|
|
Teraz jest So, 3 maja 2025, 23:39
|
Autor |
Wiadomość |
Michcio
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): Pn, 7 lut 2005, 15:05 Posty: 1512 Lokalizacja: inąd
Naklejki: 3
|
To nie była oblega tylko wyrażenie swojego zdania. Obelga jest skierowana do konkretnej grupy osób/osoby i zawierały prawdziwy i obrażający zarzut. Np. Śmieciarze są głupi i śmierdzą! To, że wyraziła swoje zdanie: w którym jest stwierdzenie "nudności i ograniczenia" nie jest obelgą. A sam robiłeś offtopic, zamiast wyżalić się na PW
PS przepraszam za niespójności w tekście, aaale był dosyć skomplikowany
_________________ Piszę poprawie po bangleszstańsku.
|
N, 26 sie 2007, 16:34 |
|
 |
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
 |  |  |  | Michcio napisał(a): To nie była oblega tylko wyrażenie swojego zdania. Obelga jest skierowana do konkretnej grupy osób/osoby i zawierały prawdziwy i obrażający zarzut. Np. Śmieciarze są niemądry i śmierdzą! To, że wyraziła swoje zdanie: w którym jest stwierdzenie "nudności i ograniczenia" nie jest obelgą. A sam robiłeś offtopic, zamiast wyżalić się na PWPS przepraszam za niespójności w tekście, aaale był dosyć skomplikowany |  |  |  |  |
Wiele osób nie czyta, ale jak można mówić, że takie osoby są nudni i ograniczeni, a nawet oczywiste jest to, iż jest to bujda. Tak samo, gdybym powiedział, że kto nie gra w taką i taką grę, to jest ograniczony.
Dla mnie to była obraza wszystkich osób, którzy nie czytają, nic więcej nie można powiedzieć.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
N, 26 sie 2007, 22:14 |
|
 |
Michcio
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): Pn, 7 lut 2005, 15:05 Posty: 1512 Lokalizacja: inąd
Naklejki: 3
|
Człowieku! Nie jesteśmy w ameryce! Jesteśmy w normalnym kraju (na swój sposób) i to nie była obraza!
Koniec off topu. Następne posty nie na temat będę kasował.
_________________ Piszę poprawie po bangleszstańsku.
|
Pn, 27 sie 2007, 09:05 |
|
 |
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Naklejki: 2
|
ja lubię wszystkie książki z serii Mikołajek a wy co o nich sądzicie
_________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
|
Pn, 27 sie 2007, 09:07 |
|
 |
Gość
|
|
Pn, 27 sie 2007, 17:44 |
|
 |
Gość
|
Ja czytałam było super, Elfi pyłek jest bardzo dobry a zaś ilustracje są znakomite i treść doskonała
|
Wt, 28 sie 2007, 22:42 |
|
 |
Gość
|
ja od ksiazek wolee mangi. szczególnie dragon ball
|
Śr, 29 sie 2007, 10:50 |
|
 |
Michu
Działacz Podziemia
Dołączył(a): N, 13 lut 2005, 15:18 Posty: 853 Lokalizacja: ze Szczecina
|
Ja tam bardzo lubię czytać a moi ulubieni autorzy to: Terry Deary, Terry Pratchet, Douglas Adams, J.K Rowling, Rene Goscinny, Lemony Snicket.
Polecam serię Straszna Historia oraz książki: Autostopem przez galaktykę, Kolor magii, Blask fantastyczny, Nauka Świata Dysku 1 i 2, Serię niefortunnych zdarzeń oraz Rodzina Penderwicków.
_________________Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.

|
Śr, 29 sie 2007, 15:50 |
|
 |
Gość
|
|
Śr, 29 sie 2007, 17:00 |
|
 |
Gość
|
ja kupiłam ją sobie na któreś imieniny naprawdę warto było, lecz co do innych inne nie mają az tak dobrych rysunków i fabuła nie jest tak dobra jak w elfim pyłku gdzie byłe bardzo dobra 
|
Śr, 29 sie 2007, 17:02 |
|
 |
Gość
|
Zgadzam się. Tam są inni autorzy o Elfi Pyłek Napisała chyba Gail Carson Le cośtam.
|
Śr, 29 sie 2007, 17:28 |
|
 |
Gość
|
Bardzo dobre i mające super ilustracje są książki Tonego Wolfa np. Leśny Ludek, Legenda Robin Hooda ilustracje są boskie 
|
N, 2 wrz 2007, 17:34 |
|
 |
Gość
|
Ja czytałam tylko z tej serii ,, Leśny Ludek i Olbrzymy"
|
N, 2 wrz 2007, 18:21 |
|
 |
Gość