|
|
Teraz jest Pt, 2 maja 2025, 01:39
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Kretti
Roz-kreca się
Dołączył(a): So, 11 lut 2006, 14:05 Posty: 27 Lokalizacja: Z daleka (Zasiedmiogórogród)
|
 Kilka spraw.
1.Reksio i skarb piratów to porażka jeżeli chodzi o długość.. Przeszedłem ją w 1.5 godziny (ja, który przechodziłem ufo rok czasu!!!). Czy Aidem Media nie myślał nad dodatkiem?
2.zauważyłem pewną rzecz w czarodziejach. Mam 2 zapisane stany gry. Gdy rozpoczynałem 3 gre Reksio od samego początku miał ogłoszenie i 500 złotych monet. I nie mogłem przejść dalej niż do budowy tego teleportera bo był już zbudowany czego koguty nie mogły zauważyć. Jest do tego jakaś łatka?
|
Śr, 12 lip 2006, 18:23 |
|
 |
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
Budowa Teleporta to zaledwie początek więc odinstaluj gre i zainstaluj jeszcze raz 
_________________Pozdrawiam, Lone Star 
|
Śr, 12 lip 2006, 18:25 |
|
 |
Waldimors
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 24 lip 2005, 09:17 Posty: 427 Lokalizacja: Magik
|
Taki plik mósiał Ci przeszkoczyć do stanu zpisów, ponowna instalacja jaką polecił Gonzo, będzie odpowiednim rozwiązaniem.
_________________ SNZ to magia!
Potter to strach!
(Na prawdę Potter jest o magii a SNZ taki horrorek dla dzieci.)
Dr. Jonns to chwilowe pseudo...
|
Śr, 12 lip 2006, 18:46 |
|
 |
Maciekg
Bardzo Stary Norman
|
Gry są takie  .
Śr, 12 lip 2006, 19:03 |
|
 |
Kretti
Roz-kreca się
Dołączył(a): So, 11 lut 2006, 14:05 Posty: 27 Lokalizacja: Z daleka (Zasiedmiogórogród)
|
No w sumie też na to wpadłem, ale chciałem wiedzieć czy jest do tego łatka. A ta w norze kretesa to od czego jest bo nie jest napisane.
|
Śr, 12 lip 2006, 19:04 |
|
 |
Lone Star
Lider Podziemia
|
Jest łatka u koguta ,,Poprawki:
Łatka 1.1 do gry "Reksio i Czarodzieje"
Plik należy rozpakować do katalogu z grą na twardym dysku. Działa tylko przy pełnej instalacji. Zaleca się zainstalować łatkę przed rozpoczęciem grania, gdyż może zakłócić zachowane stany gry.''
|
Śr, 12 lip 2006, 19:14 |
|
 |
Kretti
Roz-kreca się
|
No tak jest, tylko na co dokładnie ona jest jeżeli ktoś wie.
|
Śr, 12 lip 2006, 19:16 |
|
 |
Lone Star
Lider Podziemia
|
Na wszystko żeby cała gra była łatwiejsza tak jak poziomy trudności ta łatka ustawia na łatwy  tak myśle mi ta ł  łatka wiele pomogła
|
Śr, 12 lip 2006, 19:29 |
|
 |
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 14:26 Posty: 958 Lokalizacja: z Gdyni
Naklejki: 4
|
Pamiętajmy, że Reksio i skarb Piratów powstało baaardzo dawno temu (chyba z 5 lat temu?). To była nasza pierwsza próba zrobienia przygodówki, wtedy jeszcze nikt nie myslał, że rozwinie się to w potężną serię  Poziom trudności był łatwiejszy, ale ewidentnie nierówny - ba, nawet Kretes nie był wtedy jeszcze Kretesem....
Robiąc Ufo myslelismy już trochę inaczej, podniesliśmy poprzeczkę wiekową i zaczęło się dziać....  Tak naprawdę Ufo to pierwszy odcinek przygód, a Skarb to takie trochę intro do serii....
Czarodzieje to był już karkołomny wyczyn, jesli chodzi o poziom skomplikowania i długość. Przez miesiąc siedzieliśmy w pracy do wczesnych godzin rannych, żeby to skończyć. I powiedzieliśmy sobie - nigdy więcej....
Przy Wehikule postanowiliśmy zostawić generalnie wielkość i interfejs z czarodziejów i zrobić grę trochę bardziej przypominającą Ufo jeśli chodzi o liniowość fabuły, a za to lepiej dopracować detale. I chyba nam wyszło, bo ilość błędów i niedoróbek była duuuużo mniejsza
Nemo będzie strukturalnie podobny do Wehikułu, ale pojawi się nowy interfejs - taki jak z Ufo tylko podrasowany. Będzie też duuuuzo więcej cutscenek i w ogóle animacji - myślę, że jakieś 3 razy więcej niż w Wehikule. Kilka mini gier zapowiada się naprawdę fajnie i smiesznie. Generalnie, jeśli uda się nam utrzymać w Nemo ten poziom, który jest dotychczas do samego konca, to jestem pewien, że gra będzie się wam bardzo podobać. No ale niestety, to wszystko trwa.....
_________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
|
Śr, 12 lip 2006, 22:20 |
|
 |
Roostar
Norman
Dołączył(a): So, 28 sty 2006, 16:41 Posty: 294 Lokalizacja: Jestes?
|
Szkoda.Dla mnie Czarodzieje byli najlepszą częscią, bo byli najtrudniejsi.Wogule tam wszystko bylo do siebie super dopasowane.Wehikuł był juz dużo łatwiejszy i wolałbym aby Nemo było takie jak czarodzieje.Ale ja przeciez niemam nic do mówienia i bede sie cieszyl na takie nemo jakie będzie.
|
Cz, 13 lip 2006, 09:28 |
|
 |
Kretti
Roz-kreca się
|
Dzięki Kapeluszniku za rozjaśnienie. A najlepsze w Reksiach jest to że.... chodzą na moim sprzęcie 
|
Cz, 13 lip 2006, 09:34 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|