
		|  |  
			| Czarnoksieznik Mistrz Administracyjnej Magii 
 Naklejki: 17
   |   Re: Magiczna Niszczarka Zdjęć Powraca.Dobrze, myślę, że można zakończyć trzecią edycję Magicznej Niszczarki Zdjęć.Jak przedstawia się tabela - każdy chyba widzi.
 Gratuluję zwycięzcom i tak dalej... no ten, nagrody. Pan Kreton Dykta 10 - 90 pkt Olexo2 - 80 pkt Api - 10 pkt

Miejsce pierwsze otrzymuje wybrany kolor nicku i rangę + możliwość dodania sobie złotego tła do avatara na okres 3 miesięcy.

Miejsce drugie otrzymuje wybrany kolor nicku i rangę + możliwość dodania sobie srebrnego tła do avatara na okres miesiąca.

Miejsce trzecie otrzymuje wybrany kolor nicku i rangę + możliwość dodania sobie brązowego tła do avatara na okres dwóch tygodni.

To tyle, dziękuję za uwagę.
 _________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku. 

|  
			| So, 1 wrz 2018, 11:19 |  |  
		|  |  

|   | Strona 1 z 1 
 | [ Posty: 5 ] |  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach