Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
Re: Land Of Immortals - Rozgrywka
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ! Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
c) To dosyć podejrzane... mam pięć minut, tak? Rozerwanie się granatem nie wchodzi w grę: tu nie ma granatów... A zresztą, nie ma czasu na myślenie! Spróbuję rozkopać podłogę i jakoś uciec...
a) Wybieram Kosowca! *Opcja jest powtarzalna z uwagi na dwójkę kosiarzy. b) Wybieram Nercala! c) Przekonuję nowych przyjaciół, że przemoc to jednak złe rozwiązanie. d) Próbuję ucieczki. e) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
a) Wybieram Starego Dziada. b) Wybieram Toaletowego. c) Mówię, że nie mam zamiaru bawić się w tego typu gry. d) Decyduję się na ucieczkę. e) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
a) Próbuję wydostać się z pokoju. b) Wciąż czekam na dalszy rozwój wydarzeń. c) Wiedząc, że ktoś się ze mną ewidentnie bawi, próbuję coś powiedzieć, chcąc przemówić mu do rozsądku. d) Robię coś innego.
Co by tu zrobić?
a) Pocieszam ją, mówię że wszystko się jeszcze jakoś ułoży i coś w tym stylu. b) Decyduję się na ucieczkę. Napisz jak. c) Ataaaak! Napisz jak. d) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
a) Próbuję zrobić to, co poleca szef kuchni. b) Zakładam głowę i wciąż walczę! c) Udaję, że jednak nie żyję. d) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
a) Zgadzam się wysłuchać Grabarza. b) Udaję, że jednak nie żyję. c) Mówię, że nie chcę słuchać jakiegoś wariata z łopatą. d) Robię coś innego. Napisz co.
Co by tu zrobić?
a) Zgadzam się na propozycję. b) Nie zgadzam się. c) ATAAAAAK!! Napisz jak. d) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
a) Próbuję dowiedzieć się o co w tym wszystkim chodzi. b) Krzyczę, że nie chce umierać. c) Mimo wszystko uciekam. d) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
a) Słucham dalej oskarżenia. b) Protestuję. Napisz jak. c) Wstaję i czym prędzej uciekam. d) Robię coś innego, napisz co.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
N, 13 lip 2014, 14:14
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
a) Wybieram Kosowca numer 1 oraz przepychaczkędo wc.
a) oraz c). Bohater próbuję wydostać się z zamglonego pomieszczenia, a tym samym powstrzymać postać słowami, która chce zrobić mu coś złego. Nie obejdzie się oczywiście bez obrażania czarnego charakteru.
N, 13 lip 2014, 14:25
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
a)
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ! Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
a) Dagetysh wyczerpany walką wstał i troszeczkę pomyślał czy po tym chce w ogóle rozmawiać z Grabarzem. Ale jeszcze lekko oszołomiony i obolały Kibhar postanowił zaprosić miło, spokojnie i grzecznie Grabarza do stołu. - No dobrze, co chcesz mi powiedzieć, Grabarzu? - spytał kogut.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
B) Ridlak zamyślił się. Co do wyboru broni nie miał wątpliwości - szczoteczka była nieskończenie bardziej przydatna od krokodyla, chyba że był wypchany trotylem, ale równie dobrze mógł być wypchany konfiturami, więc wolał szczoteczkę. Znał kiedyś jednego gościa, który używał szczoteczki do walki i polowań - raz osobiście widział, jak używał jej do łowów na jelenia. To z przeciwnikami miał zagwozdkę - po jednej stronie niezwykle uparty Toilet Monster, a po drugiej pochłaniający bez problemu Szarlotkę Zagłady Stary Dziad. Jako że Szarlotka znajdowała się niezwykle wysoko na liście najbardziej zabójczych substancji, w jego opinii Stary Dziad stał wyżej w hierarchii Gości, Których Lepiej Nie Atakować. W takiej sytuacji Ridlak przygotował się do starcia z Toilet Monsterem, dzierżąc w łapach szczoteczkę do zębów... ha! Zaatakuje szczoteczką toaletę! Mwehehehe, jakie to śmieszne...
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem. "Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
Eliot chwilę pomyślał i nagle zdał sobie sprawę, że jest lisem co oznacza, że ma pewne wrodzone umiejętności. Ze spokojem przełknął ślinę po czym spojrzał na stojącą za nim kreaturę. -Owszem, znam i to nawet bardzo dobrze te istoty - rzekł - kiedyś zajmowałem się... jakby tu... ich ochroną. Wiesz dobrze, to dobre istoty, których serce nie wydaje się dobre, kiedy czują potrzebę zemsty. Spokojnie, ja, nie zamierzam zrobić ci krzywdy... Ale powiedz, proszę, dlaczego twe serce wypełnia zemsta? Możemy pogadać, mam czas. Uśmiechnął się.
_________________ Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
N, 13 lip 2014, 14:56
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2175 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
a) Postanowiłem kulturalnie wysłuchać oskarżenia do końca i poczekać na pytanie "Co oskarżony ma na swoją obronę?".
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
* Przy wybraniu walki, proszę o napisanie dokładnych ruchów, które chcesz zastosować. a) Wybieram Kosowca! b) Wybieram Nercala! c) Przekonuję nowych przyjaciół, że przemoc to jednak złe rozwiązanie. d) Próbuję ucieczki. e) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
* Przy wybraniu walki, proszę o napisanie dokładnych ruchów, które chcesz zastosować. a) Walczę ze Starym Dziadem b) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
* Przy wybraniu walki, proszę o napisanie dokładnych ruchów, które chcesz zastosować. a) Wybieram bumerang. b) Wybieram But na obcasie. c) Wybieram słoik z kiszonymi ogórkami. d) Decyduję się na ucieczkę. e) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
* Przy wybraniu walki, proszę o napisanie dokładnych ruchów, które chcesz zastosować. a) Wybieram Pluszowego Misia. b) Wybieram Grzebień. c) Wybieram Papier Toaletowy. d) Decyduję się na ucieczkę. e) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
* Przy wybraniu walki, proszę o napisanie dokładnych ruchów, które chcesz zastosować. a) Wybieram bladego pasażera i łyżkę. b) Wybieram bladego pasażera i kiełbasę. c) Wybieram bladego pasażera i dziurawe gacie. d) Wybieram szefa kuchni i łyżkę. e) Wybieram szefa kuchni i kiełbasę. f) Wybieram szefa kuchni i dziurawe gacie. g) Decyduję się na ucieczkę. h) Robię coś innego.
Co by tu zrobić?
* Przy wybraniu walki, proszę o napisanie dokładnych ruchów, które chcesz zastosować. a) Wybieram Czajnik. b) Wybieram Flagę. c) Wybieram Koran. d) Decyduję się na ucieczkę. e) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
a) Zgadzam się na propozycję. b) Nie zgadzam się. c) ATAAAAAK!! Napisz jak. d) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
a) Próbuję dowiedzieć się o co w tym wszystkim chodzi. b) Krzyczę, że nie chce umierać. c) Mimo wszystko uciekam. d) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
a) Mówię, że chcę karę śmierci. b) Mówię, że się nie zgadzam i przedstawiam swoją wersję. c) Wiedząc, że już po mnie, decyduję się na paniczną ucieczkę. d) Robię coś innego, napisz co.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
c) Bohater postanawia wybrać słoik z kiszonymi ogórkami. Anubis wyciąga wszystkie ogórki ze słoika, odkłada na ziemię i rzuca szklaną rzeczą w przeciwnika. Jednego ogórka wsadza sobie do buzi i je, a resztę wykorzystuje do rzucania nimi w przeciwnika.
Pn, 14 lip 2014, 19:38
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
a) Stefan wybrał Kosowca numer 2. Tym razem wybiera gałązkę. Postanowił, że na sam początek rzuci nią w kościstą czaszkę wroga. Jeśli nie przyniesie to jakichś większych efektów, to głównym celem Autora stanie się odzyskanie gałązki, ale tylko dla zmyłki. Spróbuje się przekopać pod ziemią i zrobić ogromną dziurę pod sługą ciemności. Miał nadzieję, że to zniszczy jego wroga. Jeżeli i to nie przyniesie konkretnych efektów, to Autor otwiera tęczowy prezent i korzysta z niego.
Pn, 14 lip 2014, 19:45
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2175 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
b) Wysłuchawszy oskarżenia postanowiłem (wciąż kulturalnie) zgonić winę na Samara. "Wysoki sędzio i wy, prokuratorze, szanowna ławo przysięgłych itd. Urodziłem się <tu opowiadam gdzie>. Moje życie było bardzo smutne. Od narodzin <tu opowiadam jakieś wymyślone na poczekaniu smutne opowieści, przygrywając coś smutnego>. Teraz zaś zostałem oskarżony o coś strasznego. Z tego, co tu wymienione zostało w zarzutach mych, mogę przyznać jedynie się do wyguzowania przechodnia, inne rzeczy mnie nie dotyczą, a zresztą dotyczą, gdyż brałem udział w ich zwalczaniu. Wszyscy tu wiemy, że to nie ja stałem za wypluwającymi facetów z kosami chyba zestawami TV. Stał za tym Samar! Prawda, wysoki sędzio? Pamiętasz ten smak chipsów z opakowaniem, którymi cię obdarzył. Na pewno to równy gość i takie podbieranie żarcia nie jest złe, ale chciałbym przez to oczyścić się z zarzutów".
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości